04 Mayıs 2015, Pazartesi 10:28:06

İŞTE CORENDON'UN YENİ UÇAĞI

Corendon Airlines, 2015 sezonuna yeni bir Boeing 737-800 ile merhaba dedi.
  • bence gir bir dene, tecrübe hayatta yenilen kazıkların toplsmına denir.
  • Öncelikle bu güzel uçağın şirkete hayırlı olmasını umarım. Bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak bu şirkette yardımcı pilot olarak çalışmak -yapılan kötü yorumlara dayanarak- gerçekten pişmanlık yaratır mı? Ayrıca maaşlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • Hollanda da Alfa air in hileli iflas ettirilmesinden sonra büyüyen bir şirket Corendon. Tüm Hollanda bunu biliyor.
  • Sende isim yazmadan yorum yazdiğina göre sen hem mesnetsiz,hem futursuzsun. İnsanlar istedigi yorumu yapmakta özgürdür. Anlamazsan bir kaç kere okymanı tavsiye ederim.
  • Bitaneniz de gitsin büyük uçak alsın ya!!! Bu millet hap kadar uçaklara mahkum ettiniz. Araplara bakında utanın.
  • Haberden bagımsız burda para pazarlıgı mesajları gonderen arkadaslar, bu enerjilerini daha etkin yontemlere ayırsalar daha iyi olur.. İsim yazmadan yorum yapmak, yapılan yorumun mesnetsiz oldugu anlamına gelebilir. Benden soylemesi...isteginiz bu mudur bilmem ama, şirketinize de zarar veriyorsunuz. Bu da bindiginiz dalı kesmek demek.
  • Hayırlı olsun, wingletler güzel gözüküyor.APB SSW task cardların effective olduğu ülkemizdeki ilk uçak:)
  • Özet olarak yönetimi ele geçiren Pilotlar, geçmişlerini ve Pilotluklarını unutup , sermayenin ve kapitalist düşüncenin tetikçisi olarak mesleğe zarar veriyorlar...Pilotları köle olarak ,insanlık dışı şartlarda çalıştırıyorlar...Çoğunluk Pilotlarda herzaman kendince bir sebep.üreterek, çoluk çocuk, aile, borç v.s. Diyerek gönüllü köleliğe devam ederek sağda, solda ağlayarak, ezilmişliğine kılıf uyduruyor...Paranın esiri olan herkes sonunda maddi veya manevi herşeyini kaybedecektir...Son tahlilde , kefenin cebi yoktur...Onurlu ve gururlu olun lütfen...
  • Gecekondu airlines buyumeye devam,diktatorluk rejimi o yuzden devam ediyor icerisi koyun surusuyle dolu
  • Corendon Hava Yollarına hayırlı olsun, çok güzel bir uçak.

Corendon Airlines, 2015 sezonuna yeni bir Boeing 737-800 ile merhaba dedi.

Sene başında logolarını yenileyerek yeni yüzlerinin lansmanını yapan Corendon Airlines’ın filosunun 11. uçağı Boeing 737-800 tipi TJ-S, yeni logo ile kaplanmış gövdesi ile ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Siera’nın yeni logolu gövdesi kadar son teknoloji ile modifiye edilmiş kanat uçları da ilgi odağı oldu.

“Yeni nesil kıvrık kanat ucu” olarak tanımlanan “Split-Scimatar Winglet” özelliği sayesinde yakıt ve karbon salınımı tasarrufu sağlanırken performans artışı da amaçlanıyor. Bu da yaklaşık olarak, uçak başı yıllık 170.000 litre jet yakıtı ve 476 ton karbondioksit salınımı tasarrufu anlamına geliyor. Dolayısı ile performansı arttıran yenilik; 1135 kilogram yük kapasitesi veya 140 kilometre menzil artışı avantajı sağlıyor. 

Dünyada ilk defa ABD'de Southwest ve United Airlines tarafından geçen sene kullanılmaya başlanan tasarım, TC-TJS ile Türkiye’de ilk kez Corendon Havayolları tarafından kullanılıyor.

Bu sene ilk uçuşunun üzerinden 10 yıl geçmesini kutlayan charter havayolu, sezona 10 adet Boeing 737-800, 2 adet wetlease usulü kiraladığı Airbus A320 ve 1 adet Boeing 737-300 olmak üzere 13 uçaklık bir bir filo ile girmiş oldu. 









İŞTE CORENDON'UN YENİ UÇAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
bence gir bir dene, tecrübe hayatta yenilen kazıkların toplsmına denir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Öncelikle bu güzel uçağın şirkete hayırlı olmasını umarım. Bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olacak bu şirkette yardımcı pilot olarak çalışmak -yapılan kötü yorumlara dayanarak- gerçekten pişmanlık yaratır mı? Ayrıca maaşlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hollanda da Alfa air in hileli iflas ettirilmesinden sonra büyüyen bir şirket Corendon. Tüm Hollanda bunu biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamalısın ~ 9 yıl önce
Sende isim yazmadan yorum yazdiğina göre sen hem mesnetsiz,hem futursuzsun. İnsanlar istedigi yorumu yapmakta özgürdür. Anlamazsan bir kaç kere okymanı tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 9 yıl önce
Bitaneniz de gitsin büyük uçak alsın ya!!! Bu millet hap kadar uçaklara mahkum ettiniz. Araplara bakında utanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 9 yıl önce
arap yağı bol bulunca
Anlamadıgım ~ 9 yıl önce
Haberden bagımsız burda para pazarlıgı mesajları gonderen arkadaslar, bu enerjilerini daha etkin yontemlere ayırsalar daha iyi olur.. İsim yazmadan yorum yapmak, yapılan yorumun mesnetsiz oldugu anlamına gelebilir. Benden soylemesi...isteginiz bu mudur bilmem ama, şirketinize de zarar veriyorsunuz. Bu da bindiginiz dalı kesmek demek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 9 yıl önce
Ironiktir ki milleti isim yazmaya tesvik ederken kendiniz yaz(a)mamissiniz ..
SSW ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun, wingletler güzel gözüküyor.APB SSW task cardların effective olduğu ülkemizdeki ilk uçak:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetim ~ 9 yıl önce
Özet olarak yönetimi ele geçiren Pilotlar, geçmişlerini ve Pilotluklarını unutup , sermayenin ve kapitalist düşüncenin tetikçisi olarak mesleğe zarar veriyorlar...Pilotları köle olarak ,insanlık dışı şartlarda çalıştırıyorlar...Çoğunluk Pilotlarda herzaman kendince bir sebep.üreterek, çoluk çocuk, aile, borç v.s. Diyerek gönüllü köleliğe devam ederek sağda, solda ağlayarak, ezilmişliğine kılıf uyduruyor...Paranın esiri olan herkes sonunda maddi veya manevi herşeyini kaybedecektir...Son tahlilde , kefenin cebi yoktur...Onurlu ve gururlu olun lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayfon ~ 9 yıl önce
Gecekondu airlines buyumeye devam,diktatorluk rejimi o yuzden devam ediyor icerisi koyun surusuyle dolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OAL ~ 9 yıl önce
Corendon Hava Yollarına hayırlı olsun, çok güzel bir uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000