16 Kasım 2016, Çarşamba 13:22:19

İşte Türkiye'ye gelecek VIP uçak

Devlet hava araçları filosu için satın alınacak Airbus 340-500 tipi uçak Fransa’daki Airbus tesislerinde Türkiye’ye teslim edilmek için gün sayıyor.
  • Who has purchased the plane? Turkish Airlines, or the Government of Turkey How much? Thx ;)
  • yorumlardan gördüğüm Türkiye düşmanı Vatanhainleri airporthaber'i resmen rehin almış
  • Aksak Timur, Akşehir’e gelirken yanında bir de erkek fil getirmiş. Fil bu, bağ bahçe tanımıyor, önüne gelen yeri talan ediyormuş. Bununla kalsa iyi, Akşehirliler fili beslemek için ambarda, kilerde ne varsa tüketmişler. Bakmışlar böyle olmayacak, Hoca’ya: – Aman Hocam, demişler, Hünkâr seni dinler; bir konuş da şu fil belasını başımızdan alsın. – O zaman demiş, Hoca, toparlanın, o aksak mendebura derdimizi birlikte anlatalım. Hoca önde, Akşehirliler arkada, huzura çıkmak için yola düşmüşler. Otağın kapısına gelindiğinde Hoca arkasına bakmış ki in cin top oynuyor. Bir Allah bir kendisi! Ben yapacağımı biliyorum, diyerek huzura çıkmış.Timur sormuş: – Hayırdır, Hoca, yine ne istiyorsun? – Hünkârım, demiş Hoca, Akşehirli sizin fili çok sevdi; ancak yalnızlığına üzülüp duruyor, ferman buyursanız da yanına bir de dişi fil getirseler. Timur memnun: – Çok yaşa Hoca, demiş, bunu nasıl düşünemedim. Var git müjdeyi hemen ver. Hoca, otağın kapısından çıkınca, sağa sola saklanan Akşehirliler etrafını sarmışlar: – Müjde bekleriz Hoca, fil ne zaman gidiyor? Hoca müjdeyi vermiş: – Alın size müjde, dişisi de yarın geliyor!
  • Dolar rekor kırıyor, herşey daha da pahalılaşıyor,işsizlik tavan yapmış,patentli icadımız yok,dışa bağımlılık artıyor,ithalat,ihracattan hep daha fazla,10 milyondan fazla insan yeşil karta muhtaç bir o kadar da yoksul var,dünyanın gelire göre en pahalı arabası,benzini,elektriği,cep telefonu,doğalgazı,eti,pasaportu,vergileri burada, biz hala gösteriş peşindeyiz! Bu hanedana harcanan paralarla bu ülkeye neler yapılırdı! Elalemin ürettiği uçağı,arabayı kullanmakla,onların teknolojisini,mühendisliğini,icadını kullanıp köprü,yol, zenginler ve yarattıkları kendi yandaş zenginleri için rezidans yapmakla prestij olmaz, kimin malıyla kime hava atıp,prestij kazanacaksınız? Bir ülkenin prestiji, vatandaşlarının refah düzeyinin yüksekliği,onlara sunduğu sosyal hakların,yaşam kalitesinin iyi olması, bilime,teknolojiye,gerçek eğitime,sanata,spora verdiği önem ve yaptığı yatırım ile olur! Sorgulamayan,sormayan,biatçı,çıkarcı millet olursa vergilerle savurganlık da olur gösteriş de hava da civa da!
  • Buradan suç duyurusunda bulunuyorum: Görüldüğü üzere bazı yorumlarda alenen PKKLI ve FETÖcü oldukları belli olan VATANHAİNLERİ tespit edilmeli VE haklarında terör propagandası yapmaktan işlem yapılmalıdır!
  • Ben bir havaci olarak Turkiye Cumhuriyeti. Cumhur baskan ucagi. 340 degil. 747 Boeing. Olmasini istiyorum turkiye Buyuk devletti, Serefli bir millettir Forsuda. Buyuk olmali Turkiyenin Atasi soyu. Nuh peygambere dayaniyor , Nuh peygamberin Bir oglunun ismi yafesturk imis turklerin ismi burdan geliyor,
  • ETOPS derdi olmadan 180 kisi ile 19 saatin üzerinde non-stop ucabilen dünyanin dört motorlu tek ucagi.
  • Halk oylamasi sonrasi Halifemize tahsis edilecek, digerleri kullara
  • Sıfırladıkları paralarla alsınlar ya da ayakkabı kutularındakilerle!
  • teğet! geçen kriz zamanında işadamlarına porsche'ye binmeyin fiat'a binin diyen kişinin kulakları çınlasın!

Devlet hava araçları filosu için satın alınacak Airbus 340-500 tipi uçak Fransa’daki Airbus tesislerinde Türkiye’ye teslim edilmek için gün sayıyor.

Filosunda Airbus 330 gibi uzun menzilli uçak da bulunan Başbakanlık VIP Uçak havuzuna yakın dönemde bir uçak daha eklenecek.

Diğerleri gibi iki motor değil 4 motoru bulunan Airbus 340-500 tipi uçak, Airbus’taki teslimat işlemlerinden sonra Türkiye’ye getirilecek.

MSN 902 seri numarasıyla üretilen ve ilk uçuşunu 29 Mayıs 2008’de yapan Airbus 340-500 tipi uçak, aslında Tunus hükümeti için sipariş edilmişti. Ancak Arap baharı sonrası yaşanan süreç sebebiyle uçak bir türlü teslim alınamadı. 2011 yılında satışa konulan uçağa bugüne kadar alıcı bulunamazken Türkiye devreye girdi. Uçağın piyasa değerinden düşük fiyata satın alınması konusunda anlaşma sağlandı. TS-KRT kuyruk tescilli ve üzerinde Tunus Hükümeti yazan 4 adet Rolls Royce motorlara sahip uçak, koltuk konfügrasyonun yapılmasından sonra uzun mesafeli uçuşlarda  kullanılacak.





İşte Türkiye'ye gelecek VIP uçak

Yorumlar Tüm Yorumlar (140)

ismail ~ 7 yıl önce
Who has purchased the plane? Turkish Airlines, or the Government of Turkey How much? Thx ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milliyetçi Türk ~ 7 yıl önce
yorumlardan gördüğüm Türkiye düşmanı Vatanhainleri airporthaber'i resmen rehin almış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asıl sensin hain ~ 7 yıl önce
sen de haklısın. sahibinin sesi ve yalaka olmasan dişleyecek kemik bulamayacaksın...
Neren Milliyetci? ~ 7 yıl önce
Senin ne haddine insanlari hain diye nitelemek? Sen kimsin ki insanlara hain diyebiliyorsun, kimsin? 7000$ milli gelirle ülkeyi 50000$ zenginlige sahipmis gibi yonetmeye calismak, ki onu da eline yuzune bulastirmak gerceketen buyuk capsizlik. Bunu elestirmek de senin icin hainlikse, demek ki sen ne milliyetcisin ne de Türk'sün, anladin mi?
Nasrettin hoca ~ 7 yıl önce
Aksak Timur, Akşehir’e gelirken yanında bir de erkek fil getirmiş. Fil bu, bağ bahçe tanımıyor, önüne gelen yeri talan ediyormuş. Bununla kalsa iyi, Akşehirliler fili beslemek için ambarda, kilerde ne varsa tüketmişler. Bakmışlar böyle olmayacak, Hoca’ya: – Aman Hocam, demişler, Hünkâr seni dinler; bir konuş da şu fil belasını başımızdan alsın. – O zaman demiş, Hoca, toparlanın, o aksak mendebura derdimizi birlikte anlatalım. Hoca önde, Akşehirliler arkada, huzura çıkmak için yola düşmüşler. Otağın kapısına gelindiğinde Hoca arkasına bakmış ki in cin top oynuyor. Bir Allah bir kendisi! Ben yapacağımı biliyorum, diyerek huzura çıkmış.Timur sormuş: – Hayırdır, Hoca, yine ne istiyorsun? – Hünkârım, demiş Hoca, Akşehirli sizin fili çok sevdi; ancak yalnızlığına üzülüp duruyor, ferman buyursanız da yanına bir de dişi fil getirseler. Timur memnun: – Çok yaşa Hoca, demiş, bunu nasıl düşünemedim. Var git müjdeyi hemen ver. Hoca, otağın kapısından çıkınca, sağa sola saklanan Akşehirliler etrafını sarmışlar: – Müjde bekleriz Hoca, fil ne zaman gidiyor? Hoca müjdeyi vermiş: – Alın size müjde, dişisi de yarın geliyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yiyin efendiler !!! ~ 7 yıl önce
Dolar rekor kırıyor, herşey daha da pahalılaşıyor,işsizlik tavan yapmış,patentli icadımız yok,dışa bağımlılık artıyor,ithalat,ihracattan hep daha fazla,10 milyondan fazla insan yeşil karta muhtaç bir o kadar da yoksul var,dünyanın gelire göre en pahalı arabası,benzini,elektriği,cep telefonu,doğalgazı,eti,pasaportu,vergileri burada, biz hala gösteriş peşindeyiz! Bu hanedana harcanan paralarla bu ülkeye neler yapılırdı! Elalemin ürettiği uçağı,arabayı kullanmakla,onların teknolojisini,mühendisliğini,icadını kullanıp köprü,yol, zenginler ve yarattıkları kendi yandaş zenginleri için rezidans yapmakla prestij olmaz, kimin malıyla kime hava atıp,prestij kazanacaksınız? Bir ülkenin prestiji, vatandaşlarının refah düzeyinin yüksekliği,onlara sunduğu sosyal hakların,yaşam kalitesinin iyi olması, bilime,teknolojiye,gerçek eğitime,sanata,spora verdiği önem ve yaptığı yatırım ile olur! Sorgulamayan,sormayan,biatçı,çıkarcı millet olursa vergilerle savurganlık da olur gösteriş de hava da civa da!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göktürk ~ 7 yıl önce
Buradan suç duyurusunda bulunuyorum: Görüldüğü üzere bazı yorumlarda alenen PKKLI ve FETÖcü oldukları belli olan VATANHAİNLERİ tespit edilmeli VE haklarında terör propagandası yapmaktan işlem yapılmalıdır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 7 yıl önce
Katılıyorum. hatta bu yazıya eksi veren teröristler de tespit edilmeli. şeref,gurur,haysiyet yoksunu VATANHAİNLERİ!
Akapulco ~ 7 yıl önce
Ben bir havaci olarak Turkiye Cumhuriyeti. Cumhur baskan ucagi. 340 degil. 747 Boeing. Olmasini istiyorum turkiye Buyuk devletti, Serefli bir millettir Forsuda. Buyuk olmali Turkiyenin Atasi soyu. Nuh peygambere dayaniyor , Nuh peygamberin Bir oglunun ismi yafesturk imis turklerin ismi burdan geliyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne zaman ~ 7 yıl önce
konu nuha geldi ya ?
ercu 7 ~ 7 yıl önce
bence a 380 olsun . reise en iyisi ve en yenisi yakışır. a340 artık üretilmeyen bir uçak. a 380 alınırsa feraha çıkarız
A340--500 ~ 7 yıl önce
ETOPS derdi olmadan 180 kisi ile 19 saatin üzerinde non-stop ucabilen dünyanin dört motorlu tek ucagi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ucak ~ 7 yıl önce
Halk oylamasi sonrasi Halifemize tahsis edilecek, digerleri kullara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vip uçağı ~ 7 yıl önce
Sıfırladıkları paralarla alsınlar ya da ayakkabı kutularındakilerle!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lh crew ~ 7 yıl önce
Sen daha ordamisin
trajikomedi ~ 7 yıl önce
teğet! geçen kriz zamanında işadamlarına porsche'ye binmeyin fiat'a binin diyen kişinin kulakları çınlasın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000