14 Ekim 2017, Cumartesi 17:42:30

İstanbul-Houston uçağı Roma'ya indi

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Houston seferini gerçekleştiren uçağı İtalya'daki Roma Leonardo da Vinci Fiumicino Havalimanı'na divert etmek zorunda kaldı.
  • uçak zaten yakıt boşaltma sistemi ile yakıt boşaltmış sadece 2 tur atmış
  • Bu da yeni moda oldu. Hastaysan binme kardeşim. Koca seferi bu denli aksatacak kadar hasta olduysan ya da hastaysan ne diye biniyorsun? Bunca insanın hakkına giriyorsun? Şirketleri bunca zarara sokuyorsun. Vallahi bu rahatsızlanmalar falan umarım bilinçli yapılan birşey değildir. Zira çok fazla zarar vermek isteyen yolcu var. Allah bu insanlardan vatanımızı,milletimizi korusun.
  • Bi iki oldu ucaklarda otomatik yakit bosaltma nefen yok acaba havada tur atmak zorunda kaliyor
  • Bunlar sanki bir misilleme gibi giderek artmaya başladı.
  • Damar damar üstüne gelmiştir sıkıntı olmaz
  • ne yazıkki yolcu kalitesi çok düşük dünyanın en aç görgüsüz ve kendine saygısı kalmamış kesim seyahatlerinde thy ı kullanıyor spor yok bedava diye o kadar yiyip içiyorlarki tiksinti geliyor bunlar cogunlukla gaz sancısı yüzünden fenalasıyorlar mideye karna heryere vuruyor kaç defa başımıza geldi ucakta bunlar cok yasanıyor
  • Bu zamana kadar doğuya giden uçaklarda hiç yolcu rahatsizlanmadi.Haberi bile çikmadi.Bu yüzden uçaklar divert etmedi.Ama bu batiya giden yolcularda birşey var.Abdestsizlermi ney bilemedim.
  • bu kadar yakiti bosaltmak caiz midir hocam?? (saka yapiyorum ama yorumlara bakarsak gidisat o yonde)
  • Evet gayet mantıklı ben montreal ucagının istanbulda neden 7 saat 20 dk tur attığını anlamış değilim gitsin ingiltereye divert etsindi yolcu indirip yakıt alıp max 2 saate montreala giderdi . İst da 7 saat tur atacağına bunu seçebilirlerdi . Zaten rotadan çıkmamalı gerekti . Yolcuda kendine gelmiş . Divert etmeden devam edeceklerdi bu kadar da olay olmayacaktı
  • Geçmiş olsun yine istirahatten gitti.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Houston seferini gerçekleştiren uçağı İtalya'daki Roma Leonardo da Vinci Fiumicino Havalimanı'na divert etmek zorunda kaldı.

İstanbul'dan Houston'a gitmek üzere 14:00 sularında Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan THY'ye ait B777-300ER tipi yolcu uçağı, uçakta bulunan bir yolcunun rahatsızlanması üzerine Roma'ya acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Roma'da bulunan Leonardo da Vinci Fiumicino Havalimanı'na inişi öncesi yakıt boşaltmak zorunda kalan uçak havada uzun süre tur attı.

Edinilen bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nın TK33 sefer sayılı İstanbul-Houston uçağının yerel saatle 17:00'da tekrardan havalanarak seferine devam edeceği öğrenildi.

©AirportHaber.com

İstanbul-Houston uçağı Roma'ya indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

b777 ~ 6 yıl önce
uçak zaten yakıt boşaltma sistemi ile yakıt boşaltmış sadece 2 tur atmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahatsız yolcu ~ 6 yıl önce
Bu da yeni moda oldu. Hastaysan binme kardeşim. Koca seferi bu denli aksatacak kadar hasta olduysan ya da hastaysan ne diye biniyorsun? Bunca insanın hakkına giriyorsun? Şirketleri bunca zarara sokuyorsun. Vallahi bu rahatsızlanmalar falan umarım bilinçli yapılan birşey değildir. Zira çok fazla zarar vermek isteyen yolcu var. Allah bu insanlardan vatanımızı,milletimizi korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani? ~ 6 yıl önce
O kadar sacma sapan ve para odakli konusuyorsun ki! Yasim 32, herhangi bir kronik rahatsizligim yok. Gecen hafta 11 saatlik aktarmali uluslar arasi ucusun son bacaginda, rahatsizlandim ve kisa süreli bayginlik yasadim. Milyonlarca yolcu tasiyan bir firmada 2 yolcu rahatsizlandi diye yaptigin yoruma bak!
Vefat ~ 6 yıl önce
Bi iki oldu ucaklarda otomatik yakit bosaltma nefen yok acaba havada tur atmak zorunda kaliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gulver ~ 6 yıl önce
Bunlar sanki bir misilleme gibi giderek artmaya başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 6 yıl önce
Damar damar üstüne gelmiştir sıkıntı olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malesef ~ 6 yıl önce
ne yazıkki yolcu kalitesi çok düşük dünyanın en aç görgüsüz ve kendine saygısı kalmamış kesim seyahatlerinde thy ı kullanıyor spor yok bedava diye o kadar yiyip içiyorlarki tiksinti geliyor bunlar cogunlukla gaz sancısı yüzünden fenalasıyorlar mideye karna heryere vuruyor kaç defa başımıza geldi ucakta bunlar cok yasanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 6 yıl önce
Aynen öyle
Ne hikmetse ~ 6 yıl önce
Bu zamana kadar doğuya giden uçaklarda hiç yolcu rahatsizlanmadi.Haberi bile çikmadi.Bu yüzden uçaklar divert etmedi.Ama bu batiya giden yolcularda birşey var.Abdestsizlermi ney bilemedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caiz ~ 6 yıl önce
bu kadar yakiti bosaltmak caiz midir hocam?? (saka yapiyorum ama yorumlara bakarsak gidisat o yonde)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispeç ~ 6 yıl önce
Evet gayet mantıklı ben montreal ucagının istanbulda neden 7 saat 20 dk tur attığını anlamış değilim gitsin ingiltereye divert etsindi yolcu indirip yakıt alıp max 2 saate montreala giderdi . İst da 7 saat tur atacağına bunu seçebilirlerdi . Zaten rotadan çıkmamalı gerekti . Yolcuda kendine gelmiş . Divert etmeden devam edeceklerdi bu kadar da olay olmayacaktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevgili ekip ~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun yine istirahatten gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 6 yıl önce
Hem de houston ucusu ...
Hem de ~ 6 yıl önce
Tesekkur bile edilmeyecekler... boyle bir sirkette ucuyoruz biz.. ne odul var ne takdir..
Şakşak ekini ~ 6 yıl önce
Ne yapsınlar şakşak ekibi mi kursunlar?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000