10 Mart 2010, Çarşamba 13:21:43

İstanbul'a Embraer ile uçacaklar

Gulf Air 12 Mart’tan itibaren İstanbul–Bahreyn arasında yepyeni Embraer E170 AR Tipi jetlerle uçmaya başlıyor.
  • 3:30 da neden olmasin EMB170. Yolcuya verecegin konfora bakar. EMB170/175/190 ucaklari 737 den daha konforlu. Ayrica adamlar 36 inch koltuk araligi koyacaklarmis. 31-32 inchlik THY nin yaninda cok cok daha konforlu olur. Biriniz gidin Air Canada'nin uctugu mesafelere bakin bu ucakla.. Ama bizim memleket arpalik, Canakkaleye, Eskisehir'e 319 la ucun siz bu kafa ile..
  • Gulf Air'in Istanbul'a zamanında 300 kişilik Tristar'lar ile haftada 4 sefer yaptığını hatırlatmak isterim. IST-BAH yaklaşık 3.saat 30 dakika ve bu kadar uzun bir mesafe için ERJ170'i kullanmak pek akıl karı değildir. Gulf Air,Emirates ve Qatar Airways karşısında yok olmaya ya da çok ufak bölgesel bir havayolu olmaya mahkum.
  • En iyi hizmeti versin Gulf air. Geniş koltuklar şöyle padişah gibi yayılalım, sınırsız ikram, tv ekranı, filmler, radio kanalları, ağrlasınlar bizi arap dostlarımız. Bir arkadaşım Emirates ile seyahat etti öve öve bitiremedi arada sırada uçmak lazım bu havayolları ile insanın keyfi morali yerine geliyor. Bir havuz ve jakuzi yok oda yakında olur..
  • Araplar yine ne planlıyor acaba
  • bol yağdan oluşur herhalde...
  • arap misafirperverliği mi? Oda ne?

12 Mart'tan itibaren İstanbul-Bahreyn arasında seyahat eden Gulf Air yolcuları, hava yolunun Embraer E-170 AR tipi yeni uçakları ile Gulf Air ile seyahatte yeni bir boyutu deneyecekler.

67 koltukluk uçakta yolcular Arap misafirperverliği ile ağırlanmanın yanısıra, her bir koltuk pencere kenarı veya koridor olmak üzere yapılandırılan, tamamı deri kaplı koltuklarda  lüks ve konforun keyfini çıkarabilecekler. E170 jet’in ferah Falcon Gold kabininde 36 inçlik (90cm) koltuk aralığı, 8 inçlik eğim ile 7 koltuk bulunmakta.

İşe geçmeden önce kısa bir uyku için mükemmel...

Seyahat sırasında çalışmayı tercih eden yolcular ise dizüstü bilgisayarları için kabin içindeki elektrik prizlerini kullanabilirler. Ekonomi sınıfı yolcular ise 31 inçlik (77.5cm) koltuk aralığı ile hayal kırıklığına uğramayacaklar. Her iki sınıfta da teknolojinin en son örneğini yansıtan 3000'in üzerinde video ve ses kanallı uçak içi eğlence sistemleri bulunuyor.

Gulf Air CEO’su Samer Majali: “E-jet ailesini seçmemizin nedeni Embraer’in rekabetçi ürün sunabilme esnekliğidir. Kapasite, güvenirlik, konfor ve ekonomik olan bu uçak, dünyadaki bölgesel taşımacılık standartlarını belirlemede kendini ispat etmiştir. Bölgesel jetler bölgesel seyahatte, yolcularımız için yeni bir konsepti başlatacaklar.

Gulf Air ile seyahat tecrübesini ve bu tecrübenin yolcularımıza paralarının karşılığını vermesi konusunu her yönü ile analiz ettik. Kabul etmeliyiz ki bugünün ekonomik gerçekleri doğrultusunda yolcuların hava ulaşımına yönelik beklentileri artık sadece koltuklar, uçak içi yemek ya da eğlenceden ibaret değil. Uçuş ağı, erişebilirlik ve uçuş sıklığı eşit oranda önemli bir faktör haline gelmiştir. Yolcular artık seyahat deneyimlerinin maliyetini, karşılığında aldıkları değer ile ayrıntılı bir şekilde inceliyorlar. Bölgesel ve enternasyonel uçuş ağımızın ve filomuzun tekrar gözden geçirilip yeniden yapılanması Bahreyn üzerinden orta doğudaki en geniş sayıda bağlantı veren havayolu olma yolundaki pozisyonumuzu güçlendirecek. Hedefimiz her Arap başkentine günde iki servis vererek yolcularımızın kolaylıkla iş yapabilmelerini sağlamak veya sadece günlük alışveriş seyahatlerini mümkün kılmak. Buna ulaşmak için, bu taleplere uyum sağlayabilecek esnek uçaklara ihtiyacımız var. Bölgesel jetlerin Gulf Air filosuna dahil olması Gulf Air’e yeni bir dinamik, yolcularımıza da yeni bir boyut getirecek.

Yeni bölgesel jetlerin Gulf Air filosuna katılması, müşterilerinin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda geliştirilen yeni şirket stratejilerinin bir parçası olmakla beraber yolculara, daha seçkin ve uyumlu bir ürün, daha modern ve verimli bir filo sağlamakla birlikte daha bölgesel ve enternasyonel uçuş ağı odaklı olacak...

İstanbul'a Embraer ile uçacaklar

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
3:30 da neden olmasin EMB170. Yolcuya verecegin konfora bakar. EMB170/175/190 ucaklari 737 den daha konforlu. Ayrica adamlar 36 inch koltuk araligi koyacaklarmis. 31-32 inchlik THY nin yaninda cok cok daha konforlu olur. Biriniz gidin Air Canada'nin uctugu mesafelere bakin bu ucakla.. Ama bizim memleket arpalik, Canakkaleye, Eskisehir'e 319 la ucun siz bu kafa ile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gulf Air'in Istanbul'a zamanında 300 kişilik Tristar'lar ile haftada 4 sefer yaptığını hatırlatmak isterim. IST-BAH yaklaşık 3.saat 30 dakika ve bu kadar uzun bir mesafe için ERJ170'i kullanmak pek akıl karı değildir. Gulf Air,Emirates ve Qatar Airways karşısında yok olmaya ya da çok ufak bölgesel bir havayolu olmaya mahkum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
En iyi hizmeti versin Gulf air. Geniş koltuklar şöyle padişah gibi yayılalım, sınırsız ikram, tv ekranı, filmler, radio kanalları, ağrlasınlar bizi arap dostlarımız. Bir arkadaşım Emirates ile seyahat etti öve öve bitiremedi arada sırada uçmak lazım bu havayolları ile insanın keyfi morali yerine geliyor. Bir havuz ve jakuzi yok oda yakında olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Araplar yine ne planlıyor acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bol yağdan oluşur herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arap misafirperverliği mi? Oda ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000