26 Ağustos 2008, Salı 18:35:18

İstanbul'a mecburi 'dayak' inişi!

Frankfurt'tan Dubai'ye giden bir uçakta balayından dönen Suudi çift ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir aile arasında 'koltuk kavgası' çıktığı, çıkan arbedede Suudi gelinin dövülerek fenalaşması sonucu uçağın İstanbul'a acil iniş yaptığı bildirildi.
  • Aynı olay senin başına gelse hoşuna gider mi bize ne dememiz?
  • bizene

El Arabiya'nın internet sitesinde yer alan habere göre Almanya'da geçirdikleri balayının ardından Dubai üzerinden ülkelerine dönen Suudi çift ile aynı uçakta bulunan Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir aile arasında koltuk yüzünden tartışma çıktı.

Suudi gelinin koltukları değişmeyi teklif ettiği ancak diğer aile reisinin bu talebe karşı çıktığı belirtildi. Bunun üzerine tartışmanın kavgaya dönüştüğü yüzüne darbe alan Suudi gelinin fenalaştığı belirtildi.

Haberde, diğer yolcuların kavgaya müdahale ettiği, uçaktaki doktorun, gelinin tedavisi için acilen İstanbul havaalanına inilmesini istediği kaydedildi.

İstanbul'a acil iniş yapan uçağın pilotunun, gelinin şikayetine rağmen saldırganı Türk makamlarına teslim etmediği ve Suudi gelinle eşini İstanbul'da bırakarak Dubai'ye hareket ettiği belirtildi.

Olayın ardından Ankara'daki Suudi Büyükelçiliği'nin, Suudi İçişleri Bakanlığı ve Arap Emirlikleri'nin Ankara Büyükelçiliği'ne mektup göndererek durumdan haberdar ettiği belirtildi.

Gelinin eşi Suudi basınına yaptığı açıklamada, olaydan üzüntü duyduğunu ancak eşinin herhangi bir kabahati olmadığını, yasal haklarından da vazgeçmeyeceklerini söyledi.

El Arabiya, Ankara'daki Suudi Büyükelçiliği'nin de oayı doğruladığını ancak detaylı açıklama yapmaktan kaçındığını yazdı.

İstanbul'a mecburi 'dayak' inişi!

Yorumlar

efe737 ~ 16 yıl önce
Aynı olay senin başına gelse hoşuna gider mi bize ne dememiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
bizene

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000