06 Eylül 2016, Salı 23:33:08

İtalya'dan kalkan uçak Makedonya'da kayboldu

Makedonya'nın başkenti Üsküp yakınlarında, Almanya'ya ait ticari faaliyetler gerçekleştiren uçağın havadayken sinyali kaybedildi.
  • Tıpçı kardeş kafa mı buluyorsun bizimle ????
  • Arkadaşlar tıp fakültesi 6. Sınıfa geçtim okulu bitirip pilotaj eğitimi alıcam. Ama İngilizcem zayıf. havacılıkta, mülakatlarda bana yetecek alt yapıyı ne kadar sürede oluştururum ? bir de tavsiye ettiğiniz uçuş okulu hangisidir yardımcı olur musunuz? Ciddi yorum yaparsanız sevinirim .

Makedonya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, bugün akşam saatlerinde başkentteki Büyük İskender Havalimanı yakınlarında bulunan Katlanovo bölgesinde, Almanya'ya ait Piper marka bir uçağın sinyalinin kaybedildiği bildirildi.

Açıklamada, İtalya'nın Treviso şehrinden kalkış yapan uçağın, Makedonya'ya yakıt ikmali yapmak için geldiği, havaalanına 10 kilometre uzaklıktayken uçuş radarından kaybolduğu belirtildi.

İçerisinde 6 yolcunun bulunduğu belirtilen kayıp uçak için bölgeye arama kurtama ekipleri yönlendirildi.

İtalya'dan kalkan uçak Makedonya'da kayboldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Tıpçı ~ 8 yıl önce
Tıpçı kardeş kafa mı buluyorsun bizimle ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tıpçı ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar tıp fakültesi 6. Sınıfa geçtim okulu bitirip pilotaj eğitimi alıcam. Ama İngilizcem zayıf. havacılıkta, mülakatlarda bana yetecek alt yapıyı ne kadar sürede oluştururum ? bir de tavsiye ettiğiniz uçuş okulu hangisidir yardımcı olur musunuz? Ciddi yorum yaparsanız sevinirim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipciya ~ 8 yıl önce
Oguz sen doktor kal...
Pilotaj Uzmani ~ 8 yıl önce
Okulu birakma, cok ciddiyim.
Cpt. ~ 8 yıl önce
Doktorluk iyidir.
AYNEN BENDE ÖYLE ~ 8 yıl önce
Tıpçıyım cerrahi bitirdim, 2 sene pilotaj aldım 3. Sene pgs ye başladım. Herşey güzeldi ama bir düzenim yoktu. 2014 de dönmeye kadar verdim tus fln deeken şuan istanbul cerrahideyim çok mutlu ve düzenli bir hayatım var. Şöyle olduğunu düşünüyorum eğer iyi bir işin varsa pilot olmanın hiçbir anlamı yok.. Eğer bir işin yok yada kötü bir işin varsa pilotaja yatırım yap ömür boyu uç. Düzen bekleme..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000