21 Haziran 2012, Perşembe 09:27:40

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

İngiltere’nin Manchester Havaalanı’nda Atlasjet’e ait bir uçağın kalkışı sırasında piste giren bir tilki ilginç görüntülere neden oldu.
  • Allahtan motora kaçmaamış :)))))
  • Endişelencek bir şey yok, bu tip şeyler gayet sık olur... Dublin'de taksi yollarında köpek boyunda tavşanlar koşturur. Almanya'da kaç kere kedi köpek görmüşlüğümüz var... Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer 05 pistidir... ;)
  • KEDIDIR KEDI.......

 

Fotoğrafçı Matthew McNulty’nin vizörüne takılan anlarda, uçağın tekerleklerinin yanındaki tilki çok net görülebiliyor.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan McNulty, esasında fotoğrafları çekerken tilkiyi fark etmediğini belirterek, “Airbus A380’in piste çıktığı ilk gün fotoğraflarını çekmek için havaalanına gitmiştim. O sırada kalkan Atlasjet’in de bir fotoğrafını çekeyim dedim. Daha sonra fotoğrafları tararken tilkiyi gördüm” dedi.

McNulty, “Tilki belli ki şanslıymış” diye konuştu.

Havaalanlarına giren hayvanlardan sorumlu Vahşi Yaşam Kontrol Birimi’nden bir yetkili ise “Bizim asıl sorunumuz piste giren kuşlar. Ama zaman zaman tilki ya da porsuk gibi hayvanlar da piste girebiliyor, çünkü etrafta çok geniş kırsal alanlar var” dedi.

(Hürriyet)

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Yorumlar

serdar ~ 12 yıl önce
Allahtan motora kaçmaamış :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. E ~ 12 yıl önce
Endişelencek bir şey yok, bu tip şeyler gayet sık olur... Dublin'de taksi yollarında köpek boyunda tavşanlar koşturur. Almanya'da kaç kere kedi köpek görmüşlüğümüz var... Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer 05 pistidir... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
KEDIDIR KEDI.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000