25 Mayıs 2017, Perşembe 13:08:47

İstihdam seferberliğine İGA damgası

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı kapsamında verilen Sosyal Güvenlik Kurumu’nun 2016 ödülleri sahiplerini buldu. İGA, en fazla istihdam sağlayan firma kategorisinde “Türkiye birincisi” ve en çok prim ödeyen şirketler arasında da üçüncü oldu.
  • Adam gibi adam Orhan Yegin abimiz. Genç yaşta olmasına rağmen çok başarılı,mütavazi ve karşısındaki insana saygı duyan biri. Başarılarının devamını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Kendisini seviyoruz. M.K.
  • 8 yıl oldu halen tgs ye alımı bekliyorum yok mu tgs ye alım ölcem açlıktan artık alın beni tgs ye
  • basına yansımayan işçi ölümlerinin 80 e ulaştığı konuşuluyor.
  • arkadaş, bütün para devletten, neyin pirimi, neyin vergisi. kime neyi anlatıyorsunuz? saflık mı bu budalalık mı?
  • Göğsümüz kabardı, tebrik ederiz. Örnek teşkil ettiğiniz.
  • Alman işçiler de başvursun uzaktan kıskanmasınlar
  • kabul etmiyorum en az 300 bin, arttıran yok mu!!
  • helal olsun. VİZYON2023

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı kapsamında verilen Sosyal Güvenlik Kurumu’nun 2016 ödülleri sahiplerini buldu.

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanını inşa eden İGA, en fazla istihdam sağlayan firma kategorisinde “Türkiye birincisi” ve en çok prim ödeyen şirketler arasında da üçüncü oldu.

Türkiye’yi havacılıkta zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını ve tamamlanmasının ardından 25 yıl boyunca işletmesini üstlenen İGA, istihdam alanındaki katkısıyla 2016 yılında farkını ortaya koydu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesi doğrultusunda SGK’nın düzenlediği ödül töreninde Türkiye’nin istihdam şampiyonları taçlandırıldı.

İGA, 2017’nin ilk çeyreğinde gösterdiği başarılı performansı ile ‘Çalışma Hayatında En Çok İstihdam Sağlayan Firma’ kategorisinde Türkiye Birincisi ve 2016 yılında ‘En Çok Prim Ödeyen Firma’ kategorisinde ise Türkiye Üçüncüsü oldu. İstanbul Yeni Havalimanı’nın İstanbul ile buluşması için artan bir hızla çalışmalara devam eden İGA, Mayıs 2017 itibariyle 23 bin 200’ü mavi yaka, 2 bin 800’ü beyaz yaka olmak üzere şu an 26 bin kişiye istihdam imkanı sağlıyor. Yaz aylarında ise çalışan sayısının 30 bine yükselmesi bekleniyor.

Ödülü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin’den alan İGA İnsan Kaynakları Direktörü Demet Gürsoy şöyle konuştu:

“Türkiye’nin en çok mavi yaka çalışan istihdam eden projesini başarıyla yürütmek bize büyük bir gurur veriyor. Ülkemizin ekonomide en önemli konularından biri olan istihdam alanında kalkınmasına yönelik katkılar ödüllendirilirken bu sahneden iki ödülle dönmek bizim için büyük gurur ve motivasyon kaynağı oldu. Tamamlandığında doğrudan ve dolaylı etkileriyle 225 bin kişinin istihdamına katkıda bulunacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, ekip arkadaşlarımızın gücü ve uzmanlığı sayesinde ülkemize yaraşır bir şekilde yükseliyor.Umarız gelecek sene de bu ödülleri farklı kategorilerde taçlandırırız.”

İstihdam seferberliğine İGA damgası

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Orhan Yegin ~ 7 yıl önce
Adam gibi adam Orhan Yegin abimiz. Genç yaşta olmasına rağmen çok başarılı,mütavazi ve karşısındaki insana saygı duyan biri. Başarılarının devamını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Kendisini seviyoruz. M.K.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düzköy ~ 7 yıl önce
Aynen sana katılıyorum. Orhan bey çok Çalışkan ve son derece mütevazidir. Bunu tüm kalbimle söylüyorum.
8 yıl ~ 7 yıl önce
8 yıl oldu halen tgs ye alımı bekliyorum yok mu tgs ye alım ölcem açlıktan artık alın beni tgs ye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ygs var ~ 7 yıl önce
sende ygs ye gir...
Onur ~ 7 yıl önce
Kardesim 8 yıldır neyi bekliyorsun sen ya dayın olacak şimdiye kadar girmiştin millet çatır çutur giriyor sen hala neyin peşindesin
Var var ~ 7 yıl önce
Tgs alim.var ama adamin varsa var
pagan ~ 7 yıl önce
basına yansımayan işçi ölümlerinin 80 e ulaştığı konuşuluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3katlıuçak ~ 7 yıl önce
arkadaş, bütün para devletten, neyin pirimi, neyin vergisi. kime neyi anlatıyorsunuz? saflık mı bu budalalık mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurur ~ 7 yıl önce
Göğsümüz kabardı, tebrik ederiz. Örnek teşkil ettiğiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiyenin Yıldızı ~ 7 yıl önce
Alman işçiler de başvursun uzaktan kıskanmasınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hyr ~ 7 yıl önce
kabul etmiyorum en az 300 bin, arttıran yok mu!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WOW ~ 7 yıl önce
helal olsun. VİZYON2023

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyon ~ 7 yıl önce
ne vizyonu. Kimde var vizyon. Vizyonumuz olsaydı dünyada 3. Dünya ülkesi kategorisine düşermiydik. Cumhuriyet döneminin en kötü yıllarını yaşıyoruz. Biri de çıkıp 2023 vizyon vs laflar ediyor. Dünya bizi sildi sayın vizyoner. Tv lere inanmayın. Zahmet olmazsa açıp kitap okuyun. Saygılar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000