21 Kasım 2008, Cuma 09:20:18

İŞTE AIRPORTHABER FARKI

Kanada’da hostes pilot koltuğuna oturdu, Türk medyası 9 ay sonra haberdar oldu. Olayın soruşturma raporunu yabancı bir sitede gören Türk basını, bakın nasıl tufaya düştü!
  • Dün airport haber de çok kısa bir süre için "şimdi net olarak hatırlamıyorum ama" hostes uçağı indirdi gibi bir haber geçti ve sonra kayboldu... O bu habermiydi??
  • aferim size
  • Tebrik ederim sizi, her zaman bir adım öndesiniz...

Kanada’nın Toronto kentinden Londra’ya gitmekte olan Air Canada’ya ait Boeing 767-300 tipi uçağın yardımcı pilotu uçuş sırasında sinir krizi geçirdi. Kaptan pilot uçağı tek başına indiremeyeceğini düşünerek yardım için kokpitten çıkıp mürettebattan yardım istedi. Kabin memurları arasında pilotluk lisansı bulunan birisi kaptan pilota yardım etti ve uçak 146 yolcusuyla İrlanda’nın Shannon Havalimanı’na iniş yaptı.

Yukarıdaki olayın yaşandığı tarih 28 Ocak 2008... Ancak Vatan Gazetesi dün bu haberi sanki yeni olmuş gibi internet sitesine koyunca anlı şanlı Türk medyası haberin üzerine balıklama atladı. Sorgulamadan, birçok gazete ve web sitesi haberi kullandı. Dün internet sayfalarında gördüğümüz bu haber bugün gazetelerde yer buldu.

Söz konusu olayın eski olduğunun farkına sadece AirportHaber vardı. Çünkü haberin kaynağı olan internet sitesi olayla ilgili soruşturma sürecini anlatmış, Türk basını da bunu yeni bir haber olarak algılamıştı. Bu haber, söz konusu havacılık olduğunda, AirportHaber’in diğerlerinden farkını bir kez daha ortaya koymaya yetti.

Şifre

İŞTE AIRPORTHABER FARKI

Yorumlar

simple ~ 15 yıl önce
Dün airport haber de çok kısa bir süre için "şimdi net olarak hatırlamıyorum ama" hostes uçağı indirdi gibi bir haber geçti ve sonra kayboldu... O bu habermiydi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pavilion ~ 15 yıl önce
aferim size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goncagül ~ 15 yıl önce
Tebrik ederim sizi, her zaman bir adım öndesiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000