29 Mayıs 2009, Cuma 08:05:51

İstanbul'a yeni helikopter pistleri geliyor

İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş (İSPARK) Genel Müdürü Kadir Gurbetçi, İstanbul Boğazı'nda tekneler için ''Marina Park'', helikopter firmalarına park hizmeti vermek için de helikopter pistleri yapacaklarını söyledi.
  • su anda hong kongtayim ve buranin havaalanini gorunce cok buyulendim ve dua ettim ATATURK Havalimanin icin.....helicopter her yere inder.
  • MODEL HELİKOPTERİN HAREKET HALİNDE KANATLARI KOPMA YADA KURTULMA SONUCU FIRLAMA MESAFESİ VE CARPTIĞI YERE KAC KİLO İLE VURACAĞINI TEKNİK PERSONEL BİLİR BUNU BÜYÜK HELİKOPTERLERE UYGULADIĞIMIZDA BİR KANADIN KOPMA YADA KURTULMASI SONUCU YAPABİLECEĞİ HASAR ARAŞTIRILMALI VE BU HAVA ARACLARININ DENİZ KENARINA KONULMASI SAKINCA DOĞURACAĞI DÜŞÜNCESİNDEYİM. HELİPORTLARIN YÜKSEK YERLERDE OLMASI ETRAFINDA MÜMKÜN OLDUĞUNCA YERLEŞİM OLMAMASI DÜŞÜNCESİNDEYİM DİKKATLİ OLALIM GÜZEL GİRİŞİMLERİ AKILCI VE KULLANILABİLİR YAPALIM HERKES HERŞEYİ BİLEMEZ AMA ARAŞTIRIP BİLENLERDEN YARDIM ALMAK EN DOĞRU YOL OLDUĞU DÜŞÜNCESİNDEYİM HAVA ARAÇLARININ EN RANTABIL KULLANIMI YER PERSONELİNİN DESTEĞİNİ ALARAK VERİLEN HİZMETLERDİR SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Gurbetçi, helikopter pistlerinin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün bilgisi dahilinde planlandığını, her istenilen yere pist yapılamadığını, yaklaşma mesafeleri ve rüzgar haritalarının önemli olduğunu vurguladı.

Helikopter taşımacılığının deniz taksinin değişik versiyonu olduğunu ifade eden Gurbetçi, Avrupa'da olduğu gibi İstanbul'da da turistlere havadan 15'er dakikalık turlar yaptırma projelerinin bulunduğunu anlattı.

Bu konuda birçok firmanın da kendileriyle görüştüğünü anlatan Gurbetçi, ''VIP hizmeti sunacağız. Kadıköy'de misafirlerimizi ağırlayacağız. 15'er dakikalık turların sevk ve idaresini yapacak bir mantıkla çalışıyoruz'' dedi.

Gurbetçi, ayrıca uygulama kapsamında Sağlık Bakanlığının 20'ye yakın ambulans helikopterinin de bu pistlerden yararlanacağını, deprem gibi olası bir afet anında ulaşılabilirlik açısından alternatifleri zenginleştirmeye çalıştıklarını kaydederek, tüm bu çalışmaların iyi erişim, hayatı daha çok sürdürülebilir kılma, İstanbulluların refahını ve hayat kalitelerini artırmaya yönelik olduğunu söyledi.

İstanbul'a yeni helikopter pistleri geliyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
su anda hong kongtayim ve buranin havaalanini gorunce cok buyulendim ve dua ettim ATATURK Havalimanin icin.....helicopter her yere inder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MODEL HELİKOPTERİN HAREKET HALİNDE KANATLARI KOPMA YADA KURTULMA SONUCU FIRLAMA MESAFESİ VE CARPTIĞI YERE KAC KİLO İLE VURACAĞINI TEKNİK PERSONEL BİLİR BUNU BÜYÜK HELİKOPTERLERE UYGULADIĞIMIZDA BİR KANADIN KOPMA YADA KURTULMASI SONUCU YAPABİLECEĞİ HASAR ARAŞTIRILMALI VE BU HAVA ARACLARININ DENİZ KENARINA KONULMASI SAKINCA DOĞURACAĞI DÜŞÜNCESİNDEYİM. HELİPORTLARIN YÜKSEK YERLERDE OLMASI ETRAFINDA MÜMKÜN OLDUĞUNCA YERLEŞİM OLMAMASI DÜŞÜNCESİNDEYİM DİKKATLİ OLALIM GÜZEL GİRİŞİMLERİ AKILCI VE KULLANILABİLİR YAPALIM HERKES HERŞEYİ BİLEMEZ AMA ARAŞTIRIP BİLENLERDEN YARDIM ALMAK EN DOĞRU YOL OLDUĞU DÜŞÜNCESİNDEYİM HAVA ARAÇLARININ EN RANTABIL KULLANIMI YER PERSONELİNİN DESTEĞİNİ ALARAK VERİLEN HİZMETLERDİR SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000