21 Ekim 2009, Çarşamba 22:51:19

İSTANBUL'DAN UÇAK KAÇIRILACAKTI

Mısır Havayolları'nın İstanbul-Kahire seferini yapan uçağının kaçırılmasının güvenlik görevlileri tarafından engellendiği bildirildi.
  • Misirda guvenlige onem verirler Sharm el sjeek ve Hurgarda dan Kahireye yapilan otobus seferlerinde bile en az 2 silahli guvenlik gorevlisi vardir,sonra silahli guvenlikciler iran air de ve Jordan air de de vardir
  • Mısır'da bile var da bizde niye yok hava polisi? THY Mısır havayollarından daha mı az önemli yoksa? Tek bayrak taşıyıcımız değil mi? Uçağa kelepçe yükletip ekibi sorumlu tutacaklarına Amerikan airmarshalls gibi görevliler koysunlar herkes içi rahat uçsun...
  • Mısır Havayolları'nın Kahire uçağı için kontuarda ... nolu koltuğu istedim.A 321 tipinde en sevdiğim koltuktu. Görevli hanım o koltuğun özel güvenlik elamanı için ayrıldığını söyledi. Uçakta takip ettim. Uçağa en son binen, 2 sırım gibi ve şık giyimli Arap'tan biri, benim istediğim koltuğa, diğeri de onu çaprazdan gören başka bir koltuğa oturdu. Ellerinde bulunan özel bir çantayı bacakları arasına yerleştirdiler ve uçuş bitene kadar da yerlerinden hiç kalkmadılar.
  • bir başka deyişle hava poliside denilebilir.Havada polisin bütün yetkilerine sahiplerdir.
  • mısır havayollarında uçakta cairo dan gelmekte olan güvenlik görevlileri mevcuttur.Bu güvenlikler uçuşta yolcu gibi koltuklarında otururlar ve hem gelişte hemde dönüşte uçağın havadaki güvenliğini sağlarlar.
  • uçaklardak, hele ki mısır havayolları uçağındaki güvenlik görevlileri hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • ucak ta dagitilan yemek bicaklari plastik degilmi ?

Hava yollarının bir güvenlik yetkilisi, uçaktaki yemek servisinde dağıtılan bıçakla mürettebatı tehdit ederek, uçağın Kudüs'e yönlendirilmesini isteyen Sudanlı bir kişinin, uçaktaki güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığını belirtti.

Adı açıklanmayan yetkili, söz konusu kişinin etkisiz hale getirilmesinden sonra uçağın güvenli şekilde Kahire Havaalanı'na indiğini ve uçakta yaralanan olmadığını kaydetti.

İSTANBUL'DAN UÇAK KAÇIRILACAKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Misirda guvenlige onem verirler Sharm el sjeek ve Hurgarda dan Kahireye yapilan otobus seferlerinde bile en az 2 silahli guvenlik gorevlisi vardir,sonra silahli guvenlikciler iran air de ve Jordan air de de vardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mısır'da bile var da bizde niye yok hava polisi? THY Mısır havayollarından daha mı az önemli yoksa? Tek bayrak taşıyıcımız değil mi? Uçağa kelepçe yükletip ekibi sorumlu tutacaklarına Amerikan airmarshalls gibi görevliler koysunlar herkes içi rahat uçsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mısır Havayolları'nın Kahire uçağı için kontuarda ... nolu koltuğu istedim.A 321 tipinde en sevdiğim koltuktu. Görevli hanım o koltuğun özel güvenlik elamanı için ayrıldığını söyledi. Uçakta takip ettim. Uçağa en son binen, 2 sırım gibi ve şık giyimli Arap'tan biri, benim istediğim koltuğa, diğeri de onu çaprazdan gören başka bir koltuğa oturdu. Ellerinde bulunan özel bir çantayı bacakları arasına yerleştirdiler ve uçuş bitene kadar da yerlerinden hiç kalkmadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir başka deyişle hava poliside denilebilir.Havada polisin bütün yetkilerine sahiplerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mısır havayollarında uçakta cairo dan gelmekte olan güvenlik görevlileri mevcuttur.Bu güvenlikler uçuşta yolcu gibi koltuklarında otururlar ve hem gelişte hemde dönüşte uçağın havadaki güvenliğini sağlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçaklardak, hele ki mısır havayolları uçağındaki güvenlik görevlileri hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ucak ta dagitilan yemek bicaklari plastik degilmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000