06 Ekim 2011, Perşembe 12:40:14

İSTANBUL'DA ŞOVA HAZIRLANIYORLAR

Akrobasi uçuşunda akla gelen en önemli takımlardan olan Breitling Jet Team, İstanbul'a geliyor...
  • selim diye bir arkadaş var tek planörler bu 7 jetin yaptığını yapıyor... bu bişeymi...
  • arkadaşlar bu organizasyon hakkında detaylı bilgisi olan varmı? biz istanbul dışından bi kaç arkadaş bu gösteriyi izlemeye gelmek istiyoruz. tam olarak izleme noktası (bölge olarak) halicin neresi olucak, organizasyon detaylar nelerdir? uçuş öncesi veya sonrası ne gibi faaliyetler olucak? bilgilendirirseniz sevinirim..
  • Uçmuşsunuz siz abicim :)))
  • Videoları muhteşem. Hele tüm ekibin aynı anda flair ateşlemesi inanılmaz bir görsel şov oldu.
  • cok güzel bi haber oldu bu orda olucam :)
Akrobasi uçuşunda önemli takımlardan biri olan Breitling Jet Team 16 Ekim’de İstanbul'da çok özel bir gösteri yapacak. Saat 16.00’da Haliç üzerinde yapılacak muhteşem akrobasi uçuşu binlerce seyirciyi İstanbul'a çekecek. Breitling Jet Team, gösteri uçuşlarını L-39C tipi jet uçaklarla yapacak.

Breitling Jet Team, Çek Aero Vodachody'in askeri eğitim uçakları olan L-39C'yi kullanıyor. Toplam 15 pilotu olan tim, dünyanın en hızlı sivil akrobasi timi olma özelliğini de taşıyor.



Dünyanın birçok ülkesinde gösteri uçuşlarıyla kendilerine hayran bırakan Breitling, şimdi de İstanbul'da boy göstermeye hazırlanıyor. Aslında saatte 910 kilometre hız yapabilen L-39C'yi 750 kilometre hızda tutan ekip, ses kirliliğine neden olmak istemediklerini belirtiyor.



Toplam 15 pilotu olan ekibin 14'ü askeri kökenli ve yıllarca Fransız Hava Kuvvetleri'nde uçuş tecrübesine sahip. Yaşları da 42-51 arasında değişiyor. Bu işi bir aşk olarak ifade eden pilotlar, yaptıkları her şov sonrasında kendilerini daha iyi hissettiklerini ifade ederek aldıkları keyifi tarif etmeye çalışıyor.



Havacılara özel saat üreten İsviçreli saat markası Breitling'in sponsoru olarak hayat verdiği Breitling Jet Team, ilk kez geleceği İstanbul için büyük heyecan duyduklarını açıkladı.

İşte dünyanın en hızlı sivil akrobasi ekibi olan Breitling Jet Team'dan bazı özel şovlar:



Gösteri paketi 10 hareketten oluşan Breitling, Loop adı verilen takla ve yedi uçağın ayrı yönlere ayrıldığı şovu ile izleyenelerin nefesini kesmeye hazırlanıyor. 16 Ekim'de İstanbul'a gelecek olan bu çılgın ekibin saat 16:00'da Haliç üzerinde yapacağı gösteri uçuşları 22 dakika sürecek.

İSTANBUL'DA ŞOVA HAZIRLANIYORLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
selim diye bir arkadaş var tek planörler bu 7 jetin yaptığını yapıyor... bu bişeymi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar bu organizasyon hakkında detaylı bilgisi olan varmı? biz istanbul dışından bi kaç arkadaş bu gösteriyi izlemeye gelmek istiyoruz. tam olarak izleme noktası (bölge olarak) halicin neresi olucak, organizasyon detaylar nelerdir? uçuş öncesi veya sonrası ne gibi faaliyetler olucak? bilgilendirirseniz sevinirim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçmuşsunuz siz abicim :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Videoları muhteşem. Hele tüm ekibin aynı anda flair ateşlemesi inanılmaz bir görsel şov oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok güzel bi haber oldu bu orda olucam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000