10 Kasım 2011, Perşembe 08:45:51

İŞTE ERCAN ÇAKMAK'IN YENİ GÖREV YERİ...

İçişleri Bakanlığının 30 ilin emniyet müdürlüklerine atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı...
  • memurunun arkasında dudur umarım, çünkü memurun buna ihtiyacı var... başarılı olacağına inanıyoruz hayırlı olsun....
  • Ercan ÇAKMAK' kim ne desin başarılıdır, başarı başarıyı, başarı da kıskançlığı getirir. Yorumlarda bilgi eksikliği olduğu gibi kıskançlık ta var. Önemli değil zamanla aşılır. Serhad şehrimiz Kars'a yakıştı. Hayırlı olsun. Nedim ŞEN
  • Rahmetli Gaffar Okan müdürmden sonra Ercan Çakmak müdürümün de Kars'ta görev yapacak olması Devletimizin Karsa önem verdiğinin göstergesidir. Ercan Müdürümün çok başarılı olacağından eminim.
  • Hem Kars'ı hemde Erçan Çakmak müdürümü yakinen tanırım Karas'a Ercan müdürüm Ercan müdürüm de Kars'a çok yakışır Hayırlı uğurlu olsun. Hadi gözünüz aydın hemşerilerim. İçinizden, aranızdan ve yüreyinizden biri size hizmete geliyor.
  • 11:25, +1000 ağzınıza sağlık.
  • Yeni müdürlerimize Tarafsız Hak Adalet duyguları nasip olsun dilerim... Asla kimsenin kuklası olmayınız, fark edilmez demeyin bu millet anında görüyor en ufak sapmayı ve haksızlığı....Memurlarımızı disiplinli tertipli aslan gibi görmek istiyoruz... Beyoğlundaki gibi MİNİ arabada hava atan tarzda insanlara öcü gibi bakarken değil... ciddiyet samimiyetsizlik değildir... Günaydın memur bey deyince yüzümüze caniymişiz gibi bakmamalılar, Hava limanlarında turistlere "şşşşşştttt madam"diye bağırmamalılar...iyi denetleyin onları...içlerinde pırıl pırıl olanlar var onlara haksızlık etmesin hiç biri... doğruluk adına size hep güvensinler bunu sağlayın onlara...saygılar..
  • Bu olagandir.Ercan müdürümüz terfii edip 1. sinif emniyet müdürü olmustur.Terfiisini mütakip il emniyet müdürü olmasi kalitesini gösterir.Senelerce bekleyip de il müdürü olamayan o kadar cok kisi var ki.Allah yolunu acik etsin.
  • Bo olağanmıdır? Neler oluyor bilen varmı?
Resmen açıklanan atama kararı ile birlikte bir dönem Atatürk Havalimanı'nda Emniyet Şube Müdürü ve havalimanlarından sorumlu İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Ercan Çakmak, Kars Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

İşte İçişleri Bakanlığı'nın atamaları:

Karara göre, Aksaray Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Bartın Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Bilim, Bayburt Emniyet Müdürü Mesut İnce, Bolu Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Edirne Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı, Elazığ Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Giresun Emniyet Müdürü Cemal Levent, İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Niğde Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Sinop Emniyet Müdürü Serdar Meriç, Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Uşak Emniyet Müdürü Cafer Şahin başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.
 
Aksaray Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi, Konya Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Mustafa Şahin, Aydın Emniyet Müdürlüğüne Karabük Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Bartın Emniyet Müdürlüğüne Merkez Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Batman Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Hasan Ali Okan, Bayburt Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Ali Murat Dağlı, Bolu Emniyet Müdürlüğüne Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bursa Emniyet Müdürlüğüne Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Edirne Emniyet Müdürlüğüne Kilis Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne Hakkari Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Giresun Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Hikmet Bulak, Hakkari Emniyet Müdürlüğüne Merkez Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, İzmir Emniyet Müdürlüğüne Sakarya Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Karabük Emniyet Müdürlüğüne Muş Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Kars Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Ercan Çakmak, Kilis Emniyet Müdürlüğüne Merkez Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, Malatya Emniyet Müdürlüğüne Mardin Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Manisa Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Yunus Çetin, Mardin Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Derviş Kara, Muş Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Muharrem Durmaz, Niğde Emniyet Müdürlüğüne Şırnak Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Rize Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Hüseyin Yenice, Sakarya Emniyet Müdürlüğüne Tokat Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sinop Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Şeref Aytekin, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne Merkez Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şırnak Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Avni Usta, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Ali Yılmaz, Tokat Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Osman Balcı, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne Tunceli Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Tunceli Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Hayati Yılmaz, Uşak Emniyet Müdürlüğüne Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş getirildi. (Habertürk)
İŞTE ERCAN ÇAKMAK'IN YENİ GÖREV YERİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
memurunun arkasında dudur umarım, çünkü memurun buna ihtiyacı var... başarılı olacağına inanıyoruz hayırlı olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ercan ÇAKMAK' kim ne desin başarılıdır, başarı başarıyı, başarı da kıskançlığı getirir. Yorumlarda bilgi eksikliği olduğu gibi kıskançlık ta var. Önemli değil zamanla aşılır. Serhad şehrimiz Kars'a yakıştı. Hayırlı olsun. Nedim ŞEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rahmetli Gaffar Okan müdürmden sonra Ercan Çakmak müdürümün de Kars'ta görev yapacak olması Devletimizin Karsa önem verdiğinin göstergesidir. Ercan Müdürümün çok başarılı olacağından eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hem Kars'ı hemde Erçan Çakmak müdürümü yakinen tanırım Karas'a Ercan müdürüm Ercan müdürüm de Kars'a çok yakışır Hayırlı uğurlu olsun. Hadi gözünüz aydın hemşerilerim. İçinizden, aranızdan ve yüreyinizden biri size hizmete geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
11:25, +1000 ağzınıza sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yeni müdürlerimize Tarafsız Hak Adalet duyguları nasip olsun dilerim... Asla kimsenin kuklası olmayınız, fark edilmez demeyin bu millet anında görüyor en ufak sapmayı ve haksızlığı....Memurlarımızı disiplinli tertipli aslan gibi görmek istiyoruz... Beyoğlundaki gibi MİNİ arabada hava atan tarzda insanlara öcü gibi bakarken değil... ciddiyet samimiyetsizlik değildir... Günaydın memur bey deyince yüzümüze caniymişiz gibi bakmamalılar, Hava limanlarında turistlere "şşşşşştttt madam"diye bağırmamalılar...iyi denetleyin onları...içlerinde pırıl pırıl olanlar var onlara haksızlık etmesin hiç biri... doğruluk adına size hep güvensinler bunu sağlayın onlara...saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu olagandir.Ercan müdürümüz terfii edip 1. sinif emniyet müdürü olmustur.Terfiisini mütakip il emniyet müdürü olmasi kalitesini gösterir.Senelerce bekleyip de il müdürü olamayan o kadar cok kisi var ki.Allah yolunu acik etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bo olağanmıdır? Neler oluyor bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000