01 Ağustos 2012, Çarşamba 16:35:14

İŞTE KULE VE PİLOT ARASINDAKİ LAZER KONUŞMASI

Dün gece Büyükçekmece sahili üzerinden Atatürk Havalimanı’na inişe geçen uçaklara sahilde bulunan lokantalardan lazer tutuldu... Pilot ve kule arasında geçen lazer konuşması...
  • sayin vatandaslar lafim temsili resme bakip kulaklik icin lakayit diyen yada iyi olmus diyen vatandaslara..Bakin baska sitelerin burc yorumlari ask testleri yorumlari veya benzer yorum siteleri var.. GİDİN orda yazin belki bilginiz vardir daha faydali olursunuz millete ve kendinize hadi biz ogrenci pilotuz yada sektordeyiz yani tutupda borsa sitesine girip yorum yapmiyorum cunku anlamiyorum lutfen sizdende ayni saygiyi bekliyoruz
  • lazer tutan kisi apacinin tekidir.cunku apaci lazeri ucaga dogrultup ucagi dusurebilecegin bilincinde bile degildir
  • Kulaklığı ya kaptan takar ya f/o biri konuşmaları yaparken diğeri uçağı kullanır, gidiş ve dönüş bacaklarında görevler değişilir, lakayitlik yok bilginize :)
  • "ccok iyi oldu diyen arkadasa" umarım senın ailen esin dostun kardesın oldugu bi ucaga yapılmaz. Bu yapılan rezillige artk bi son versin bu isi oyun sanan arkadaslar. ki bunu soyleyen de cok iyi oldu dien arkadas sen insanmisin?
  • Bu yorumlar asiri sacma degil mi iki gram konusmayi bilmeyen gelmis yazmis afedersiniz. Yok apaciler yok yok kiz bulamayanlar.. Albatros restauranti belediye baskaninin ailesi isletiyor. Buyukcekmece de cok elit insanlar yasiyor o bahsettiginiz apaci sinifina soktugunuz basta İNSAN olarak adlandirdigimiz kisiler gurpinar esenyurt tepecik mimarsinan taraflarinda yasiyor ve civardaki tek dahil olan ne yazik ki buyukcekmece sahiline geliyorlar. Konumuza donecek olursak altta da yazildigi gibi o ucurtmalar cok daha onemli. Gerekli kurali civardaki is yerlerine koymazsan daha uzaktakinden bisey yapmasini bekleyemezsin.
  • çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı.
  • RESİMDE DE GORULDUGU GİBİ KAPTAN PİLOT KULAKLİGİNİ BİLE TAKMAMİS GAYET LAKAYİT..CANİMİZİ KİME EMANET EDİYORUZ..ARTİK UCARKEN KORKUYORUM..
  • uçağa lazer tutulması hem pilotların dikkatini dağıtır ve farklı tehlikelere sebep olabilir tutulması son derece yanlış burada işletme adınında geçmesi yanlış sahilden tutulmuşda olabilir sayın pilot o yükseklikte nokta yapmış kutluyorum kendisini. adının geçmeside yanlış
  • ATC gorevlisi sanki uykudan yeni kalkmis gibi konusuyor..."anlaaaaaadim efendiiimmm..." :)
  • ya florya sosyal tesislerinde uçakların tam da iniş kalkış güzergahında uçurtma uçuranlara ne demeli, buna izin verip zevkle izleyen görevlilere ne demeli, lazerden kurtulursun bir şekilde ya bu uçurtmalardan.

Dün gece 22.30 sıralarında Atatürk Havalimanı’na iniş yapmak için alçalan uçaklara Büyükçekmece sahilinde bulunun bir lokantadan lazer tutuldu.

İşte kule ile pilot arasındaki lazer konuşması;

İŞTE KULE VE PİLOT ARASINDAKİ LAZER KONUŞMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

lutfen!!!!!!!!!!!!!!!! ~ 12 yıl önce
sayin vatandaslar lafim temsili resme bakip kulaklik icin lakayit diyen yada iyi olmus diyen vatandaslara..Bakin baska sitelerin burc yorumlari ask testleri yorumlari veya benzer yorum siteleri var.. GİDİN orda yazin belki bilginiz vardir daha faydali olursunuz millete ve kendinize hadi biz ogrenci pilotuz yada sektordeyiz yani tutupda borsa sitesine girip yorum yapmiyorum cunku anlamiyorum lutfen sizdende ayni saygiyi bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
lazer tutan kisi apacinin tekidir.cunku apaci lazeri ucaga dogrultup ucagi dusurebilecegin bilincinde bile degildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ekibine ~ 12 yıl önce
Kulaklığı ya kaptan takar ya f/o biri konuşmaları yaparken diğeri uçağı kullanır, gidiş ve dönüş bacaklarında görevler değişilir, lakayitlik yok bilginize :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
"ccok iyi oldu diyen arkadasa" umarım senın ailen esin dostun kardesın oldugu bi ucaga yapılmaz. Bu yapılan rezillige artk bi son versin bu isi oyun sanan arkadaslar. ki bunu soyleyen de cok iyi oldu dien arkadas sen insanmisin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Da-gil-dim ~ 12 yıl önce
Bu yorumlar asiri sacma degil mi iki gram konusmayi bilmeyen gelmis yazmis afedersiniz. Yok apaciler yok yok kiz bulamayanlar.. Albatros restauranti belediye baskaninin ailesi isletiyor. Buyukcekmece de cok elit insanlar yasiyor o bahsettiginiz apaci sinifina soktugunuz basta İNSAN olarak adlandirdigimiz kisiler gurpinar esenyurt tepecik mimarsinan taraflarinda yasiyor ve civardaki tek dahil olan ne yazik ki buyukcekmece sahiline geliyorlar. Konumuza donecek olursak altta da yazildigi gibi o ucurtmalar cok daha onemli. Gerekli kurali civardaki is yerlerine koymazsan daha uzaktakinden bisey yapmasini bekleyemezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lakinki ~ 12 yıl önce
çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ekibi ~ 12 yıl önce
RESİMDE DE GORULDUGU GİBİ KAPTAN PİLOT KULAKLİGİNİ BİLE TAKMAMİS GAYET LAKAYİT..CANİMİZİ KİME EMANET EDİYORUZ..ARTİK UCARKEN KORKUYORUM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyükçekmeceli ~ 12 yıl önce
uçağa lazer tutulması hem pilotların dikkatini dağıtır ve farklı tehlikelere sebep olabilir tutulması son derece yanlış burada işletme adınında geçmesi yanlış sahilden tutulmuşda olabilir sayın pilot o yükseklikte nokta yapmış kutluyorum kendisini. adının geçmeside yanlış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 12 yıl önce
ATC gorevlisi sanki uykudan yeni kalkmis gibi konusuyor..."anlaaaaaadim efendiiimmm..." :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçağı ''uçurtma'' ~ 12 yıl önce
ya florya sosyal tesislerinde uçakların tam da iniş kalkış güzergahında uçurtma uçuranlara ne demeli, buna izin verip zevkle izleyen görevlilere ne demeli, lazerden kurtulursun bir şekilde ya bu uçurtmalardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000