08 Mart 2017, Çarşamba 14:16:59

ITB Berlin Fuarı başladı

Dünyanın en prestijli turizm fuarı ITB Berlin başladı. Bugün start veren ve 12 Mart'a kadar devam edecek olan fuar, 51’inci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.
  • Bir Türk vatandaşı olarak Yüz adlı yorum sahibine katılıyorum, bırak onu da 2017 yazından sonraki rakamlara sakla Yüze yazan yandaş birader
  • önce adamlara laf söyle sonra da para gelsin diye alman dostlarımızı bekliyoruz de ! devleti yönetenler bir öyle bir böyle konuşursa devletin itibarı kalmaz! turizmde rus ve almanlara muhtacız acı ama gerçek. ruslara eyy dedik sonra gördük neyin ne olduğunu tıpış tıpış gittik özür diledik şimdi de almanya ile benzer şeyleri yaşıyoruz! hani çok güçlenmiştik hani zenginleşmiştik hani kimseye ihtiyacımız yoktu ? demek ki neymiş palavraymış! güçlü ülke olsak bunları yaşamazdık! ayrıca kim terörün,kaosun,suçun,sorunların çok olduğu,adaletin,kanunun olmadığı bir ülkeye tatile gelmek ister ? almanlar,ülkemiz aleyhine ne kadar örgüt vs varsa koruyor,besliyor biz de onların ülkemize kimlikleriyle gelmelerine ve almanlar dahil tüm yabancıların istedikleri yerde,kolayca üstelik de vergi ödemeden ev,arsa almalarına izin veriyoruz, ürettikleri herşeyi alıyoruz,onların arabalarından başka arabaya binemiyoruz sonra atıp tutuyoruz iş zora binince de alman dostlarımızı bekliyoruz diyoruz!
  • bu bakan arkadas dostlar gelsini demis, birisi bu arkadasa hatirlatsin, artik hicbiryerde dostu kalmadi... yediler yuz yillik prestiji..
  • "Futbol basit bir oyundur; 22 kişinin 90 dakika topu kovaladığı sonunda her zaman Almanların kazandığı bir oyundur."
  • En sonunda konuşacak kürsü bulmuşlar.Adamlar kürsü hastası.Bi' gün konuşmayınca fenalaşıyorlar.Türkiye'de muhalefete yaptığınız muamelenin aynısı size yaptılar sadece..
  • Gonuşmadan geçmeyecen.Cevap verecen...
  • Kendi sefaletine, acizligine ve battigin bataga bakmadan adamlara demokrasi dersi vermeye kalk, sonra da lütfen bizi ziyaret edin de. Ne yüz varmis be sizde kardesim? Ben cekiniyorum ve korkuyorum Türkiye'ye gidecegim zaman, böyle hissettigim icin de müthis bir hicap icindeyim, ama düsünüyorum da, Alman niye gelsin? Die Welt yazari güm diye iceri atiliyorsa, birakalim terörist palavralarini, hangi Alman vatandasi kendini orada güvende hissedebilir ki? Ha Almanya'nin sorunlari/eksiklikleri de var, inkar etmek anlamsiz. Ama sen 8000$ lik milli gelirinle ve muhtesem özgüveninle 80 milyonluk 40000$ gelirli bir ülkeyle/pazarla bu kadar kötü gecinemezsin, gecinirsen bedelini de ödersin. Ödeyince aglamak yok!
  • Turizm ülkesiyiz turizm fuarımız yok
  • şimdi ben buraya niye çıktım
  • Bu kadar suruyeli gocmen varken kim gelir tr ye. Oyle degil isler bedave bilet verse gene gitmem

Dünyanın en prestijli turizm fuarı ITB Berlin başladı. Bugün start veren ve 12 Mart'a kadar devam edecek olan fuar, 51’inci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Açılış töreninden konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya olan ilişkilerin daha iyi olacağına inandığını belirtti. Çavuşoğlu “Almanya’ya bu başarılı fuarı bir kez daha düzenlediği için teşekkür ediyorum.  Alman dostlarımızı Türkiye’deki güzel tesislerimize bekliyoruz. 2017 turizm sezonu herkese hayırlı olsun. Birazdan fuar alanını gezeceğiz. Yalnızca Türkiye değil, diğer ülkelerin stantlarını da gezip turizmin genel durumu hakkında bilgi edineceğiz” dedi. 

Açılış konuşmalarının ardından Avcı ve Çavuşoğlu fuar alanını gezdiler ve katılımcılara başarılar dilediler.









ITB Berlin Fuarı başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

katılıyorum ~ 7 yıl önce
Bir Türk vatandaşı olarak Yüz adlı yorum sahibine katılıyorum, bırak onu da 2017 yazından sonraki rakamlara sakla Yüze yazan yandaş birader

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayın bakan ~ 7 yıl önce
önce adamlara laf söyle sonra da para gelsin diye alman dostlarımızı bekliyoruz de ! devleti yönetenler bir öyle bir böyle konuşursa devletin itibarı kalmaz! turizmde rus ve almanlara muhtacız acı ama gerçek. ruslara eyy dedik sonra gördük neyin ne olduğunu tıpış tıpış gittik özür diledik şimdi de almanya ile benzer şeyleri yaşıyoruz! hani çok güçlenmiştik hani zenginleşmiştik hani kimseye ihtiyacımız yoktu ? demek ki neymiş palavraymış! güçlü ülke olsak bunları yaşamazdık! ayrıca kim terörün,kaosun,suçun,sorunların çok olduğu,adaletin,kanunun olmadığı bir ülkeye tatile gelmek ister ? almanlar,ülkemiz aleyhine ne kadar örgüt vs varsa koruyor,besliyor biz de onların ülkemize kimlikleriyle gelmelerine ve almanlar dahil tüm yabancıların istedikleri yerde,kolayca üstelik de vergi ödemeden ev,arsa almalarına izin veriyoruz, ürettikleri herşeyi alıyoruz,onların arabalarından başka arabaya binemiyoruz sonra atıp tutuyoruz iş zora binince de alman dostlarımızı bekliyoruz diyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 7 yıl önce
bu bakan arkadas dostlar gelsini demis, birisi bu arkadasa hatirlatsin, artik hicbiryerde dostu kalmadi... yediler yuz yillik prestiji..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gary Lineker ~ 7 yıl önce
"Futbol basit bir oyundur; 22 kişinin 90 dakika topu kovaladığı sonunda her zaman Almanların kazandığı bir oyundur."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Aynen Hollandali Johan cruijf soylemisdi bu lafi. Turklere once 10 tane tokkat atarlar sonra bir defa oksarlar ve herseyi unuturuz,bu boyle gelmis boylede gider, yaz sezonunda yine inen ilk Alman turistleri vali ila birlikde ciceklerle beklerler.ahhh su almanlar bize yaa bu Turkler ne kadar misafir pervermis deseler, Adamlar Devlet buyuklerini kovuyorlar hakaret ediyorlar, biz ise ylakaliga devam Deutschland Über Alles bunu Almanlari kotulemek icin yzmadim adamlar hakli en azindan toplu halde ulkelerini sahipler ve durustler.
Kürsü ~ 7 yıl önce
En sonunda konuşacak kürsü bulmuşlar.Adamlar kürsü hastası.Bi' gün konuşmayınca fenalaşıyorlar.Türkiye'de muhalefete yaptığınız muamelenin aynısı size yaptılar sadece..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIR ~ 7 yıl önce
Gonuşmadan geçmeyecen.Cevap verecen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yüz ~ 7 yıl önce
Kendi sefaletine, acizligine ve battigin bataga bakmadan adamlara demokrasi dersi vermeye kalk, sonra da lütfen bizi ziyaret edin de. Ne yüz varmis be sizde kardesim? Ben cekiniyorum ve korkuyorum Türkiye'ye gidecegim zaman, böyle hissettigim icin de müthis bir hicap icindeyim, ama düsünüyorum da, Alman niye gelsin? Die Welt yazari güm diye iceri atiliyorsa, birakalim terörist palavralarini, hangi Alman vatandasi kendini orada güvende hissedebilir ki? Ha Almanya'nin sorunlari/eksiklikleri de var, inkar etmek anlamsiz. Ama sen 8000$ lik milli gelirinle ve muhtesem özgüveninle 80 milyonluk 40000$ gelirli bir ülkeyle/pazarla bu kadar kötü gecinemezsin, gecinirsen bedelini de ödersin. Ödeyince aglamak yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yüze ~ 7 yıl önce
Sen Alman vatandaşısın sanırım,yazdıklarına bakılırsa.
Turiz ~ 7 yıl önce
Turizm ülkesiyiz turizm fuarımız yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Var da kimse gelmiyor, adam gidiyor bakıyor dünyanın yedi harikasından bir olan artemis tapınağının haline, diyor ki benim yeme içme, denizle alakam yok, ben daha bunun nesine geleyim..Ben bu ülkede sinan eseri camiye kaçak kat çıkıldığını gördüm, tarihi çeşmelerin üstüne bina yapıldığını gördüm, neyin fuarını düzenleyeceksin allahaşkına?
yazık ~ 7 yıl önce
ülkemizdeki tarihi ve antik eserlerin dünyada eşi benzeri yok ama ne devletin ne vatandaşın umurunda! ne korumayı biliyoruz ne pazarlamayı! ülkemizde olan kapadokya,artemis,meryem ana,hasankeyf,çatalhöyük,alacahöyük,nemrut,zeugma vs almanya,abd'de falan olsa yüz milyarlarca dolar kazanırlar bizde tam tersi! nemrut'ta heykellere zarar veren köylüler yakalanmış adamlar gavurun putları bizden daha mı değerli onları yıkmazsak günaha gireriz demişler! benzeri çok örnek var! turist kazıklama vs de cabası! işimiz çok zor maalesef.
iydirin beni ~ 7 yıl önce
şimdi ben buraya niye çıktım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Bu kadar suruyeli gocmen varken kim gelir tr ye. Oyle degil isler bedave bilet verse gene gitmem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelme ~ 7 yıl önce
Seni bekleyen yok zaten. Gelme sakin. Vazla olursun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000