12 Eylül 2017, Salı 14:29:17

İşte Bursa'da düşen uçağın görüntüleri

Bursa'da Yenişehir Havalimanı'ndan eğitim için kalkan bir uçak tarlaya mecburi iniş yaptı. Yaşanan olay sonrası uçağın görüntüleri objektiflere böyle yansıdı.
  • umurbey festivalinde düşen uçak bu değildi, (Türkiye Hava Sporları Federasyonu Bitlis Temsilcisi daha iyi inceleyin)
  • Hic tecnam ucusum yok sen lapin gibi cevap ver diye yazdim.hatta pilot da degilim.corlu sanayide ustayim.
  • Sağlam taklaya gelmişler :)))
  • Yine bakıyorum da ağzı olanlar hiç zaman kayıp etmeden zırvalamaya başlamış. Ya kardeşim havacılık faaliyetlerinin yürütüldüğü her ülkede bu tür kazalar da dahil her türlü olay olabilir. Bu olaylar da havacılık bilinç derinliği ile değerlendirilip sonucundan da gerekli dersler çıkarılır. Biz de olduğu gibi ağzı olanlar boş boş konuşup uçağı bile kaza yaptığına pişman etmezler. Bir bekleyelim kaza kırım raporu yazılsın sonra yine yargısız infazlarınıza devam edin. Biryandan herşey yasak bu ülkede başta genel ve sportif havacılık olmak üzere havacılık yapılmaz deyip bir yandan da en küçük bir olayda başta SHGM olmak üzere, öğretmen pilotler, uçuş okulları ve uçakların Türkiye temsilcileri üzerinde mahalle baskısı kurmak hem ahlaksızlıktır hem de her şeyin daha da yasak edilmesine katkı sağlamatır.
  • Allahtan olay TECNAM gibi saglam bir.ucakta oldu da, ölen yaralanan olmadi. Otomatik reflekse Tecnam'a b.k Atanlara sorarim HAYATINDA KAC FARKLI EGITIM UCAGI ILE TOPLAM KAC SAAT UCTUN ? Ahkam kesiyorsun ? Ister kabul et ister etme degismeyen tek sey degisimdir ve TECNAM gunumuz modern teknolojisi ile uretilmis basarili bir ucak olarak senin fanatikce, baska alternatifleri bilmeden baglandigin demode ucaklarin cok onune gececek. Sevmeye ve anlamaya calissan senin icin daha iyi olur.
  • tüm akrabalarını hava yollarına soktun.bu yaşında yaptığın işi kendineyakistirabilfin mi?
  • Gecmis olsun.tecnam ucaklariyla egitimde emergency landing calismaya gerek yok.Bu ucaklar yapisal olarak zaten tehlikeye davet ediyor.boncurnoöo comesteeee boune boune bu ne?
  • Türkiyede instructor Pilotların PPL için deneyimi çok az !! Bunu SHGM lütfen bir elden geçirsin.
  • Otoritelere bak sen.ulen okuyanda adam sanir sizi.eli iki kumanda tutmus adam olmus hepsi.
  • Bu hava civaların dini imanı para..bi gidin be yaa...adamlar neredeyse bastonla ucacaklar..60 yas üzerini ucurmayacaksin git torun bak ömrünün kalanını degerlendir...sonra aniden şalteri indiriverir yukarısı...yok efsane gitti yok hocaların hocası falan filan şişirme hikayeler....

Bursa'da Yenişehir Havalimanı'ndan eğitim için kalkan bir uçak tarlaya mecburi iniş yaptı.

Alınan bilgiye göre, pilot Hasan Hoş (67) yönetimindeki Tecnam p2008 JC tipi eğitim uçağı, Yenişehir Havalimanı'nın kuzeyinde Menşete köyü yakınlarına mecburi iniş yaptı. Uçak tarlaya indi.

Pilot ve öğrenci Burak Büyükterzi (22) kazayı ciddi yara almadan atlattı.

Yenişehir Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilen pilot ve öğrenci taburcu edilirken, kazayla alakalı tahkikat başlatıldı.



















İşte Bursa'da düşen uçağın görüntüleri

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

adnan ~ 7 yıl önce
umurbey festivalinde düşen uçak bu değildi, (Türkiye Hava Sporları Federasyonu Bitlis Temsilcisi daha iyi inceleyin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cinli ~ 7 yıl önce
Hic tecnam ucusum yok sen lapin gibi cevap ver diye yazdim.hatta pilot da degilim.corlu sanayide ustayim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpillikaz ~ 7 yıl önce
Sağlam taklaya gelmişler :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağzı ~ 7 yıl önce
Yine bakıyorum da ağzı olanlar hiç zaman kayıp etmeden zırvalamaya başlamış. Ya kardeşim havacılık faaliyetlerinin yürütüldüğü her ülkede bu tür kazalar da dahil her türlü olay olabilir. Bu olaylar da havacılık bilinç derinliği ile değerlendirilip sonucundan da gerekli dersler çıkarılır. Biz de olduğu gibi ağzı olanlar boş boş konuşup uçağı bile kaza yaptığına pişman etmezler. Bir bekleyelim kaza kırım raporu yazılsın sonra yine yargısız infazlarınıza devam edin. Biryandan herşey yasak bu ülkede başta genel ve sportif havacılık olmak üzere havacılık yapılmaz deyip bir yandan da en küçük bir olayda başta SHGM olmak üzere, öğretmen pilotler, uçuş okulları ve uçakların Türkiye temsilcileri üzerinde mahalle baskısı kurmak hem ahlaksızlıktır hem de her şeyin daha da yasak edilmesine katkı sağlamatır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecnam ~ 7 yıl önce
Allahtan olay TECNAM gibi saglam bir.ucakta oldu da, ölen yaralanan olmadi. Otomatik reflekse Tecnam'a b.k Atanlara sorarim HAYATINDA KAC FARKLI EGITIM UCAGI ILE TOPLAM KAC SAAT UCTUN ? Ahkam kesiyorsun ? Ister kabul et ister etme degismeyen tek sey degisimdir ve TECNAM gunumuz modern teknolojisi ile uretilmis basarili bir ucak olarak senin fanatikce, baska alternatifleri bilmeden baglandigin demode ucaklarin cok onune gececek. Sevmeye ve anlamaya calissan senin icin daha iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hoca ~ 7 yıl önce
tüm akrabalarını hava yollarına soktun.bu yaşında yaptığın işi kendineyakistirabilfin mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoş ~ 7 yıl önce
Hasan bey bu iş sana göre değil, kaç kez fail oldun?
Çinli ~ 7 yıl önce
Gecmis olsun.tecnam ucaklariyla egitimde emergency landing calismaya gerek yok.Bu ucaklar yapisal olarak zaten tehlikeye davet ediyor.boncurnoöo comesteeee boune boune bu ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 7 yıl önce
Sizin ne kadar Tecnam uçuşunuz ve o uçak hakkında ne kadar bilginiz varki böyle bir yorum yapıyorsun? Bu uçak Dünyanın her yerinde uçuş okullarında kullanılmaktadır. Bu uçak eğer yapısal olarak kötü olsaydı iki pilotumuz bugün hayatta olmazdı.
Pilot ~ 7 yıl önce
Türkiyede instructor Pilotların PPL için deneyimi çok az !! Bunu SHGM lütfen bir elden geçirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen öyle ~ 7 yıl önce
Jetten gelen veya linedan gelen pilot bu işi iyi yapar diye birşey yok. Bu ne jete benzer ne de yolcu uçağına. Motor susunca hepsinin eli ayağına dolaşıyor. Ciddi bir sıkıntı var gibi. Motorsuz inemiyorlar resmen. Geçende pipistrel de dümdüz yerde takla attı. Hadi o öğretmen değildi ama daha çok fazla örnek var böyle.
Polat ~ 7 yıl önce
Zaten bu ulkedeki en buyuk hata burda.ben daha once sunu yaptim bu yuzden bunu en iyi ben yaparim.yok oyle dunya.senin onceki egitimin kimseyi baglamaz arkadas.egitimini alacaksin pasa pasa.almadigin takdirde sonuc budur.
Sizi gidi ~ 7 yıl önce
Otoritelere bak sen.ulen okuyanda adam sanir sizi.eli iki kumanda tutmus adam olmus hepsi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ~ 7 yıl önce
Sen neyi tuttun?
Zenco ~ 7 yıl önce
Bu hava civaların dini imanı para..bi gidin be yaa...adamlar neredeyse bastonla ucacaklar..60 yas üzerini ucurmayacaksin git torun bak ömrünün kalanını degerlendir...sonra aniden şalteri indiriverir yukarısı...yok efsane gitti yok hocaların hocası falan filan şişirme hikayeler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öyle ~ 7 yıl önce
Yersen hacı
Öyle ye cvp ~ 7 yıl önce
Ben yemiyorumda yiyen iyi yiyor aga

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000