27 Aralık 2008, Cumartesi 13:59:53

İŞTE ARIDURU'NUN AÇIKLAMALARI

Dün akşam Airport TV'de ekranlara gelen ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru'nun konuk olduğu 'Sorun Cevaplasın' programı çarpıcı açıklamalara sahne oldu.
  • Gene Sayın MHP Adana Milletvekili Kürşat Atılgan diyorki : 2.Normalde 400 kişiye ihtiyaç duyulan kurumda 130 kişi çalışmaktadır. Evet gene Sayın vekilimiz çok haklıdır, Sayın Arıduru siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Diğer devlet kurumları gibi 400 kişilik kadroyla neden 130 kişilik iş yapmayıp tersini yapıyorsunuz? Bu sistem sizin gibi bürokratlara alışık değil, lütfen eski köye yeni adet getirmeyin, 130 kişi ile 40 kişilik iş çıkartın lütfen, 400 kişilik değil. Görüldüğü gibi eleştirmek için kürsüye çıkan muhalif milletvekili bile farkında olmadan bu kurumu övmüştür, Sözün özü ; Fazilet odurki muhalifleri bile takdir ede!!!
  • TBMM Genel Kurulu'nda SHGM bütçesi üzerinde söz alan MHP Adana Milletvekili Kürşat Atılgan aynen şöyle diyordu : 1.Normalde tüm dünyada sivil havacılık %8 büyümektedir ama Türkiye’de %24 büyümüştür, bu TEHLİKELİDİR. Evet Sayın Atılgan çok haklıdır, Sayın Arıduru siz neden bu sektörü %24 büyüttünüz? Ne güzel bizler Sivil Havacılıkta bir yüzyıl daha diğer milletlere yetişmek için çırpınıp duracaktık, rahatımızı huzurumuzu kaçırdınız!
  • Cidden tebrikler. Böyle kritik konukların program video'larını web sitenize koymanız çok faydalı. tekrar tekrar teşekkür . iyiki varsınız

Ali Arıduru'nun tüm merak edilenlere yanıt verdiği ve sektördeki gelişmeleri değerlendirdiği program izleyiciler tarafından da soru yağmuruna tutuldu. Tehdit edenlerden, kendisine yönelik olan iddialara kadar kamuoyunda spekülasyona neden olan tüm konulara açıklık getiren Ali Arıduru 'sektör bizden hoşnut değil' dedi.

İşte Ali Arıduru'nun o açıklamalarının görüntüleri;

 

 

 





 

 

 

 

İŞTE ARIDURU'NUN AÇIKLAMALARI

Yorumlar

Sezar ~ 15 yıl önce
Gene Sayın MHP Adana Milletvekili Kürşat Atılgan diyorki : 2.Normalde 400 kişiye ihtiyaç duyulan kurumda 130 kişi çalışmaktadır. Evet gene Sayın vekilimiz çok haklıdır, Sayın Arıduru siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Diğer devlet kurumları gibi 400 kişilik kadroyla neden 130 kişilik iş yapmayıp tersini yapıyorsunuz? Bu sistem sizin gibi bürokratlara alışık değil, lütfen eski köye yeni adet getirmeyin, 130 kişi ile 40 kişilik iş çıkartın lütfen, 400 kişilik değil. Görüldüğü gibi eleştirmek için kürsüye çıkan muhalif milletvekili bile farkında olmadan bu kurumu övmüştür, Sözün özü ; Fazilet odurki muhalifleri bile takdir ede!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sezar ~ 15 yıl önce
TBMM Genel Kurulu'nda SHGM bütçesi üzerinde söz alan MHP Adana Milletvekili Kürşat Atılgan aynen şöyle diyordu : 1.Normalde tüm dünyada sivil havacılık %8 büyümektedir ama Türkiye’de %24 büyümüştür, bu TEHLİKELİDİR. Evet Sayın Atılgan çok haklıdır, Sayın Arıduru siz neden bu sektörü %24 büyüttünüz? Ne güzel bizler Sivil Havacılıkta bir yüzyıl daha diğer milletlere yetişmek için çırpınıp duracaktık, rahatımızı huzurumuzu kaçırdınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mudur ~ 15 yıl önce
Cidden tebrikler. Böyle kritik konukların program video'larını web sitenize koymanız çok faydalı. tekrar tekrar teşekkür . iyiki varsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000