01 Mayıs 2012, Salı 08:50:09

İSTANBUL'A GELİYOR

Jat Airways, Kralyevo-İstanbul uçuşlarını başlatıyor...
  • seferlerin nedenini yoğun talep olarak söylüyor ama sadece çarşamba ve cuma günü 66 kişilik ATR72 ile yapacakmış. Yurdumuza turist gelmesi, her türlü firmaların ulaşım sağlaması tabiki güzel bir şey lakin sunulan sebeplere baktığınızda kafamda soru işareti oluştu... Hayırlısı olsun inşallah..

 

Sırbistan’ın milli havayolu şirketi Jat Airways, Haziran ayından itibaren haftada iki kez Kralyevo (Kraljevo) – İstanbul seferi yapacak.

Türkiye’nin de inşasına katkı sağladığı Morava Havaalanı’ndan yapılacak seferler, Fransız-İtalyan yapımı 66 yolcu kapasiteli ATR 72 uçaklarıyla Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştirilecek.

Yoğun talebi göz önünde bulundurarak Kralyevo-İstanbul seferlerini başlatma kararı aldıklarını açıklayan şirket, biletlerin Mayıs ayından itibaren satışa sunulacağını duyurdu.

Türkiye, daha önce askeri havaalanı olarak hizmet veren Morava’nın sivil havaalanına dönüştürülmesi projesi çerçevesinde Sırbistan’a 10 milyon avro hibe vermişti.

İSTANBUL'A GELİYOR

Yorumlar

yoğun talep? ~ 12 yıl önce
seferlerin nedenini yoğun talep olarak söylüyor ama sadece çarşamba ve cuma günü 66 kişilik ATR72 ile yapacakmış. Yurdumuza turist gelmesi, her türlü firmaların ulaşım sağlaması tabiki güzel bir şey lakin sunulan sebeplere baktığınızda kafamda soru işareti oluştu... Hayırlısı olsun inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000