13 Şubat 2009, Cuma 12:15:24

İşte Bakan Günay'ın gözüyle 13. Emitt fuarı

13. Emitt fuarı, tüm coşkusuyla kutlanmaya devam ediyor.
  • İki bakanın arasına girmeye çalışmış ama arkada kalınca yine de kareye girmeyi becermiş birisi var orada... Kim acaba bu yüzüne sürekli bir gülüş maskesi takmış, badem bıyıklı adam???
  • Bu kadar önemli Uluslararası Turizm fuarı açılıyor,Turizmcilerin katıldığı fuar'a Turizmcilerin birliği TÜRSAB katılmıyor Bakanımız misafir bakan açılış yapıyor 5.000 turizmcinin başında bulunan türsab dan bir kişi yok Ülkemizin tanıtımı işte bu kadar, anlayan anlar.merak ettiğim Bakanımızda hiç sormuyor mu türsab nerede diye

Dün Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın açılışını gerçekleştirdiği Emitt Fuarı’na Suriye Turizm Bakanı’nı da katıldı. Bu yıl 13.sü düzenlenen turizm fuarı, birbirinden ilginç görüntülere sahne oldu.

Ertuğrul Günay’ın bütün standları gezerek turizmcilerle sohbet ettiği fuarda, AirportHaber ve Airport TV’nin standını da ziyaret ederek, canlı yayınımıza konuk oldu.


Emitt

İşte Bakan Günay'ın gözüyle 13. Emitt fuarı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
İki bakanın arasına girmeye çalışmış ama arkada kalınca yine de kareye girmeyi becermiş birisi var orada... Kim acaba bu yüzüne sürekli bir gülüş maskesi takmış, badem bıyıklı adam???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu kadar önemli Uluslararası Turizm fuarı açılıyor,Turizmcilerin katıldığı fuar'a Turizmcilerin birliği TÜRSAB katılmıyor Bakanımız misafir bakan açılış yapıyor 5.000 turizmcinin başında bulunan türsab dan bir kişi yok Ülkemizin tanıtımı işte bu kadar, anlayan anlar.merak ettiğim Bakanımızda hiç sormuyor mu türsab nerede diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000