03 Şubat 2012, Cuma 12:04:32

İŞTE MERVE'YE ÇARPAN O ŞOFÖR

Dün yaşanan kazanın ardından gözaltına alınan de-icing şoförü H.S., adliyeye götürüldü.
  • önce hastamıza allahtan acıl şifalar diler annesine ve babasınada sabır diler acil şifalar dilerim ama dhmi suçlamanın anlamı nedenini anlamdam celebinin icinide dhmi mi temizleyecek onu anlamadım herkez kapısının önünü temizlese böyel şey olmaycak deye bişey varmı bu alın yazısı olmasa iyidi ama olmuş herşeyde suçlu aramay gerek yok genede acil şifalar diler duvalarımız güzel kızımızla beraber
  • butun suclu devlet hava meydanları dır nasıl bır calışma yaptılar hayret herşeye ceza kasmesını bılıyorlar adamgıbı kar temızlıgı bıle yapamadılar ayıp har ıkı tarafada gecmış olsun
  • Kimse sunu dusunmuyor, havaalani apronunda yerde buzlanma var biri kayar duser diye dusunen yok. Apron icinde yerde buz varsa uzerine neden onleme yapilmaz. SHGM olsun DHGMI olsun KAZA ONLEME deyip duruyor, SMS diyorsunuz milyarlar verdirip egitim aldiriyorsunuz. Hani egitimlerin sonucu. Kaza olduktan sonra uzuelmeyeceksin, kaza olmasina musade etmeyeceksin.
  • HER İKİ ARKADASIMADA GECMİŞ OLSUN HUSEYİN SARI COK İYİ BİR ADAMDIR EMİNİM HERKESTEN DAHA COK UZULUYORDUR ARKADASLARIMIZA SAHİP CIKALIM . KEMAL ÇELİK
  • merve kardeşimize acil şifalar diliyorum dualarımız seninle merve...
  • bu şekilde hedef gösterircesine başlıklar atmak gerçekten ahlaksızca. airporthaber'e yakışmadı.
  • Lütfen Merve'ye sahip çıktığımız gibi şoför arkadaşımıza da sahip çıkalım. Hız yapmaktan bahsedenler olmuş, de-icing aracı hız yapılabilecek bir araç değildir. Üstelik şoför arkadaşımız Çelebi'nin en tecrübeli şoförlerindendir. Eleştirmeden önce bir kaza sonrası insanın hiç hatası olmasa bile kendisini zaten yeterince suçlu hissettiğini unutmayalım.
  • Merve arkadaşımız "Şoförün suçu yok, ben geçerim sandım ama ayağım kaydı geçemedim" demişken, hedef gösterir gibi "İşte o şoför" diye başlık atan Airport Haber'i kınıyorum.
  • '''KAZA''' Adı Üstünde.. Her Kaza Olduktan Sonra Bu Sayfalara Yorum Yazan Personeller İsyan Ederler Yada Şirketler Arası Acayip Yazışmalar.. Yazık.. Herkez Çukur Eşiyor Bu Kadar Çok Çukur'a Elbet Birileri Düşer Herkez Sıraylada düşebilir.. Şöför Arkadaşımızı tanımam ama geçmiş olsun ''KAZA'' sonucta.. Merve Kızımıza Acil Şifalar Umarım Saglıgına Kavusur..
  • Öncelikle bu hanım kıza acil şifalar diliyorum kaza malesef ne yapalım keşke olmasaydı eminim şöför de böyle bir şeyin olmasını istemezdi ama malsef oldu inşallah hanım kız tekrar normal sağlığına en kısa sürede kavuşur ne diyelim aman dikkat aman dikkat biraz daha dikkat biraz daha yavaş gidelim derim..
Dün yaşanan kazanın ardından gözaltına alınan de-icing şoförü H.S. bugün sabah saatlerinde adliyeye götürüldü. 

Adliye öncesi sadece AirportHaber'in görüştüğü S.'nin yakınları olayla ilgili "20 senedir Atatürk Havalimanı apronunda çalışıyorum. Bugüne kadar hiç böyle bir olay yaşamadım. Benim de 18 yaşında üniversite öğrencisi bir kızım var. İkimizin de hayatı mahvoldu. Çok ama çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

Sarı'nın uzun yıllardır Atatürk Havalimanı'nda çalıştığı ve arkadaşları tarafından da sevilen birisi olduğu ifade edilirken, S.'nin anne ve babasının kalp hastası olduğu bu olayı henüz duymadıkları belirtildi.

Adliyeye götürülen S. ile ilgili gelişmeleri haberin tek kaynağı AirportHaber'den öğrenebilirsiniz...

İŞTE MERVE'YE ÇARPAN O ŞOFÖR

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 12 yıl önce
önce hastamıza allahtan acıl şifalar diler annesine ve babasınada sabır diler acil şifalar dilerim ama dhmi suçlamanın anlamı nedenini anlamdam celebinin icinide dhmi mi temizleyecek onu anlamadım herkez kapısının önünü temizlese böyel şey olmaycak deye bişey varmı bu alın yazısı olmasa iyidi ama olmuş herşeyde suçlu aramay gerek yok genede acil şifalar diler duvalarımız güzel kızımızla beraber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
butun suclu devlet hava meydanları dır nasıl bır calışma yaptılar hayret herşeye ceza kasmesını bılıyorlar adamgıbı kar temızlıgı bıle yapamadılar ayıp har ıkı tarafada gecmış olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kimse sunu dusunmuyor, havaalani apronunda yerde buzlanma var biri kayar duser diye dusunen yok. Apron icinde yerde buz varsa uzerine neden onleme yapilmaz. SHGM olsun DHGMI olsun KAZA ONLEME deyip duruyor, SMS diyorsunuz milyarlar verdirip egitim aldiriyorsunuz. Hani egitimlerin sonucu. Kaza olduktan sonra uzuelmeyeceksin, kaza olmasina musade etmeyeceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HER İKİ ARKADASIMADA GECMİŞ OLSUN HUSEYİN SARI COK İYİ BİR ADAMDIR EMİNİM HERKESTEN DAHA COK UZULUYORDUR ARKADASLARIMIZA SAHİP CIKALIM . KEMAL ÇELİK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
merve kardeşimize acil şifalar diliyorum dualarımız seninle merve...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu şekilde hedef gösterircesine başlıklar atmak gerçekten ahlaksızca. airporthaber'e yakışmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Lütfen Merve'ye sahip çıktığımız gibi şoför arkadaşımıza da sahip çıkalım. Hız yapmaktan bahsedenler olmuş, de-icing aracı hız yapılabilecek bir araç değildir. Üstelik şoför arkadaşımız Çelebi'nin en tecrübeli şoförlerindendir. Eleştirmeden önce bir kaza sonrası insanın hiç hatası olmasa bile kendisini zaten yeterince suçlu hissettiğini unutmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Merve arkadaşımız "Şoförün suçu yok, ben geçerim sandım ama ayağım kaydı geçemedim" demişken, hedef gösterir gibi "İşte o şoför" diye başlık atan Airport Haber'i kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
'''KAZA''' Adı Üstünde.. Her Kaza Olduktan Sonra Bu Sayfalara Yorum Yazan Personeller İsyan Ederler Yada Şirketler Arası Acayip Yazışmalar.. Yazık.. Herkez Çukur Eşiyor Bu Kadar Çok Çukur'a Elbet Birileri Düşer Herkez Sıraylada düşebilir.. Şöför Arkadaşımızı tanımam ama geçmiş olsun ''KAZA'' sonucta.. Merve Kızımıza Acil Şifalar Umarım Saglıgına Kavusur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Öncelikle bu hanım kıza acil şifalar diliyorum kaza malesef ne yapalım keşke olmasaydı eminim şöför de böyle bir şeyin olmasını istemezdi ama malsef oldu inşallah hanım kız tekrar normal sağlığına en kısa sürede kavuşur ne diyelim aman dikkat aman dikkat biraz daha dikkat biraz daha yavaş gidelim derim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000