30 Eylül 2009, Çarşamba 16:29:16

İŞTE KABUL EDİLEN HAVACILIK PROJELERİ

60 milyon yolcu kapasiteli 1, 30 milyon yolcu kapasiteli 2 ve 15 milyon yolcu kapasiteli 3 havalimanı hedefleniyor...
  • arkadaslar, Şura'da bahsı gecen proje/hedeflerin olmasını hepimiz istemekte ve herpahasına desteklemekteyiz. bu nedenle bunlara karamsar yaklasmayalım. belki bunlar için belirlenmiş olan süreler bize gercekci gelmiyor olabilir, ama yinede bunların konusulması dahi Türk sivil havacılığında bir gelişmedir. bunlar HAYAL dahi olsa, birzamanlar UÇMAK da imkansız bir HAYAL değilmiydi ?
  • Havanda su dövüldü. Devlet tarafından katılan katılımcılar ne yazık ki konuya çok ama çok uzaklar. Sivil havacılığı sadece THY zannediyorlar. İşin uzmanı değiller. İşin profesyoneli değiller. Bu yüzden de eski uzman havacılar katılmadılar. Katılanlarda sinir hastası oldu. Cumhuriyet ne günler yaşıyor inanılır gibi değil.
  • Söylenelerin hiçbir proje değil. Hedef olabilir (abartılı olsa da) proje değil. yani yine elle tutlur bir şey yok. yine hayallerle idare edeceğiz...
  • BU ŞURAYA KATILAN DOSTLAR ŞUANA KADAR ..BANA HİÇ FUTBOL OYNAMADAN YORUM YAPAN TOPU GÖRSE BOMBA DİYE KARAKOLA GÖTÜREN ..HAVACILIKTA İSE TAHMİNİ OLARAK SÖYLÜYORUM UÇAKÇILIK İLE HİÇ ALAKASI OLMAYAN HAVADA UÇAĞI GÖRDÜĞÜ ZAMAN DEMİR KUŞ ZANNEDEN BİR ÇOK ARKADAŞIN BİR ARAYA GELİP ..YAPTIKLARI GEYİK MUHABBETİNDEN BAŞKA BİR ŞEKİL DEĞİL..TAMAMI 35 YIL HEPSİNİ TANIMIŞ OLMAKTAN VEDE KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEMİŞ OLMALARINI GÖRMEK ŞAHSEN BENİ ÜZDÜ.. GELECEKTE İŞALLAH KAZASIZ BİR BİR ÇALIŞMA VE UÇUŞLAR DİLERİM..ONLAR İSTİKBAL GÖKLERDEDİR MANTIĞINDA GİDEMİYORLAR..
  • ATATÜRKÜN BİLE KONUYA SICAK BAKMADIĞINDAN BAHSEDEN ARKADAŞ. ATATÜRKÜN EMRİYLE TÜRKİYE BÜTÇESİNİN YARISI İLE RÜZGAR TÜNELİ YAPILDIĞINDAN HABERİ YOK HERLADE.
  • AKILCI HEDEFLER KOYMAK LAZIM...
  • 11. Ulaştırma Şurası ne zaman yapılacak? Bilen var mı? 60 milyon yolcu kapasiteli 2 tane ha? Aferin size. 2023 e kadar istimlaklerini bile yapamazsın yahu.
  • bu söyledikleri proje değil hedeftir
  • ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİDE GÖRDÜK CUMHURİYETİN İLK DÖNEMLERİNDEN İTİBAREN KENDİ UÇAĞIMIZI YAPMA GİRİŞİMLERİ MALESEF ATATÜRK ÜN BİLE KONUYA SICAK BAKMAYAN TAVRI AMERİKANIN ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNADIĞI SİYASİ OYUNLARIN NETİCESİNDE BUGÜNLERE KALDI AÇIKLANAN NOTLAR DA KENDİ UÇAĞIMIZI ÜRETECEĞİMİZİ VE ULUSLARARASI LİTARÜTÜR DE İSMİ GEÇECEK HAFİF MOTORLU JETLERDEN OLUŞACAĞI BAHSEDİLİYOR 2023 YILINA KADAR :) YANİ AĞIR YOLCU UÇAĞI DEĞİL...İLK TÜRK PİLOTUMUZ VE İLK TÜRK UÇAĞINI DÜŞEN BİR YUNAN UÇAGININ MOTORUYLA YAPAN VECİHİ HÜRKUŞU RAHMETLE VE SAYGIYLA ANAR ONUN TÜRK HAVACILIĞI ADINA YAPMAK İSTEDİKLERİ Nİ GEÇ DE OLSA ANLADIKLARI İÇİN SEVİMÇLİYİM ZAFER ALTINTOP..
  • hey bre maşşallah be

28 Eylül'de başlayan 10. Ulaştırma Şurası'nda bugün havacılık sektörü için önerilen ve kabul edilen projeler açıklandı.

"Hedef 2023" sloganıyla bu yıl çok daha önemli ve geniş kapsamlı düzenlenen 10. Ulaştırma Şurası, Haliç Kongre Merkezi'nde devam ediyor.

Şura'nın üçüncü günü olan bugün, ilk iki gün yapılan oturumlarda ortaya konulan projelerden kabul edilenler açıklandı.

Ulaştırma Şurası Genel Sekreteri Kenan Bozgeyik tarafından açıklanan projelerde, havacılık sektörü için, İstanbul'da 60 milyon yolcu kapasiteli havalimanı yapımından, Türkiye'nin kendi uçağını üreteceği bir çok proje kabul edildi.

İşte havacılık sektörünün geleceğine yön verecek projeler;

İŞTE KABUL EDİLEN HAVACILIK PROJELERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar, Şura'da bahsı gecen proje/hedeflerin olmasını hepimiz istemekte ve herpahasına desteklemekteyiz. bu nedenle bunlara karamsar yaklasmayalım. belki bunlar için belirlenmiş olan süreler bize gercekci gelmiyor olabilir, ama yinede bunların konusulması dahi Türk sivil havacılığında bir gelişmedir. bunlar HAYAL dahi olsa, birzamanlar UÇMAK da imkansız bir HAYAL değilmiydi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havanda su dövüldü. Devlet tarafından katılan katılımcılar ne yazık ki konuya çok ama çok uzaklar. Sivil havacılığı sadece THY zannediyorlar. İşin uzmanı değiller. İşin profesyoneli değiller. Bu yüzden de eski uzman havacılar katılmadılar. Katılanlarda sinir hastası oldu. Cumhuriyet ne günler yaşıyor inanılır gibi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Söylenelerin hiçbir proje değil. Hedef olabilir (abartılı olsa da) proje değil. yani yine elle tutlur bir şey yok. yine hayallerle idare edeceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU ŞURAYA KATILAN DOSTLAR ŞUANA KADAR ..BANA HİÇ FUTBOL OYNAMADAN YORUM YAPAN TOPU GÖRSE BOMBA DİYE KARAKOLA GÖTÜREN ..HAVACILIKTA İSE TAHMİNİ OLARAK SÖYLÜYORUM UÇAKÇILIK İLE HİÇ ALAKASI OLMAYAN HAVADA UÇAĞI GÖRDÜĞÜ ZAMAN DEMİR KUŞ ZANNEDEN BİR ÇOK ARKADAŞIN BİR ARAYA GELİP ..YAPTIKLARI GEYİK MUHABBETİNDEN BAŞKA BİR ŞEKİL DEĞİL..TAMAMI 35 YIL HEPSİNİ TANIMIŞ OLMAKTAN VEDE KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEMİŞ OLMALARINI GÖRMEK ŞAHSEN BENİ ÜZDÜ.. GELECEKTE İŞALLAH KAZASIZ BİR BİR ÇALIŞMA VE UÇUŞLAR DİLERİM..ONLAR İSTİKBAL GÖKLERDEDİR MANTIĞINDA GİDEMİYORLAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ATATÜRKÜN BİLE KONUYA SICAK BAKMADIĞINDAN BAHSEDEN ARKADAŞ. ATATÜRKÜN EMRİYLE TÜRKİYE BÜTÇESİNİN YARISI İLE RÜZGAR TÜNELİ YAPILDIĞINDAN HABERİ YOK HERLADE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AKILCI HEDEFLER KOYMAK LAZIM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
11. Ulaştırma Şurası ne zaman yapılacak? Bilen var mı? 60 milyon yolcu kapasiteli 2 tane ha? Aferin size. 2023 e kadar istimlaklerini bile yapamazsın yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu söyledikleri proje değil hedeftir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİDE GÖRDÜK CUMHURİYETİN İLK DÖNEMLERİNDEN İTİBAREN KENDİ UÇAĞIMIZI YAPMA GİRİŞİMLERİ MALESEF ATATÜRK ÜN BİLE KONUYA SICAK BAKMAYAN TAVRI AMERİKANIN ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNADIĞI SİYASİ OYUNLARIN NETİCESİNDE BUGÜNLERE KALDI AÇIKLANAN NOTLAR DA KENDİ UÇAĞIMIZI ÜRETECEĞİMİZİ VE ULUSLARARASI LİTARÜTÜR DE İSMİ GEÇECEK HAFİF MOTORLU JETLERDEN OLUŞACAĞI BAHSEDİLİYOR 2023 YILINA KADAR :) YANİ AĞIR YOLCU UÇAĞI DEĞİL...İLK TÜRK PİLOTUMUZ VE İLK TÜRK UÇAĞINI DÜŞEN BİR YUNAN UÇAGININ MOTORUYLA YAPAN VECİHİ HÜRKUŞU RAHMETLE VE SAYGIYLA ANAR ONUN TÜRK HAVACILIĞI ADINA YAPMAK İSTEDİKLERİ Nİ GEÇ DE OLSA ANLADIKLARI İÇİN SEVİMÇLİYİM ZAFER ALTINTOP..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hey bre maşşallah be

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000