11 Ağustos 2016, Perşembe 10:55:33

İstanbullular yeni havalimanı hakkında ne düşünüyor?

Yeni İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İstanbul Grand Airport (İGA) mega projeyi sokağa çıkarak Türk halkına sordu. İşte vatandaşın yeni havalimanı ile ilgili görüşleri
  • Yeni hava alanin ismi. Alparslan hava alanidir ismi bu herkese hayirli olsun Ikincisi Dunyanin modern ve buyukluk bakiminda sayili havaalani olabilir , fakat Dunyanin en buyuk hava alani olamaz cunku dunyada en buyuk. Atlanta su anda ondan daha buyuk yok icine girdinmi. "Kaybolursun ,
  • bilgileri yok fikirleri var
  • 1. Röportaja katılanların havacılık ile ilgili ne kadar bilgileri var. Genelde yılda bir kere uçağa binmiş veya hiç binmemiş insanlar ile konuşulmuş 2. Soru yanlış ve yönlendirici ... Yerini sorsanız bilmezler 3. Çevreye etkisi ve etkilenecek doğa - meteorolojik durumlar uçakların iniş kalkışını ne ölçüde etkileyecek. Sonuçta simcity oynar gibi şurayla şunu burayada bunu yapalım heryer beton yığını İstanbul'da yeşil alan yüzde 10 un altına düştü bunu sorgulayan kimse var mı
  • Yeni havalimani cok i gelisme. Hayirli olsun
  • Arkadaş, soru bile tarafsız değil ki zaten. "havaalanı hakkında ne düşünüyorsunuz?" demek başkadır, "dünyanın en önemli havacılık merkezi olacak yeni havaalanı hakkında ne düşünüyorsunuz?" demek başkadır. bu açık ve net bir manüplasyondur, kaldı ki bir tane numunelik de olsa olumsuz görüş çıkmamış. o yönde cevap verenleri yayınlamak kimilerinin işine gelmemiş de olabilir.
  • Bu istemezükçüleri yeni havalimanına hiç sokmayacaksın gitsinler Saw dan uçsunlar. Osmangazi den, yavuz sultan selim den, Marmaray'dan, Avrasya'dan da geçirmeyeceksin. 15 Temmuz ve Fatih te çok onlara.
  • Acaba adı ne olacak
  • Mümkünse havalimanının çevresi imara açılmasın. Gelecek 50 sene sonra buranın da durumu Atatürk Havalimanı gibi olur da havalimanını genişletecek yer kalmazsa boşuna yatırım yapılmış olur. Hoş zaten 2. etap bile yapılır mı artık şüphe ediyorum bu olaylardan sonra.
  • Asil problem de burada zaten. Ihtiyac oldugu dusunuluyorsa ve bilimsel olarak ispatlandiysa mevzuatlar cercevesinde gerekli bilimsel arastirmalari yaparsin (cevresel etki, stratetejik konum belirleme, cografi ozellikler, olcumler, sehir imar haritalari vs.), eldeki kaynaklara bakarsin, planlamasini yapar sureci baslatirsin. Ama memleket oyle bir "her naneyi halka soralim" zirvaligina kilitlenmis ki.. Daha dogrusu is, "yasal ve bilimsel olarak sorun varsa, muhalefet eden varsa" halka soralim'a donmus durumda. Nasilsa halk Muaviye'ninkiler seviyesine gelmis durumda. Ben hala AHL'nin cok daha makul rakamlara (
  • 3 havalimanını bende destekliyorum.ama ülkemdeki üzücü olaylaydan dolayı;Transit yolcuların pek tercih edeceklerını düşünmüyorum.Thy,Pegasus ve onurun cok ıyı kampanya yapması gerekir.SAdece bizler uçarsak zarar ederiz.Muhım olan transıt yolcu.

İstanbul'a yapılan yeni havalimanının inşaatı devam ederken işletmeci firma İstanbul Grand Airport (İGA) mega proje ile ilgili sokağa çıktı.

Halkın yeni havalimanı hakkındaki görüşleri görüşlerinin yer aldığı bir video hazırlayan İGA, sosyal medya hesaplarından bu videoyu paylaştı.

İstanbul'un çeşitli bölgelerine giderek vatandaşlara yeni havalimanı hakkında sorular soran İGA ekibine halkın ortak görüşü, bu proje ile Türkiye'nin her anlamda daha da büyüyecek olması.

İşte vatandaşın yeni havalimanı ile ilgili görüşleri;

İstanbullular yeni havalimanı hakkında ne düşünüyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Siyaset ~ 8 yıl önce
Yeni hava alanin ismi. Alparslan hava alanidir ismi bu herkese hayirli olsun Ikincisi Dunyanin modern ve buyukluk bakiminda sayili havaalani olabilir , fakat Dunyanin en buyuk hava alani olamaz cunku dunyada en buyuk. Atlanta su anda ondan daha buyuk yok icine girdinmi. "Kaybolursun ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 8 yıl önce
bilgileri yok fikirleri var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stranger ~ 8 yıl önce
1. Röportaja katılanların havacılık ile ilgili ne kadar bilgileri var. Genelde yılda bir kere uçağa binmiş veya hiç binmemiş insanlar ile konuşulmuş 2. Soru yanlış ve yönlendirici ... Yerini sorsanız bilmezler 3. Çevreye etkisi ve etkilenecek doğa - meteorolojik durumlar uçakların iniş kalkışını ne ölçüde etkileyecek. Sonuçta simcity oynar gibi şurayla şunu burayada bunu yapalım heryer beton yığını İstanbul'da yeşil alan yüzde 10 un altına düştü bunu sorgulayan kimse var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grb ~ 8 yıl önce
Yeni havalimani cok i gelisme. Hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
manüp ~ 8 yıl önce
Arkadaş, soru bile tarafsız değil ki zaten. "havaalanı hakkında ne düşünüyorsunuz?" demek başkadır, "dünyanın en önemli havacılık merkezi olacak yeni havaalanı hakkında ne düşünüyorsunuz?" demek başkadır. bu açık ve net bir manüplasyondur, kaldı ki bir tane numunelik de olsa olumsuz görüş çıkmamış. o yönde cevap verenleri yayınlamak kimilerinin işine gelmemiş de olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asan ~ 8 yıl önce
Bu istemezükçüleri yeni havalimanına hiç sokmayacaksın gitsinler Saw dan uçsunlar. Osmangazi den, yavuz sultan selim den, Marmaray'dan, Avrasya'dan da geçirmeyeceksin. 15 Temmuz ve Fatih te çok onlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ad ~ 8 yıl önce
Acaba adı ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Mümkünse havalimanının çevresi imara açılmasın. Gelecek 50 sene sonra buranın da durumu Atatürk Havalimanı gibi olur da havalimanını genişletecek yer kalmazsa boşuna yatırım yapılmış olur. Hoş zaten 2. etap bile yapılır mı artık şüphe ediyorum bu olaylardan sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 cu ~ 8 yıl önce
Ilk yorumunuz aynen ikinci yorumunuz insallah tahmininiz olmazda tum etaplari biter.
Ucmus, peh ~ 8 yıl önce
Asil problem de burada zaten. Ihtiyac oldugu dusunuluyorsa ve bilimsel olarak ispatlandiysa mevzuatlar cercevesinde gerekli bilimsel arastirmalari yaparsin (cevresel etki, stratetejik konum belirleme, cografi ozellikler, olcumler, sehir imar haritalari vs.), eldeki kaynaklara bakarsin, planlamasini yapar sureci baslatirsin. Ama memleket oyle bir "her naneyi halka soralim" zirvaligina kilitlenmis ki.. Daha dogrusu is, "yasal ve bilimsel olarak sorun varsa, muhalefet eden varsa" halka soralim'a donmus durumda. Nasilsa halk Muaviye'ninkiler seviyesine gelmis durumda. Ben hala AHL'nin cok daha makul rakamlara (

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 Havalimanı ~ 8 yıl önce
3 havalimanını bende destekliyorum.ama ülkemdeki üzücü olaylaydan dolayı;Transit yolcuların pek tercih edeceklerını düşünmüyorum.Thy,Pegasus ve onurun cok ıyı kampanya yapması gerekir.SAdece bizler uçarsak zarar ederiz.Muhım olan transıt yolcu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
realist ~ 8 yıl önce
doğru diyorsun arkadaşım THY haricinde diğer firmalarımız uluslararasında çok dikkat çekici reklam yapamıyorlar belki bütçeden olabilir buda eğer öyle birşeyse devletin kesinlikle teşvik yada yardım etmesi gerekir reklamın iyisi kötüsü olmaz .illaki getirisi olacaktır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000