14 Mayıs 2015, Perşembe 11:15:26

İŞTE ANADOLUJET'İN BOEING 737-900ER UÇAKLARI

Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet, filosuna kattığı üç adet Boeing 737-900ER tipi uçaktan ikisinin boyama işlemini tamamladı.
  • hayırlı olsun yeni uçaklarımız. son teknoloji ile donatılmış uçaklarımız. amerikada ucuz havayollarına baktığınızda southnwest, ted, ve diğerlerinde uçak içi kalite sıfırdır, kabinler eskidir bilginize.. bu bir. ayrıca anadolujet uçakları kötüdür diyene de nerden kötü diyorsun, haftada bir kullanıyorum, uçuyorum, erken alırsan ucuz uçarsın bu kadar nettir. al bileti 10 gün önce 80-90 tl ye uçarsın.. elbette 2 gün kala alırsanda ona göre fiattır. Anadolu jetin uçak içi kabinleri de gayet iyi normal, sağlam koltuklar klimaları çalışıyor hemde iyi kullandım, ilgi alaka iyi, yiyecek içecek de gayet normal iyi, taze en azından.
  • Thynin yan markası sun express ondan kiralıyorlar ama kabinleri gerçekten kötü uçaklar hayırlı olsun Edit: sun express lufthansa ile thynin ortak şirketi 1989
  • Uçakları boyayan gövde motor teknisyeni mi
  • Türk Hava Yolları'nın Ankara'yı ikinci sınıf hizmete tabi tutmak üzere kurduğu bu şirket işin en acı tarafı bilet fiyatları Türk Hava Yollar'nın Atatürk ve Sabiha Gökçen'den yaptığı yurtiçi seferler ile aynı bilet fiyatlarını uygulaması, dolayısı ile LCC uygulamasına karşı değilim ancak ya fiyatlarını ona göre indirsinler, ya da aynı THY hizmeti Ankara'dan da THY olarak koysunlar. ESB IST arasındaki tekeli de sonlandırsınlar, artık Uganda'ya kadar uzandılar, biraz ellerini çeksinler bari iç piyasadan, zaten memnun da değiller Ankara'dan, hatta toptan bıraksınlar en iyisi, belki başka açılımlara ön ayak olurlar, onlar Katmandu'ya uçup yepyeni A330'ları hek etsin, daha başkentini Londra ve Paris'e bağlayamamış.......sonra bayrak taşıyıcıyız diyor,
  • thy'nin küçük kardeşi anadolujet kelimenin tam anlamıyla ikinci sınıf toplama bir şirkettir; uçaklar farklı konfigürasyondadır [sunexpress ve borajet'ten wetlease kiralanır THY'nin yolcusu uçurulur] ve herşeyden önemlisi standart yoktur [örneğin, kabin tasarımı, rengi, dokusu her birinde farklıdır] ve kabin adeta dökülür, uçak boyaması, rengi, kaligrafisi ve logosu [livery] tam bir amatör işidir, websayfası, yer hizmetleri ise buram-buram yerellik kokar... öte yandan, lufthansa'nın küçük kardeşi cityline, lufthansa'nın standartlarıyla hareket eder: örneğin, uçaklar embraer 190/195 ve crj900'dür ve her münferit uçaktan, kabin içine, livery'sinden yer hizmetlerine kadar uluslararası bir standart ve kalite görürsünüz. ankara'da yaşayan ve iş gereği yurt-dışına sıklıkla çıkan birisi olarak, özellikle lufthansa'yı tercih ederim ve gerekirse münih aktarmalı uçarım. lufthansa regional'ın markası cityline gerçek bir havacılık hizmetidir. anadolujet'in bu şirketten öğreneceği çok şey var!
  • ANADOLUJET NİYE AVRUPA UÇUŞLARI YAPMIYOR ????
  • Bu ucaklar teslim alinali uzun bir sure gecti, hizmete girmeleri neden temmuz sonu - agustos basi olarak planlaniyor?
  • sunexpress uçakları kiralıyor sonrada thy nin altMARKASI için (anadolujet) uçuruyor. bakımı uçucusu sunexpress, yolcu THY.
  • Sunexpress'te TK astronotlari barinmadigi icin kuyruk surtme orani ziyadesiyle dusuk olur, merak etmeyin
  • Tıpkı THY'nin yeni aldı B739-ER modelleri gibi bunlarda da ilave yakıt tankları olmayacak. Tıpkı o uçaklar gibi bunlar da talebin yoğun olduğu hatlarda kullanılacak. Kuyruk sürtmesinden bahsetmiş bir arkadaşımız. Doğrudur, özellikle ilave yakıt tankı ve bunun da getirdiği ağırlık sebebiyle sürtmeler yaşanıyordu ama bu uçaklarda, hariçten bir hata yapılmadığı takdirde sürtmelerin olacağını zannetmiyorum. Epeydir bekliyorum bu boyamaları. Hayırlı olsun :)

Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet, filosuna kattığı üç adet Boeing 737-900ER tipi uçaktan ikisinin boyama işlemini tamamladı.

Ankara merkezli iç hat uçuşları yapan THY’nin alt markası Anadolujet, filosuna üç adet Boeing 737-900ER tipi uçağı  dahil etti.

ABD’li leasing firması BBAM’dan kiralanan uçaklardan ikisi, hangarda Anadolujet renklerine boyanarak uçuşa hazır hale getirildi. Bir diğerinin ise halen boya işlemi devam ediyor. Uçaklar boyama ve tescil işlemlerinin tamamlanmasından sonra uçuşlarına başlayacak.

Bu tipte uçaklardan THY filosunda 14 adet bulunurken Anadolujet filosunda ilk olacaklar.

AnadoluJet filosuna katılacak 3 adet 737-900 uçağının da koltuk sayıları 212 olacak.  

TC-SCA (MSN 34952): 07 Kasım 2007 - Haziran başı 
TC-SCB (MSN 34957): 14 Haziran 2008 - Temmuz Sonu
TC-SCC (MSN 34956): 22 Mayıs 2008 - Ağustos başında operasyonlara başlayacak.








 

İŞTE ANADOLUJET'İN BOEING 737-900ER UÇAKLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

camaroth ~ 9 yıl önce
hayırlı olsun yeni uçaklarımız. son teknoloji ile donatılmış uçaklarımız. amerikada ucuz havayollarına baktığınızda southnwest, ted, ve diğerlerinde uçak içi kalite sıfırdır, kabinler eskidir bilginize.. bu bir. ayrıca anadolujet uçakları kötüdür diyene de nerden kötü diyorsun, haftada bir kullanıyorum, uçuyorum, erken alırsan ucuz uçarsın bu kadar nettir. al bileti 10 gün önce 80-90 tl ye uçarsın.. elbette 2 gün kala alırsanda ona göre fiattır. Anadolu jetin uçak içi kabinleri de gayet iyi normal, sağlam koltuklar klimaları çalışıyor hemde iyi kullandım, ilgi alaka iyi, yiyecek içecek de gayet normal iyi, taze en azından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thynin yan markası sun express ondan kiralıyorlar ama kabinleri gerçekten kötü uçaklar hayırlı olsun Edit: sun express lufthansa ile thynin ortak şirketi 1989

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçakları boyayan gövde motor teknisyeni mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankaraflyjet ~ 9 yıl önce
Türk Hava Yolları'nın Ankara'yı ikinci sınıf hizmete tabi tutmak üzere kurduğu bu şirket işin en acı tarafı bilet fiyatları Türk Hava Yollar'nın Atatürk ve Sabiha Gökçen'den yaptığı yurtiçi seferler ile aynı bilet fiyatlarını uygulaması, dolayısı ile LCC uygulamasına karşı değilim ancak ya fiyatlarını ona göre indirsinler, ya da aynı THY hizmeti Ankara'dan da THY olarak koysunlar. ESB IST arasındaki tekeli de sonlandırsınlar, artık Uganda'ya kadar uzandılar, biraz ellerini çeksinler bari iç piyasadan, zaten memnun da değiller Ankara'dan, hatta toptan bıraksınlar en iyisi, belki başka açılımlara ön ayak olurlar, onlar Katmandu'ya uçup yepyeni A330'ları hek etsin, daha başkentini Londra ve Paris'e bağlayamamış.......sonra bayrak taşıyıcıyız diyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anadolujet/cityline ~ 9 yıl önce
thy'nin küçük kardeşi anadolujet kelimenin tam anlamıyla ikinci sınıf toplama bir şirkettir; uçaklar farklı konfigürasyondadır [sunexpress ve borajet'ten wetlease kiralanır THY'nin yolcusu uçurulur] ve herşeyden önemlisi standart yoktur [örneğin, kabin tasarımı, rengi, dokusu her birinde farklıdır] ve kabin adeta dökülür, uçak boyaması, rengi, kaligrafisi ve logosu [livery] tam bir amatör işidir, websayfası, yer hizmetleri ise buram-buram yerellik kokar... öte yandan, lufthansa'nın küçük kardeşi cityline, lufthansa'nın standartlarıyla hareket eder: örneğin, uçaklar embraer 190/195 ve crj900'dür ve her münferit uçaktan, kabin içine, livery'sinden yer hizmetlerine kadar uluslararası bir standart ve kalite görürsünüz. ankara'da yaşayan ve iş gereği yurt-dışına sıklıkla çıkan birisi olarak, özellikle lufthansa'yı tercih ederim ve gerekirse münih aktarmalı uçarım. lufthansa regional'ın markası cityline gerçek bir havacılık hizmetidir. anadolujet'in bu şirketten öğreneceği çok şey var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçan at ~ 9 yıl önce
beğenmiyorsanız uçmayın
NL ~ 9 yıl önce
ANADOLUJET NİYE AVRUPA UÇUŞLARI YAPMIYOR ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu ucaklar teslim alinali uzun bir sure gecti, hizmete girmeleri neden temmuz sonu - agustos basi olarak planlaniyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meraklısına ~ 9 yıl önce
sunexpress uçakları kiralıyor sonrada thy nin altMARKASI için (anadolujet) uçuruyor. bakımı uçucusu sunexpress, yolcu THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sunexpress'te TK astronotlari barinmadigi icin kuyruk surtme orani ziyadesiyle dusuk olur, merak etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tail strike ~ 9 yıl önce
ilk kuyruk sürtmede bu lafı yedirirler adama :))
Sanal Havacı ~ 9 yıl önce
Tıpkı THY'nin yeni aldı B739-ER modelleri gibi bunlarda da ilave yakıt tankları olmayacak. Tıpkı o uçaklar gibi bunlar da talebin yoğun olduğu hatlarda kullanılacak. Kuyruk sürtmesinden bahsetmiş bir arkadaşımız. Doğrudur, özellikle ilave yakıt tankı ve bunun da getirdiği ağırlık sebebiyle sürtmeler yaşanıyordu ama bu uçaklarda, hariçten bir hata yapılmadığı takdirde sürtmelerin olacağını zannetmiyorum. Epeydir bekliyorum bu boyamaları. Hayırlı olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000