23 Haziran 2012, Cumartesi 01:40:32

İŞTE UÇAĞIMIZIN DÜŞÜRÜLME ANLARI (VİDEO)

Suriye Türkiye'ye ait savaş uçağını düşürdüğünü açıkladı ve uçağın düşürülme görüntüleri sosyal medyada yayınlandı...
  • Eğer bu seslerin uçaksavara ait olduğunu iddia ediyorlarsa ya ömürleri boyunca uçaksavar görmediler ya da uçaksavar satın aldık diye harbiden adamakıllı kazıklandılar. Bildiğin 7,62 ve arada cılız (..?..) mühimmat sesi...Bununla değil jet havada uçan kargayı bile zor vurursun...
  • Herşey Suriye ye girmemiz için yapılıyor.Allah başımızdakilere akıl fikir versin diyeceğim ama onları buralara getirenlere diyet ödüyorlar.ne beklenirdi ki..
  • Arkadaşlar görüntüler sahte... 11:58'de (Yada o saatlerde diyelim...) güneşin açısına, insanların gölgesine bakın..;) diyelim ki ikna olmadınız, araştırın ;) bu olay gerçek olabilir fakat video gayet amatörce hazırlanmış.. yetersiz set, kurgulama ve patlama sesi de yetersiz... bütün basın bulduğunu yayınlıyor yersen ;)
  • Artık bu kafasızlığınızla aynı Irak gibi Suriye'nin kuzeyinde uçuşa yasak bölge oluşturup , sözde kuzey batı kürdistanın Suriye'den koparılmasına ve büyük kürdistanın kurulmasına destek verin bakalım ahmaklar ordusu.kör müsünüz ya siz , Allah bilir şimdi ABD'nin emir kulu Türkiye bunu BM ve NATO'ya taşıyarak derhal uçuşa yasak bölge için kullanırsa, kesin bunu körlükle değil vatan hainliği ile ifade edebileceğim.bol bol çocuk yapın ki bankerlere para kazandıracak askerlerimiz olsun.ya inanamıyorum bu Türkiye'deki akıl tutulmasına.herkes afyonlanmış gibi ; yöneticisinden sokaktaki vatandaşına kadar.
  • Tüm komşularımızla düşman olduk hep birilerini birileri için feda ettik kurban ettik sırf ortalık daha da karışsın savaşın fitili bizim ülkemiz olsun diye bu cocuklar kurban edildiyse yazıklar olsun o cocukları adamların hava sahasına böylesi hassas bir donemde kim niçin soktu hesabını versin tez zamanda.. Bizleri haklı sebep göstermeye çalışarak savaşa sürüklemesinler artık analar esler aglamasinnn
  • Eldeki görüntüler nedense bana Elcezire televizyonunun yalan haber üretmek için Katara'da film platoları kurup , bunları Suriye'de ağır çatışmalarmış gibi yansıtması gibi geldi.RF4E leri de İsrail modernize etmiş miydi sahi, bilen varsa bilgi verebilir mi?
  • Sen haklı olduğun terör belası konusunda TBMM den değil de ABD'den icazet aldığını söylersen, Rusya'da kalkar sana Suriye konusunda kendisinden icazet alman gerektiğini hatırlatıverir.Orduyu da ülkeyi de maymun ettiniz be.
  • ne bicim ordu bu.Siniri gecip bizi vuruyorlar.Biz siniri geciyoruz yine vuruyorlar.Gelen vuruyor,giden vuruyor.Samar oglanina donduk.Necdet Ozel ,Bulent Arinc ile bir olup pilotlarin arkasindanda aglarlarsa tamdir.
  • ya kardesim israil den hic mi ornek almiyorsunuz inaninki ucagin dustugu gece o ededin konutunu yerlerle bir edrim oturdugun yeredn ayarla fuzeleri bas dugmeye gebersin gitsinler
  • Bana göre düzmece bir olay bu filmde de boşa ateş eden garip toprak yığını dışında birşey yok, diğer konuda kırıma uğraya uçak hakkında hiçbir noktadan tam açıklama gelmemesi, eski açıklamalar kesin bunlar maluak açıklama genelde "bugün saat ....TSI de rutin görev uçuşunu yapmak üzere .... dan havalanan 1 adet RF4 tipi uçağımız .....noktasında kaybolmuştur" şeklinde resmi açıklama ve personel hakkında bilgi de verilir bu olayda bunlar yok, haberciler dahi konu hakkında bence detay araştırma yapmıyorlar...suriye birşey vurdu ama RF4 değildi, bu görüntüdeki o şekilsiz atışlar RF4ü indiremez. Filmde motor sesi bile duymuyorsun..Ayvalık da deniz kenarında bir F4 geçişini yerden dinlesinler uğuldaması ve kükremesini..

Sabah saatlerinden itibaren tüm Türkiye'nin gözü kulağı neredeyse düşen askeri uçağımızla ilgili gelişmelere odaklandı. Başbakanın yurtdışından dönmesinin ardından Ankara'da düzenlenen olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklama ile askeri uçağın Suriye tarafından düşürüldüğü yönünde idi.

Türkiye'nin bu açıklamanın ardından sanki sözbirliği edilmiş gibi Türkiye'nin açıklamasına müteakip Suriye'den de bir açıklama yapılarak uçağın kendileri tarafından düşürüldüğü tüm dünyaya duyuruldu.

Türk savaş uçağının düşürülmesi ile pilotların ne olduğu merak konusu haline geldi. Pilotların yaşayıp yaşamadığında dair henüz bir açıklama yok.

Suriye sahillerinde denize girenler tarafından çekilen görüntüler ise uçağın düşürülme görüntülerini içeriyor.

İşte hava kuvvetlerimize ait uçağa ateş açılma görüntüleri;

İŞTE UÇAĞIMIZIN DÜŞÜRÜLME ANLARI (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Fake'in Daniskası ~ 12 yıl önce
Eğer bu seslerin uçaksavara ait olduğunu iddia ediyorlarsa ya ömürleri boyunca uçaksavar görmediler ya da uçaksavar satın aldık diye harbiden adamakıllı kazıklandılar. Bildiğin 7,62 ve arada cılız (..?..) mühimmat sesi...Bununla değil jet havada uçan kargayı bile zor vurursun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimseyi kandırmayın ~ 12 yıl önce
Herşey Suriye ye girmemiz için yapılıyor.Allah başımızdakilere akıl fikir versin diyeceğim ama onları buralara getirenlere diyet ödüyorlar.ne beklenirdi ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GORUNTULER SAHTE ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar görüntüler sahte... 11:58'de (Yada o saatlerde diyelim...) güneşin açısına, insanların gölgesine bakın..;) diyelim ki ikna olmadınız, araştırın ;) bu olay gerçek olabilir fakat video gayet amatörce hazırlanmış.. yetersiz set, kurgulama ve patlama sesi de yetersiz... bütün basın bulduğunu yayınlıyor yersen ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UÇUŞA YASAK BÖLGE ~ 12 yıl önce
Artık bu kafasızlığınızla aynı Irak gibi Suriye'nin kuzeyinde uçuşa yasak bölge oluşturup , sözde kuzey batı kürdistanın Suriye'den koparılmasına ve büyük kürdistanın kurulmasına destek verin bakalım ahmaklar ordusu.kör müsünüz ya siz , Allah bilir şimdi ABD'nin emir kulu Türkiye bunu BM ve NATO'ya taşıyarak derhal uçuşa yasak bölge için kullanırsa, kesin bunu körlükle değil vatan hainliği ile ifade edebileceğim.bol bol çocuk yapın ki bankerlere para kazandıracak askerlerimiz olsun.ya inanamıyorum bu Türkiye'deki akıl tutulmasına.herkes afyonlanmış gibi ; yöneticisinden sokaktaki vatandaşına kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırmadık ~ 12 yıl önce
Tüm komşularımızla düşman olduk hep birilerini birileri için feda ettik kurban ettik sırf ortalık daha da karışsın savaşın fitili bizim ülkemiz olsun diye bu cocuklar kurban edildiyse yazıklar olsun o cocukları adamların hava sahasına böylesi hassas bir donemde kim niçin soktu hesabını versin tez zamanda.. Bizleri haklı sebep göstermeye çalışarak savaşa sürüklemesinler artık analar esler aglamasinnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÖRÜNTÜLER ~ 12 yıl önce
Eldeki görüntüler nedense bana Elcezire televizyonunun yalan haber üretmek için Katara'da film platoları kurup , bunları Suriye'de ağır çatışmalarmış gibi yansıtması gibi geldi.RF4E leri de İsrail modernize etmiş miydi sahi, bilen varsa bilgi verebilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İCAZET ~ 12 yıl önce
Sen haklı olduğun terör belası konusunda TBMM den değil de ABD'den icazet aldığını söylersen, Rusya'da kalkar sana Suriye konusunda kendisinden icazet alman gerektiğini hatırlatıverir.Orduyu da ülkeyi de maymun ettiniz be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ata ya ihanete devam ~ 12 yıl önce
ne bicim ordu bu.Siniri gecip bizi vuruyorlar.Biz siniri geciyoruz yine vuruyorlar.Gelen vuruyor,giden vuruyor.Samar oglanina donduk.Necdet Ozel ,Bulent Arinc ile bir olup pilotlarin arkasindanda aglarlarsa tamdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kara ~ 12 yıl önce
ya kardesim israil den hic mi ornek almiyorsunuz inaninki ucagin dustugu gece o ededin konutunu yerlerle bir edrim oturdugun yeredn ayarla fuzeleri bas dugmeye gebersin gitsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düzmece ~ 12 yıl önce
Bana göre düzmece bir olay bu filmde de boşa ateş eden garip toprak yığını dışında birşey yok, diğer konuda kırıma uğraya uçak hakkında hiçbir noktadan tam açıklama gelmemesi, eski açıklamalar kesin bunlar maluak açıklama genelde "bugün saat ....TSI de rutin görev uçuşunu yapmak üzere .... dan havalanan 1 adet RF4 tipi uçağımız .....noktasında kaybolmuştur" şeklinde resmi açıklama ve personel hakkında bilgi de verilir bu olayda bunlar yok, haberciler dahi konu hakkında bence detay araştırma yapmıyorlar...suriye birşey vurdu ama RF4 değildi, bu görüntüdeki o şekilsiz atışlar RF4ü indiremez. Filmde motor sesi bile duymuyorsun..Ayvalık da deniz kenarında bir F4 geçişini yerden dinlesinler uğuldaması ve kükremesini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000