26 Kasım 2010, Cuma 08:16:36

İSTANBUL'DA MODEL UÇAK DÜKKANI KUNDAKLANDI!

Avcılar'da model uçak ve otomobil satan oyuncak dükkânı, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kundaklandı. İçerisindeki onlarca model oyuncakla birlikte kül olan dükkân, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü. Polis saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
  • Bu dükkanı bilirim bir kere meraktan uğramıştım. Dükkan sahibi çok şeker bir insan. Çok üzüldüm ancak şaşkınlığım başka. Bir arkadaşım olayı çözmüş failleri belirlemiş kalemi kırmış. Olay hakkında elinizdeki tek bilgi dükkanın kundaklandığı, şimdi ne alakası var yobazlıkla THK nın kurban derileriyle ne alakası var Atatürk'le. Bu ne kindir bu ne öfkedir bu ne mantıktır yahu... bu kadar olmaz
  • Bu yobazlar Türk Hava Kurumu'na yapılan deri bağışlarına bile karşı çıkarak, terörist yetiştiren kurslara yapılmasını öneriyorlardı. Dünyanın en büyük lideri ATATÜRK istikbalin göklerde olduğunu söylemiş. ATATÜRK'ün ölüsü bile bu yobazlardan daha ileridir. Yobaz takımının hayvani duygularla yaktıklarına eminim. Yazık olmuş. O bölgedeki gençleri havacılığa özendirmek için yapılan bir girişim, her çağdaş girişim gibi yobazların hasetliğine kurban oldu.
  • Hobi, kültürünüzün seviyesini belirleyen olgulardan bir tanesidir. Gelişmiş ülkelerde hobi sayesinde sosyal ve kültürel yapının daha da sağlamlaştığı ve geliştiği görülmektedir. Keşke bizim ülkemizde de hobi adına olumlu anlamda çok gelişme kaydedilebilse. Okumuş olduğum haber maalesef beni derinden yaraladı. Bir bakıma da umutsuzluğumun perçinlenmesine sebep oldu. Dilerim artık Türkiye gelişme yönündeki adımlarındaki kararlılığını korumaya devam eder.
  • bunlar sıgorta ıcın yakmıstır yoksa kımın bır model ucak dukkanına gareze olabılır kı
Gümüşpala Mahallesi D-100 Karayolu yanyol No:58 Sakarya Apartmanı'nın altında bulunan model uçak, helikopter ve otomobil satan oyuncakçı saat 00:30 sıralarında benzin dökülerek yakıldı. Saldırgan olay sonrası kaçmayı başarırken, alevleri gören komşular durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.
 
Olay yerine gelen itfaiye alev alev yanan dükkânı söndürdü. İtfaiye ekipleri yangının büyümemesi için iş yerindeki benzin bidonlarını dışarı çıkardı. Paniğe kapılan mahalleli korku içerisinde kendini dışarı attı. İncelemelerde bulunan olay yeri inceleme ekipleri delil topladı.
 
Bir kişinin dükkanı yaktığını ve ardından kaçtığını belirten bir mahalleli, "Burası model oyuncakların satıldığı bir dükkan. İşyeri yanıcı bir maddeyle yakılmış. Herhalde dükkan yakılırken, molotof kokteyli kullanılmış"ifadelerini kullandı.
 
Konuyla ilgili araştırmasını derinleştiren polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.
İSTANBUL'DA MODEL UÇAK DÜKKANI KUNDAKLANDI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu dükkanı bilirim bir kere meraktan uğramıştım. Dükkan sahibi çok şeker bir insan. Çok üzüldüm ancak şaşkınlığım başka. Bir arkadaşım olayı çözmüş failleri belirlemiş kalemi kırmış. Olay hakkında elinizdeki tek bilgi dükkanın kundaklandığı, şimdi ne alakası var yobazlıkla THK nın kurban derileriyle ne alakası var Atatürk'le. Bu ne kindir bu ne öfkedir bu ne mantıktır yahu... bu kadar olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yobazlar Türk Hava Kurumu'na yapılan deri bağışlarına bile karşı çıkarak, terörist yetiştiren kurslara yapılmasını öneriyorlardı. Dünyanın en büyük lideri ATATÜRK istikbalin göklerde olduğunu söylemiş. ATATÜRK'ün ölüsü bile bu yobazlardan daha ileridir. Yobaz takımının hayvani duygularla yaktıklarına eminim. Yazık olmuş. O bölgedeki gençleri havacılığa özendirmek için yapılan bir girişim, her çağdaş girişim gibi yobazların hasetliğine kurban oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hobi, kültürünüzün seviyesini belirleyen olgulardan bir tanesidir. Gelişmiş ülkelerde hobi sayesinde sosyal ve kültürel yapının daha da sağlamlaştığı ve geliştiği görülmektedir. Keşke bizim ülkemizde de hobi adına olumlu anlamda çok gelişme kaydedilebilse. Okumuş olduğum haber maalesef beni derinden yaraladı. Bir bakıma da umutsuzluğumun perçinlenmesine sebep oldu. Dilerim artık Türkiye gelişme yönündeki adımlarındaki kararlılığını korumaya devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bunlar sıgorta ıcın yakmıstır yoksa kımın bır model ucak dukkanına gareze olabılır kı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000