04 Ekim 2011, Salı 10:01:03

İŞTE AIR SHOW 2011...

Antalya'da 1-2 Ekim'de gerçekleştirilen Air Show nefes kesti...
  • Akrobasi gösterisinde izleyicilere doğru ve izleyicilere çok yakın hareketleri büyük bilinçsizlik olarak niteliyorum. Aynı çerçevede Side'yi Side yapan antik kalıntıların da büyük riske atıldığı çok açık. Daha geçen ay ABD'de hava gösterilerinde iki kaza oldu. Uçak kontrolden çıktığında nereye düşeceğini kimse bilemez. Umarım bu şekliyle yinelenmez. Coşkun.
  • Side belediyesine cok tesekkur ederim, boyle guzel bir gosteriye ev sahipligi yaptigi icin. Ali İsmet Öztürk un gosterisi muhtesemdi. Tum katilimcilara gonulden tesekkurler.
  • SOLOTURK yok muydu ? Murat Keleş'imi özledim doğrusu...
Antalya Side'de geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü yapılan Air Show 2011 adeta nefesleri kesti. Türk ve yabancı birçok konuğun heyecanla takip ettiği gösteri uçuşları izleyenleri büyüledi.

Ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün damga vurduğu Air Show 2011'in sıradışı görüntüleri AirportHaber kameralarına takıldı. Birbirinden ilginç görüntü ve uçuşların yer aldığı Side'deki keyifli anları AirportHaber sizler için derledi.
 
Yerli ve yabancı konukların başından sonuna kadar her anına tanıklık ettiği gösteri anları, zaman zaman model uçakların küçük kazalarıyla da heyecana sahne oldu.
 
İşte AirportHaber'in sizler için derlediği o klip:

İŞTE AIR SHOW 2011...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Akrobasi gösterisinde izleyicilere doğru ve izleyicilere çok yakın hareketleri büyük bilinçsizlik olarak niteliyorum. Aynı çerçevede Side'yi Side yapan antik kalıntıların da büyük riske atıldığı çok açık. Daha geçen ay ABD'de hava gösterilerinde iki kaza oldu. Uçak kontrolden çıktığında nereye düşeceğini kimse bilemez. Umarım bu şekliyle yinelenmez. Coşkun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Side belediyesine cok tesekkur ederim, boyle guzel bir gosteriye ev sahipligi yaptigi icin. Ali İsmet Öztürk un gosterisi muhtesemdi. Tum katilimcilara gonulden tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SOLOTURK yok muydu ? Murat Keleş'imi özledim doğrusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000