04 Haziran 2012, Pazartesi 18:39:26

İŞTE O İSİMLER

Gözen Holding’te atama furyası... Kim hangi mevkiye getirildi?
  • İZEET BEY SİZE NASIL ULAŞABİLİRİM KARDEŞİM GÖZDEN HAVA YOLLARINDA BİR SÜRE ÇALIŞTI ÇALIŞMA SAATLERİ UZUN OLDUGU İÇİN VE SAGLIK PROBLEMİ OLUGU İÇİN VE SERVİS OLMADIGI İÇİN İŞTEN AYRILMAK ZORUNDA KALDI SÖZLEME İMZALADIKLARI İÇİN FİRMANIZ TARAFINDAN MAHKEMEYE VERİLMİŞ VE 6 BİN TL FİRMANIZA ÖDEME YAPMASI GEREKİYORMUŞ BIRAKIN 6 MİLYARI 500 TL VERECEK URUMU BİLE YOK SİZE ULAŞMAK İSTİYORUM LÜTFEN BİZE YARDIMCI OLUN.
  • kim ne desin bu yere hakkıyla gelen ve çalışan dürüst bir yönetici allah onu sevenlerine bağışlasın tüm havacılık camiasıda bunu bilir izzet bey sizllerle gurur duyuyoruz sen daha iyilerine layıksın sizi kutluyor basrılarınızın devamını diliyorum
  • SEVGİLİ KARDEŞİM İLKER SANA YAKIŞIR BAŞARILARIN DAİM OLSUN HAKAN LEVENT SUNGUROGLU ATLASJET SUPPORT BJV BÖLGE MÜDÜRÜ
  • Sevgli dostum, Geneel müdürlük görevi sana yakışır Yeni görevinde başarılar diliyorum AHMET ÖNDER
  • tüm gözen ailesine hayırlı uğurlu olsun...
  • gözenair..artı freebırd..havacılığı bilen kişiler tarafından kurulmuş saygın bir kuruluştur..izzet bey ve ilker beyler hak ederek koltuklarına oturan..mücadele ederek emek vererek bu hakka sahip olan nadir yöneticilerdendir..bu anlamda bütün gözen ve freebırt idarecilerini kutluyorum..kararları hem isabetli hemde dikkate değerdir..saygımla sevgimle..
  • Yav şöyle bir şirket kurup ailecek yönetip alttakilerin tepişmelerini seyredip gülemedik gitti. Yapana hayırlı olsun

Gözen Holding’in üst yönetiminde değişiklikler yapıldı. Şirketin genel müdürü İzzet Tükenmez, CEO olarak atandı. 1994 yılında Gözen Havacılık ve Ticaret A.Ş.’de  Mali İşler Başkanı olarak göreve başlayan İzzet Tükenmez, 1996 yılında Gözen Havacılık Ticaret A.Ş.’de 2007 yılından sonra da Hürkuş Havayolu Taşımacılık ve Ticaret A.Ş’de Genel Müdür olarak görev yapmaktaydı.

Şirkette CEO olarak görev yapacak olan İzzet Tükenmez’den boşalan Hürkuş Havayolu Taşımacılık ve Ticaret A.Ş’nin Genel Müdürlüğü’ne Selim Tükenmez getirildi. 2000 yılında Gözen Havacılık ve Ticaret A.Ş. ve Hürkuş Havayolu Taşımacılık A.Ş’de dahili denetçi olarak göreve başlayan Selim Tükenmez, 2004 yılında Mali İşler Başkanlığı’na getirilmişti. 2011 yılından bu yana her iki şirkette Genel Müdür Yardımcılığı’nı yöneten Tükenmez, Fransızca ve İngilizce biliyor.

Gözen Havacılık ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu, yine İzzet Tükenmez’den boşalan Genel Müdürlük görevine ise İlker Aktalay’ın getirilmesine karar verdi. 1986’da Gözen Havacılık ve Ticaret A.Ş.’nin Dalaman İstasyon Supervisor’u olarak göreve başlayan İlker Aktalay, Gözen Holding bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu. 1997-2004 yılları arasında Türkiye Operasyon Müdürü, 2004-2010 yılları arasında Hürkuş Havayolu Taşımacılık ve Ticaret A.Ş’de Yer İşletme Başkanı olarak çalışan Aktalay, 2011 yılından bu yana Gözen Şirketlerinin yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapmaktaydı.

İŞTE O İSİMLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İLAYDANUR ~ 10 yıl önce
İZEET BEY SİZE NASIL ULAŞABİLİRİM KARDEŞİM GÖZDEN HAVA YOLLARINDA BİR SÜRE ÇALIŞTI ÇALIŞMA SAATLERİ UZUN OLDUGU İÇİN VE SAGLIK PROBLEMİ OLUGU İÇİN VE SERVİS OLMADIGI İÇİN İŞTEN AYRILMAK ZORUNDA KALDI SÖZLEME İMZALADIKLARI İÇİN FİRMANIZ TARAFINDAN MAHKEMEYE VERİLMİŞ VE 6 BİN TL FİRMANIZA ÖDEME YAPMASI GEREKİYORMUŞ BIRAKIN 6 MİLYARI 500 TL VERECEK URUMU BİLE YOK SİZE ULAŞMAK İSTİYORUM LÜTFEN BİZE YARDIMCI OLUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
catgering mustafa ~ 12 yıl önce
kim ne desin bu yere hakkıyla gelen ve çalışan dürüst bir yönetici allah onu sevenlerine bağışlasın tüm havacılık camiasıda bunu bilir izzet bey sizllerle gurur duyuyoruz sen daha iyilerine layıksın sizi kutluyor basrılarınızın devamını diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIRLI OLSUN ~ 12 yıl önce
SEVGİLİ KARDEŞİM İLKER SANA YAKIŞIR BAŞARILARIN DAİM OLSUN HAKAN LEVENT SUNGUROGLU ATLASJET SUPPORT BJV BÖLGE MÜDÜRÜ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖNDER ~ 12 yıl önce
Sevgli dostum, Geneel müdürlük görevi sana yakışır Yeni görevinde başarılar diliyorum AHMET ÖNDER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korkut ~ 12 yıl önce
tüm gözen ailesine hayırlı uğurlu olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİNAN ALYANS ~ 12 yıl önce
gözenair..artı freebırd..havacılığı bilen kişiler tarafından kurulmuş saygın bir kuruluştur..izzet bey ve ilker beyler hak ederek koltuklarına oturan..mücadele ederek emek vererek bu hakka sahip olan nadir yöneticilerdendir..bu anlamda bütün gözen ve freebırt idarecilerini kutluyorum..kararları hem isabetli hemde dikkate değerdir..saygımla sevgimle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haset ~ 12 yıl önce
Yav şöyle bir şirket kurup ailecek yönetip alttakilerin tepişmelerini seyredip gülemedik gitti. Yapana hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000