07 Aralık 2016, Çarşamba 16:39:30

İşte enkaz alanından ilk görüntüler

Pakistan Havayolları'na ait yolcu uçağının düştüğü bölgeden ilk görüntüler gelmeye başladı.
  • Arkadaslar ucagi üreten sirketlerin hic hatasi yok her ucagini tam bakimi yapilsa böyle olaylar olmaz havayollari sadece para kazanma derdinde ucaklara yeterince bakim yapmiyorlar böyle olaylar bundan ibaret ve sunuda söyleyim yeterince egitimli usta pilot teknisyen de yok ...
  • ATR ler Fransız yapımı. çek soğuk havalarda, soğuk hava koşullarında kanat tasarımlarından dolayı kanatları buzlanıyor. Soğuk havalarda bu uçakların uçmasını Amerikan NTSB (National Transportation Safety Board)ULusal Taşımacılık Güvenlik Kurulu 1995 yılında yasaklamıştı. National Geographic bunun belgeselini çekmişti. Merak eden seyredebilir. kaza 31 ekim 1994 yılında cadılar bayramı arefesinde indiana-indianapolis ten kalkıp ŞİKAGO ya giden EAGLE 4184 çağrı adlı uçak ın başına gelir. aniden yere çakılır. herkes ölür. 68 yolcu+mürettebat.
  • pakistan halkının başı sağolsun. gerçekten türk dostu pakistanlılardır. en kötü günümüzde bizlere sahip çıkan onlardır. ölenlere rahmet diliyorum.
  • Bu ATR'ler hep düşüyo. Uçakla ilgili bi sıkıntı bence. Çok üzüldüm gerçekten
  • SHGM dil sınavı randevu ekranı pazartesinden beri açılmıyor ve kimse telefona çıkmıyor birsürü mağdur insan var birdaha Shgm düzenlemiycekmiş ıcao sınavını bunu haber yapın
  • Pakistan gibi dünyanın belli başlı bir ülkesinde bu tip olaylar kaderdir kazadır olabilir.. bakım eksikliği söz konusu bile olacağını sanmıyorum.
  • Kardeş pakistan halkına geçmiş olsun.pakistanlılar hakikaten türklerin kara gün dostudur.
  • Bir boeing olsa çakılmazdı
  • Üstüste duyulan uçak kazaları derin yaralar bırakıyor..allah rahmet eylesin tekrarı olmasın inşallah..
  • Başınız sağolsun.

Pakistan Havayolları'na ait yolcu uçağının düştüğü bölgeden ilk görüntüler gelmeye başladı.

İçinde 47 kişinin bulunduğu ATR 42 tipi yolcu uçağının düştüğü ülkenin kuzeyindeki kırsal bölgeden de görüntüler medyaya yansımaya başladı.

Ekiplerin bölgede arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor.

Pakistan havacılık yetkilileri 47 kişinin de hayatını kaybettiğini açıkladı.

Enkaz alanından görüntüler:
 



 

İşte enkaz alanından ilk görüntüler

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Plane World ~ 7 yıl önce
Arkadaslar ucagi üreten sirketlerin hic hatasi yok her ucagini tam bakimi yapilsa böyle olaylar olmaz havayollari sadece para kazanma derdinde ucaklara yeterince bakim yapmiyorlar böyle olaylar bundan ibaret ve sunuda söyleyim yeterince egitimli usta pilot teknisyen de yok ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canım ~ 7 yıl önce
Ah be hiç haberin yok...
tavsiye ederim. ~ 7 yıl önce
ATR ler Fransız yapımı. çek soğuk havalarda, soğuk hava koşullarında kanat tasarımlarından dolayı kanatları buzlanıyor. Soğuk havalarda bu uçakların uçmasını Amerikan NTSB (National Transportation Safety Board)ULusal Taşımacılık Güvenlik Kurulu 1995 yılında yasaklamıştı. National Geographic bunun belgeselini çekmişti. Merak eden seyredebilir. kaza 31 ekim 1994 yılında cadılar bayramı arefesinde indiana-indianapolis ten kalkıp ŞİKAGO ya giden EAGLE 4184 çağrı adlı uçak ın başına gelir. aniden yere çakılır. herkes ölür. 68 yolcu+mürettebat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elif ~ 7 yıl önce
pakistan halkının başı sağolsun. gerçekten türk dostu pakistanlılardır. en kötü günümüzde bizlere sahip çıkan onlardır. ölenlere rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostes ~ 7 yıl önce
Ne yaptılar sahip çıkıp?
ATR ~ 7 yıl önce
Bu ATR'ler hep düşüyo. Uçakla ilgili bi sıkıntı bence. Çok üzüldüm gerçekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ~ 7 yıl önce
SHGM dil sınavı randevu ekranı pazartesinden beri açılmıyor ve kimse telefona çıkmıyor birsürü mağdur insan var birdaha Shgm düzenlemiycekmiş ıcao sınavını bunu haber yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat aksöz ~ 7 yıl önce
Pakistan gibi dünyanın belli başlı bir ülkesinde bu tip olaylar kaderdir kazadır olabilir.. bakım eksikliği söz konusu bile olacağını sanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 7 yıl önce
Kardeş pakistan halkına geçmiş olsun.pakistanlılar hakikaten türklerin kara gün dostudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC jng ~ 7 yıl önce
Bir boeing olsa çakılmazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jeka ~ 7 yıl önce
Üstüste duyulan uçak kazaları derin yaralar bırakıyor..allah rahmet eylesin tekrarı olmasın inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pakistan ~ 7 yıl önce
Başınız sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000