26 Aralık 2012, Çarşamba 10:19:38

İSTANBUL-KRASNODAR HATTINA BİR OYUNCU DAHA

Yakutia Airlines, İstanbul-Krasnodar seferlerine başlama kararı aldı.
  • Sochiye uçsun biriside buldunuz ucuz hava alanini ucun. Simdiden yerini yapin olimpiyatlarda ve sonrasi sizi sokmazlar oraya
  • eğer uygun aktarma yapabilirseler İSTANBUL-KRASNODAR .......... KRASNODAR-BİŞKEK bağlantılı uçuşu uygun fiyata çekerseler iş yaparlar ama kışın 1 yazın 2 seferleri var KRASNODAR-BİŞKEK AEROFLOT bu aktarmada THY en büyük rakibi İSTANBUL-BİŞKEK direkt uçuş ( THY ) 600 euro... İSTANBUL-BİŞKEK moskova aktarmalı ( AEROFLOT ) 320 EURO ARADAKİ farkı siz hesaplayın ve BİŞKEKTE 2 tane TÜRK üniversitesi var yaklaşık 6.000 bin türk öğrenci 15.000 türk 200.000 AHISKA TÜRKÜ yaşıyor
  • globally fos diyene sonra senin bindigin çemiş kezek airlines balonu patlamasın sonra yedek balonda yok o zaman da vay keske globally fos binseydim dersin durursun...thy için fark etmez başlasın seferlere herşey ortada thy hollandaya sefer düzenliyor avusturyaya sefer düzenliyor almanyaya sefer düzenliyor ama arada farkı yabancı yolcular görüyor anlıyor ve thy ile devamlı uçuyorlar.. ama sizler baloncuklar siz sakın binmeyin thy ama bize yer kalmaz siz tupolovlara binin ki globally fos mumla ararsın yakışır size..
  • 1 saat 50 dakika vay anasini
  • Yuru be Yakutia!! Dolu dizgin geliyoruz...Yasasin Pegasus-Yakutia-Sky Express rekabeti...Kahrolsun globally fosscular..
  • Erzurumada uçsunlar :)

Dünyanın en büyük yüz ölçümüne sahip özerk ülkesi olan ve Rusya Federasyonu topraklarının 5'te 1'ini oluşturan Yakutistan'ın milli havayolu şirketi Yakutia Airlines, Krasnodar-İstanbul arasında sefer düzenleme kararı aldı.

 

Yakutia Airlines tarafından yapılan açıklamaya göre, uçuşlar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada üç gün gerçekleştirilecek.

Şirketin uçuşların Boeing 737 tipi yolcu uçaklarıyla gerçekleştirileceğini de duyurdu. Uçuş süresinin ortalama 1 saat 50 dakika olacağı ve  tek yön uçuş fiyatının ise 4 bin 600 rubleden (271 TL) başlayacağı açıklandı.

İSTANBUL-KRASNODAR HATTINA BİR OYUNCU DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

ucuzcu ~ 11 yıl önce
Sochiye uçsun biriside buldunuz ucuz hava alanini ucun. Simdiden yerini yapin olimpiyatlarda ve sonrasi sizi sokmazlar oraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF ~ 11 yıl önce
eğer uygun aktarma yapabilirseler İSTANBUL-KRASNODAR .......... KRASNODAR-BİŞKEK bağlantılı uçuşu uygun fiyata çekerseler iş yaparlar ama kışın 1 yazın 2 seferleri var KRASNODAR-BİŞKEK AEROFLOT bu aktarmada THY en büyük rakibi İSTANBUL-BİŞKEK direkt uçuş ( THY ) 600 euro... İSTANBUL-BİŞKEK moskova aktarmalı ( AEROFLOT ) 320 EURO ARADAKİ farkı siz hesaplayın ve BİŞKEKTE 2 tane TÜRK üniversitesi var yaklaşık 6.000 bin türk öğrenci 15.000 türk 200.000 AHISKA TÜRKÜ yaşıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimruumuz ~ 11 yıl önce
bişkeke kim gitsin 6000 turk ogrenci var ve işadamları var...iş yapan adam biner gider zaten öyle rusyanın sovyet kırık dökük şehirlerinden aktarma yapmaz...zaten bu firma istanbul krosnodardan bişkeke aktarma yapsa peygamberligini ilan eder:)rusyanın içine aktarmalı veya aktarmasız direkt ilerleyen rossia airlines air berlin aerofolot varken dua etsn tr üstünden gectigine :)
camaroth ~ 11 yıl önce
globally fos diyene sonra senin bindigin çemiş kezek airlines balonu patlamasın sonra yedek balonda yok o zaman da vay keske globally fos binseydim dersin durursun...thy için fark etmez başlasın seferlere herşey ortada thy hollandaya sefer düzenliyor avusturyaya sefer düzenliyor almanyaya sefer düzenliyor ama arada farkı yabancı yolcular görüyor anlıyor ve thy ile devamlı uçuyorlar.. ama sizler baloncuklar siz sakın binmeyin thy ama bize yer kalmaz siz tupolovlara binin ki globally fos mumla ararsın yakışır size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
1 saat 50 dakika vay anasini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan... ~ 11 yıl önce
Yuru be Yakutia!! Dolu dizgin geliyoruz...Yasasin Pegasus-Yakutia-Sky Express rekabeti...Kahrolsun globally fosscular..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbul'dan ~ 11 yıl önce
THY seni çatlata çatlata bitiremedi. Sky expres kubanla birleşmişti.Kubanında uçuşu durduruldu. Sen hala globally fos de fazla soğuk dimi oralara aman dikkat et üstünü sıkı giyin bize lazımsın.
Erzurumluya ~ 11 yıl önce
Erzurumada uçsunlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000