14 Ağustos 2018, Salı 09:33:41

İtalyan pilot Müslüman oldu gözyaşlarını tutamadı

Suudi Arabistan havayollarında çalışan İtalyan pilot havaalanı mescidinde Kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu. Pilotun gözyaşlarına hakim olamadığı o anlar kameralara yansıdı.
  • İtalyan kaptana kararı hayırlı olsun, neticede kendince haklı sebepleri vardır. Kaptan ve din hakkında ve hatta bunun üzerinden Türk kaptanların inançları ile ilgili niyet okumadan öte mana ifade etmeyen ağır ifadelere bence gerek yok. Ancak kendilerini dindar olarak tanımlayan kişilerin bu kişileri tenkit etmek adına kullandıkları dil de bir o kadar dinin özüne aykırı. En sert eleştiriyi yaparken dahi tatlı bir dil kullanmak gerçek müslümana yakışan bir davranış olur, aksi bir dil aşırılık olur ki bırakın İslamı hiç bir din aşırılığı teşvik etmez. Mevlana dilini kullanmayı Allah hepimize nasip etsin.
  • Ben de müslüman bir ailede doğup, ateist oldum. Dinlerin hepsi yalan. Kaç sefer daha kandırılmanız gerekiyor sizin? N'oldu fetullah? Bu devirde dahi insan kitlelerini dolandırmayı başarabilen uyanıklar, geçmiş binyıllarda kim bilir ne kadar kolay kandırıyorlardı. Neyse, rahatsız ettik kusura bakmayın. Eser, gürlersiniz artık.
  • Adamlar hergün binlerce müslüman öldürüyor şimdi biz bitane İtalyan müslüman olduğu için sevinekmi yani?
  • araba,ilaç,uçak,internet,bilgisayar vs herşeyde gayri müslüm'e muhtacız. bu yorumu bile onun sayesinde yapıyoruz. çalışmıyoruz,tembeliz,işimiz gücümüz sahtekarlık,adilik,hırsızlık,yolsuzluk,haksızlık,çalma,çırpma,sömürü,şiddet,terör,suç, gerilik,yobazlık bilmem ne. hal böyleyken müslüman olsa ne?
  • Gayri müslümlere laf söylerler, küfür ederler ama hem onların turistine, parasına, icatlarına muhtaçdırlar hem de icatlarını tonla para saçıp alır sonra onlarla birbirlerine hava atarlar, kendilerini de dünyanın en iyi milleti sanırlar.
  • Lütfen insanların dini hassasiyetleri ile dalga geçmeyin.
  • islama dil uzatmayı marifet sanıyorsun. ALLAH ise hesabı korkudan gözlerin yuvasından fırlayacağı o muazzam güne erteliyor. İçindeki pisliği anca forumlarda dışarı çıkarabiliyorsun. Ondan böyle seviyesiz ve miğde bulandırıcı oluyorsun. Yaratılış gayeni bilmiyorsun. Çok bildiğini sanan ahmak...
  • Bence hasta
  • Bizde dinsiz çok pilot var toplum baskısından söyleyemiyorlar. Toplum baskısı kötü bir şey.
  • Hayatının hatasını yapmış :)

Suudi Arabistan havayollarında çalışan İtalyan pilot havaalanı mescidinde Kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu. Pilotun gözyaşlarına hakim olamadığı o anlar kameralara yansıdı.

Suudi Arabistan havayollarında çalışan İtalyan bir pilot havaalanı mescidinde Kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu. Kelime-i şehadet sonrası gözyaşlarına boğulan pilot "İslam'a Hoşgeldin" diyen arkadaşına sarıldı.

Pilotun Müslüman oluşuna tanık olan arkadaşları o anları kameraya kaydederek ölümsüzleştirdi.

 

İtalyan pilot Müslüman oldu gözyaşlarını tutamadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (102)

Yakışıksız Mesajlar ~ 6 yıl önce
İtalyan kaptana kararı hayırlı olsun, neticede kendince haklı sebepleri vardır. Kaptan ve din hakkında ve hatta bunun üzerinden Türk kaptanların inançları ile ilgili niyet okumadan öte mana ifade etmeyen ağır ifadelere bence gerek yok. Ancak kendilerini dindar olarak tanımlayan kişilerin bu kişileri tenkit etmek adına kullandıkları dil de bir o kadar dinin özüne aykırı. En sert eleştiriyi yaparken dahi tatlı bir dil kullanmak gerçek müslümana yakışan bir davranış olur, aksi bir dil aşırılık olur ki bırakın İslamı hiç bir din aşırılığı teşvik etmez. Mevlana dilini kullanmayı Allah hepimize nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ateist ~ 6 yıl önce
Ben de müslüman bir ailede doğup, ateist oldum. Dinlerin hepsi yalan. Kaç sefer daha kandırılmanız gerekiyor sizin? N'oldu fetullah? Bu devirde dahi insan kitlelerini dolandırmayı başarabilen uyanıklar, geçmiş binyıllarda kim bilir ne kadar kolay kandırıyorlardı. Neyse, rahatsız ettik kusura bakmayın. Eser, gürlersiniz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük başarı ~ 6 yıl önce
Adamlar hergün binlerce müslüman öldürüyor şimdi biz bitane İtalyan müslüman olduğu için sevinekmi yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi güzel de ~ 6 yıl önce
araba,ilaç,uçak,internet,bilgisayar vs herşeyde gayri müslüm'e muhtacız. bu yorumu bile onun sayesinde yapıyoruz. çalışmıyoruz,tembeliz,işimiz gücümüz sahtekarlık,adilik,hırsızlık,yolsuzluk,haksızlık,çalma,çırpma,sömürü,şiddet,terör,suç, gerilik,yobazlık bilmem ne. hal böyleyken müslüman olsa ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 6 yıl önce
Hayir. Sen muhtacsin sadece
Müslüman toplumlar ~ 6 yıl önce
Gayri müslümlere laf söylerler, küfür ederler ama hem onların turistine, parasına, icatlarına muhtaçdırlar hem de icatlarını tonla para saçıp alır sonra onlarla birbirlerine hava atarlar, kendilerini de dünyanın en iyi milleti sanırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gayri ~ 6 yıl önce
Gayrimuslimler muslumanlara muhtactir. Ornek dubai’de yasayan arap ulkelerde calisan ucucu ekip.
Çok Ayıp ~ 6 yıl önce
Lütfen insanların dini hassasiyetleri ile dalga geçmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz ~ 6 yıl önce
islama dil uzatmayı marifet sanıyorsun. ALLAH ise hesabı korkudan gözlerin yuvasından fırlayacağı o muazzam güne erteliyor. İçindeki pisliği anca forumlarda dışarı çıkarabiliyorsun. Ondan böyle seviyesiz ve miğde bulandırıcı oluyorsun. Yaratılış gayeni bilmiyorsun. Çok bildiğini sanan ahmak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Psikologa gitmesi gerek ~ 6 yıl önce
Bence hasta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önce ~ 6 yıl önce
sen gitsen iyi olacak.
Türk Pilotu ~ 6 yıl önce
Bizde dinsiz çok pilot var toplum baskısından söyleyemiyorlar. Toplum baskısı kötü bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Ucak cruise esnasindayken ucakta namaz kiliyoruz cogu pilot olarak. Icine otursun bu. Sen cay dagitmaya devam. Kokpite alinmiyorsun
Canıtın ~ 6 yıl önce
Hayatının hatasını yapmış :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 6 yıl önce
şey dinsizlik. !! sen gez gel önce bir.
Pig ~ 6 yıl önce
Adından belli.
Darısı ~ 6 yıl önce
Darısı diğer muslumanlarin basına. Ey iman edenler iman edin!
Eko fresh ~ 6 yıl önce
Hayatin hatasini sen yapiyorum yaram

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000