17 Temmuz 2014, Perşembe 22:07:57

İŞTE DEHŞET ANLARI!

Ukrayna'nın doğusunda füzeyle vurulan Malezya yolcu uçağının yere düşme anında alev topuna dönüşmesi amatör kamerayla kaydedildi.
  • "Müslüman" kelimesini duyunca hemen galeyana gelmeyin. Önce iyi okuyun! "Keşke hiç yaşanmasaydı" yazdım. Tükettiğiniz oksijenin hakkını verin.
  • Dünya nüfusu 7 milyarı aşmış, insanlar ceplerini doldurmaya, üstünlük kurmaya, birbirini katletmeye doyamıyor. Vietnam, Kore, Irak-İran, Falkland, Afganistan, Rus-Çeçen, ABD-Irak, Balkanlar, Filistin-İsrail, Arap-İsrail, Arap Baharı (Tunus, Libya, Cezayir, Fas, Mısır, Suriye), Irak IŞID... ve şimdi Ukrayna-Rusya... Bunlar, 100 Milyondan fazla insanın 6 yılda hayatını kaybettiği 2 nci Dünya Savaşından sornra şu ana kadar yaşanan hatırladığım savaşlar. Zorunlu olmadığı halde yapılan katliamlar. Başka hiçbir canlıda örneğini göremeyeceğiniz bir vahşet. İnsan türünün, kendi türüne ve tabiata uyguladığı şiddet. Çok yazık. Eğitilmesi mümkün olmayacak hızla çoğaltılan nüfus. Daha 7 milyarın %99,9' u gerçek vahşeti anlamaktan uzak. Gerçek vahşet, Normandiya, Hiroşima, Nagazaki, bunlardan çok daha önce Çanakkale de kendini hissettirdi zaten. Ne söylense anlamı yok, çünkü karşıdakiler, algıdan, anlaktan çok çok uzak. Zavallı insanlık...
  • Sucsuz insanlarin bukadar canice oldurulmesinin DIN ile hicbir alakasi yok.hangi dinden olursa olsun.mercimek beyinli geri kafali....neden o sirket dusmusmus?olan sucsuz insanlara oldu.ist er musluman ister hristiyan fark etmez onemli olan ins an olmalari...nasil boyle aptal bir yorum yapabiliyorsun???
  • 154 Hollandali, 27 Avustralyali, 23 Malezyali, 11 Endonezyali, 6 Ingiliz, 4 Alman, 4 Belcikali,3 Filipinli ve 1 kanadali can vermis. cok uzuldum :( mekanlari cennet olsun.
  • İnsanlar bu kadar kötü nasıl olabiliyorlar?
  • Bence bu işte bir iş var. Aylar önce bir malezya havayolları uçagı kaybolmuştu. Şimdi de bu. Malezya Havayolları artık düşüşe geçiyor
  • Olan yine müslümanlara oldu! Neden lufthansa değil airFrance değil? Keşke hiç yaşanmasaydı. Ama düşündürücü! Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin, suçsuz insanlar ölüyorlar
  • Allah kahretsin
  • Allah tum acili ailelere sabir versin

Ukrayna'nın doğusunda füzeyle vurulan Malezya yolcu uçağının yere düşme anında alev topuna dönüşmesi amatör kamerayla kaydedildi.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı, Amsterdam'dan Kuala Lumpur'a doğru giden Malezya Havayollarına ait uçakta bulunan 280 yolcu ile 15 mürettebattan kurtulan olmadığını açıkladı.

İşte uçağın düşmesinden saniyeler sonra çekilen o anlar:

İŞTE DEHŞET ANLARI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
"Müslüman" kelimesini duyunca hemen galeyana gelmeyin. Önce iyi okuyun! "Keşke hiç yaşanmasaydı" yazdım. Tükettiğiniz oksijenin hakkını verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oksijen ~ 10 yıl önce
sorun zaten burada senin gibilerle ayni oksijeni solumak
Ne Çağdayız ama ~ 10 yıl önce
Dünya nüfusu 7 milyarı aşmış, insanlar ceplerini doldurmaya, üstünlük kurmaya, birbirini katletmeye doyamıyor. Vietnam, Kore, Irak-İran, Falkland, Afganistan, Rus-Çeçen, ABD-Irak, Balkanlar, Filistin-İsrail, Arap-İsrail, Arap Baharı (Tunus, Libya, Cezayir, Fas, Mısır, Suriye), Irak IŞID... ve şimdi Ukrayna-Rusya... Bunlar, 100 Milyondan fazla insanın 6 yılda hayatını kaybettiği 2 nci Dünya Savaşından sornra şu ana kadar yaşanan hatırladığım savaşlar. Zorunlu olmadığı halde yapılan katliamlar. Başka hiçbir canlıda örneğini göremeyeceğiniz bir vahşet. İnsan türünün, kendi türüne ve tabiata uyguladığı şiddet. Çok yazık. Eğitilmesi mümkün olmayacak hızla çoğaltılan nüfus. Daha 7 milyarın %99,9' u gerçek vahşeti anlamaktan uzak. Gerçek vahşet, Normandiya, Hiroşima, Nagazaki, bunlardan çok daha önce Çanakkale de kendini hissettirdi zaten. Ne söylense anlamı yok, çünkü karşıdakiler, algıdan, anlaktan çok çok uzak. Zavallı insanlık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Sucsuz insanlarin bukadar canice oldurulmesinin DIN ile hicbir alakasi yok.hangi dinden olursa olsun.mercimek beyinli geri kafali....neden o sirket dusmusmus?olan sucsuz insanlara oldu.ist er musluman ister hristiyan fark etmez onemli olan ins an olmalari...nasil boyle aptal bir yorum yapabiliyorsun???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DutchLady ~ 10 yıl önce
154 Hollandali, 27 Avustralyali, 23 Malezyali, 11 Endonezyali, 6 Ingiliz, 4 Alman, 4 Belcikali,3 Filipinli ve 1 kanadali can vermis. cok uzuldum :( mekanlari cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnsanlar bu kadar kötü nasıl olabiliyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence bu işte bir iş var. Aylar önce bir malezya havayolları uçagı kaybolmuştu. Şimdi de bu. Malezya Havayolları artık düşüşe geçiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Olan yine müslümanlara oldu! Neden lufthansa değil airFrance değil? Keşke hiç yaşanmasaydı. Ama düşündürücü! Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
psiko ~ 10 yıl önce
ucak dusmus 295 kisi olmus adamin olaya bakisina bak olan yine muslumanlara olmus.gavur ucagi dusse sorun yok.neyse seni ferahlatmak icin soyliyeyim kina yakarsin ucakta toplam 30 malezyali varmis (ekip dahil) gerisi gavur.rahatladinmi simdi biraz....
gayrimüslüm ~ 10 yıl önce
Sen ne diyon ya?
insansıya cevap ~ 10 yıl önce
Haklısın düşündürücü! Senin gibi adamlar hala nefes alıyorken bu kadar canın gitmesi üzücü ve düşündürücü..
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin, suçsuz insanlar ölüyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Suçlu insanlar da ölmesin. Cezalarını çeksinler.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah kahretsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah tum acili ailelere sabir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000