06 Aralık 2016, Salı 09:20:19

İSTE Jet Support ile işbirliği anlaşması imzaladı

Hatay'da İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sivil Havacılık Yüksekokulu sektörünün önemli aktörlerinden biri olan Atlas Global'in şirketi Jet Support ile işbirliği protokolü imzaladı.
  • Allah hayır etsin...
  • Üniversitemizin sürekli ileriye doğru ilerleme çabası ve öğrencilerine kariyerlerinde yeni fırsatlar sağlaması hepimizi mutlu ediyor.Üniversitemizin başarılarının devamını dilerim...
  • sektör için güzel bir çalışma

Hatay'da İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sivil Havacılık Yüksekokulu sektörünün önemli aktörlerinden biri olan Atlas Global'in şirketi Jet Support ile işbirliği protokolü imzaladı.

İskenderun İlçesi'ndeki Barbaros Hayrettin Konferans Salonu'nda ki törene, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Jet Support Genel Müdürü Süleyman İshakbeyoğlu, Atlas Global Eğitim Müdürü Ahmet Tevfik Demirtepe, rektör yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, protokolün imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek; "Havacılık sektörü için İSTE olarak iyi ve nitelikli mezunlar yetiştirebiliyor olmamızın fark edilmiş olması, mezunlarımızın tercih ediliyor olması bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bu iş birlikteliklerini tüm iş dünyası ile, tüm sektörlerle yapmak istiyoruz. Bu bağlamda, iş dünyası ile daha iyi entegre olabilmek için 'İş Dünyası İle Entegrasyon' (İDE) projemizi hayata geçirmek için kolları sıvadık. Artık, İSTE öğrencileri mezun olmadan önce kariyerine bir iş yerinde başlayabilecek" dedi.

Protokolün imzalanmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Jet Support Genel Müdürü Süleyman İshakbeyoğlu ise şöyle konuştu:

"Havacılık sektöründe iştigal eden ve ETS Tur gibi Atlas Global grubuna bağlı bir şirket olarak, eleman ihtiyacımız olduğunda, sektörel bilgilere hakim oldukları için genellikle sivil havacılık yüksekokulu mezunlarını tercih ediyoruz. İSTE Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun mezunlarını tercih ettiğimizde hiç yanılmadık, çok memnun kaldık. Başarılı oldukları için, iyi temsil ettikleri için de mezun oldukları İSTE ile daha kurumsal bir işbirliği yapmanın daha verimli olacağını düşündüğümüzden bu protokolü imzalıyoruz. Özellikle, İSTE'nin yeni uygulamaya koyacağı ve çok faydalı olacağına inandığımız İDE programı ile bütünleştirildiğinde bu protokol kapsamında çok nitelikli işler yapabileceğimizi, öğrencilerimizin çok daha nitelikli yetişmesini sağlayabileceğimizi öngörüyoruz. Böylece, daha mezun olmadan iş fırsatları bulabilecekler, işe girdiklerinde çok daha hazır olacaklar" dedi.

İshakbeyoğlu, mesleki yabancı dile ağırlık verilmesinin ve ağırlıklı olarak sektöre yönelik bir müfredat uygulanıyor olmasının, İSTE Sivil Havacılık Yüksekokulu mezunlarının tercih edilmesinde önemli rol oynadığını sözlerine ekledi.

İSTE Jet Support ile işbirliği anlaşması imzaladı

Yorumlar

Dilek ~ 7 yıl önce
Allah hayır etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onat Berkay Karabulut ~ 7 yıl önce
Üniversitemizin sürekli ileriye doğru ilerleme çabası ve öğrencilerine kariyerlerinde yeni fırsatlar sağlaması hepimizi mutlu ediyor.Üniversitemizin başarılarının devamını dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 7 yıl önce
sektör için güzel bir çalışma

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000