25 Mart 2015, Çarşamba 14:03:47

İŞTE DÜŞEN UÇAĞIN KARA KUTUSU

Dün Barcelona-Düsseldorf seferini yaptığı sırada düşen ve içindeki 150 kişiye mezar olan uçağın kara kutusunun görüntüsü servis edildi.
  • Sözüm ona yorum yapmak adına birbirine kin kusan millet, Tuzlayalım da kokmayın e mi? Yahu bir uçak düşmüş, nedendir, tekrar olmasın diye bilgilendirme paylaşım ve kültür gelişimi yapacağınıza birbirinizle sidik yarışına girmişsiniz. Zamanıma yazık ama yine de tutamadım kendimi.
  • Iphone 15:29 - na kadar zorunuza gidiyor degilmi burada ince ruhlu insanlar empati gösteriyor diye. Almanlar ve diger Avrupa ülkeleri istedikleri gibi olsun, ama biz Türkler merhametli ve empati dolu bir milletiz. Bu bizim özelligimiz ve ben bununla gurur duyuyorum. Benim milletim gibi dünyada esi yoktur. Belli ki ezik birisi siniz ve maksatiniz insanlara kendi kininizi asilamak. Cok calisacagiz ve bizde Avrupa ülkeler ile esit olacagiz. Ama sizin gibi zihnyet'ten kurtulduktan sonra. Avusturya asilli siteyi bilmde, ama Almanyada bütün haber siteleri dakika dakika gelismeleri özetliyor. Televizyon da haberler ve özel reportajlar pes pese. Su kin kusmaktan ve insanlari yaniltmaktan vazgecin.
  • Bu nebiçim milletiz! Kimisi buraya tgs ye alım olup olmadığını sormuş , kimisi parçaların ostüm sanayisinden alındığından bahsediyi bunlar şaka mıdır nedir! 150 can ve onların aileleri ızdırap içinde . Biraz empati enazından soytarılıkla uğraşmayın
  • meksikaya vize kalktı. Peki direkt THY ne zaman uçar?
  • Beyler Allah rahmet eylesin.. Olan oldu. Hayat devam ediyor. Gecelim, TGS'de alim varmi? Bilen varsa cok rica ediyorum soylesin.. Tesekkur.
  • ???; ben o arkadaş değilim ama şunu iletmiş olayım. Iphone undan yorum yazan her yorumcunun adı öyle çıkıyor :)
  • Kazanin nedeni arastirilmaya baslandi ama ilk etapta bu ucak yeni bakimdan cikmis. Bakim sirasin da bazi parcalar yan sanayi urunler ile degistirildigi konusuluyor. Yan sanayi malzemelerin uretim yeri ise ankara ostim olarak gorunuyor. Yakinda turkiye de de bu olay ile ilgili tutuklamalar gorebiliriz.
  • Avusturya kökenli, avherald sitesi , lastik patlamasından tutunda bizim Katmandu ya dek herşeyi cayır cayır yayınlarken , hala Germanwings ten ses yok. Artık Türk insanları da uyanmalı , gerçekten herkes kendi arkasını kolluyor.
  • Kokpitte son 1-2 saat neler olduğunu kaydedecek Video Flight Recorder da koyulmalı uçaklara.
  • ya bu hangi parssel de bulunmuş!!! o bölgeyi PARSEL parsel kapatmak laızm!!

Dün Barcelona-Düsseldorf seferini yaptığı sırada düşen ve içindeki 150 kişiye mezar olan uçağın kara kutusunun görüntüsü servis edildi.

Germanwings'e ait A320 tipi uçağın Alp Dağları yakınlarında düşmesinden bir kaç saat sonra bulunan  Flight Data Recorder'ın da (FDR) hasar aldığı gözlendi. Uçağa ait 600 farklı veriyi kaydederek kazaların oluşumuna ilişkin sonuç vermesi beklenen ve kara kutu olarak tanımlanan cihazın görüntüsü ortaya çıktı.

Kazanın şiddetiyle hasar alan kara kutuyu incelemeye başlayacak ekipler, kırıma ilişkin net bilgilere ulaşmayı hedefliyor. 

Öte yandan yapılan açıklamada uçaktaki yolcuların hangi ülke vatandaşı oldukları da açıklandı. Buna göre uçakta; 77 Alman, 35 İspanyol ve 11 farklı ülkenin vatandaşı vardı.

Bu arada düşen uçağın, kırıma uğradığı seferden önceki uçuşu olan Düsseldorf-Barcelona seferini yapmadan önce teknik bir arıza nedeniyle saatlerce Düsseldorf Havalimanı'nda beklediği ileri sürüldü. Söz konusu iddia yetkili mercilerce henüz doğrulanmadı.

©AirportHaber




(Fotoğraflar: Aviation Safety)

İŞTE DÜŞEN UÇAĞIN KARA KUTUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Tuz ~ 9 yıl önce
Sözüm ona yorum yapmak adına birbirine kin kusan millet, Tuzlayalım da kokmayın e mi? Yahu bir uçak düşmüş, nedendir, tekrar olmasın diye bilgilendirme paylaşım ve kültür gelişimi yapacağınıza birbirinizle sidik yarışına girmişsiniz. Zamanıma yazık ama yine de tutamadım kendimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
Iphone 15:29 - na kadar zorunuza gidiyor degilmi burada ince ruhlu insanlar empati gösteriyor diye. Almanlar ve diger Avrupa ülkeleri istedikleri gibi olsun, ama biz Türkler merhametli ve empati dolu bir milletiz. Bu bizim özelligimiz ve ben bununla gurur duyuyorum. Benim milletim gibi dünyada esi yoktur. Belli ki ezik birisi siniz ve maksatiniz insanlara kendi kininizi asilamak. Cok calisacagiz ve bizde Avrupa ülkeler ile esit olacagiz. Ama sizin gibi zihnyet'ten kurtulduktan sonra. Avusturya asilli siteyi bilmde, ama Almanyada bütün haber siteleri dakika dakika gelismeleri özetliyor. Televizyon da haberler ve özel reportajlar pes pese. Su kin kusmaktan ve insanlari yaniltmaktan vazgecin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezil millet ~ 9 yıl önce
Bu nebiçim milletiz! Kimisi buraya tgs ye alım olup olmadığını sormuş , kimisi parçaların ostüm sanayisinden alındığından bahsediyi bunlar şaka mıdır nedir! 150 can ve onların aileleri ızdırap içinde . Biraz empati enazından soytarılıkla uğraşmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gonzalez-Lopez ~ 9 yıl önce
meksikaya vize kalktı. Peki direkt THY ne zaman uçar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenk saysel ~ 9 yıl önce
sen aynaya bir bak sıfatını göreceksin belki ama foseptiğin bile senden daha sevimli olduğunu düşünüyorum
Inadmissible ~ 9 yıl önce
Sen gitme vize olmasa da INAD olursun...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beyler Allah rahmet eylesin.. Olan oldu. Hayat devam ediyor. Gecelim, TGS'de alim varmi? Bilen varsa cok rica ediyorum soylesin.. Tesekkur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boşver ~ 9 yıl önce
boşver sen vazgeç bu sektörden
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
???; ben o arkadaş değilim ama şunu iletmiş olayım. Iphone undan yorum yazan her yorumcunun adı öyle çıkıyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kazanin nedeni ~ 9 yıl önce
Kazanin nedeni arastirilmaya baslandi ama ilk etapta bu ucak yeni bakimdan cikmis. Bakim sirasin da bazi parcalar yan sanayi urunler ile degistirildigi konusuluyor. Yan sanayi malzemelerin uretim yeri ise ankara ostim olarak gorunuyor. Yakinda turkiye de de bu olay ile ilgili tutuklamalar gorebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Avusturya kökenli, avherald sitesi , lastik patlamasından tutunda bizim Katmandu ya dek herşeyi cayır cayır yayınlarken , hala Germanwings ten ses yok. Artık Türk insanları da uyanmalı , gerçekten herkes kendi arkasını kolluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Video Flight Rec ~ 9 yıl önce
Kokpitte son 1-2 saat neler olduğunu kaydedecek Video Flight Recorder da koyulmalı uçaklara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 9 yıl önce
kaptanlar tadımıza bakamaz o zaman =(
karakutu ~ 9 yıl önce
ya bu hangi parssel de bulunmuş!!! o bölgeyi PARSEL parsel kapatmak laızm!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000