10 Şubat 2018, Cumartesi 13:07:59

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 80'i tamamlandı

İstanbul Yeni Havalimanı'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanı Ahmet Arslan, havalimanı inşaatının yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı.
  • daha çok ince işçilik işi var. %80'i bitti sözü bence gerçeği yansıtmıyor. fotoğraflarda görülen taksi yolları olsun körüklerin bulunduğu yerler olsun halen topraklarla dolu. he bir de unutmadan şu 1. ve 2. fotoğraftaki kişi millete küfür eden değilmiydi? siyah pardesülü.
  • yaptığım yorumu anlamayanlara; kuzeyden rüzgar estiği zaman( istanbul’da hep kuzeyden eser) uçaklar karadan iniş yapacak, kalkış yapan uçaklarda karadeniz üzerinden kalkış yapacak. bunun için bazı bölgeler uçak sesinden çok rahatsız olacak.( ataköy gibi) ben yanlış bilgi veriyorsam burada teknik konuları bilen yetkililer beni düzeltsin.
  • Valla bitmiş. Duvarları falan boyamışlar. Yeter işte. Asfaltı döktün iş bitti değil mi ? Buna kim inanır ? Cahil cühela. Herşey bir yana Dünyanın en büyüğü diyorlar ama hala yürüyen yollar iki tane. Kime yetecek bunlar. AHL de yetmediğini görmediniz mi ?
  • Hurra, harale gurele is bitiriliyor ve daha sonra alt yapisi tamamlanmamis, ulasim sorunlari cozulmemis yarim yamalak, bir metrosu bile bulunmayan Ve bir cok problemi olan havalimani ortaya cikiyor. Plansiz, programsiz, kesilerek, kirpilarak onun bunun cebini doldurgu projeler....
  • ıga havalımanına 250 yataklı guzel bır hastane yakısır TURKIYENIN YILDIZLI PUROJELERINE devam
  • uçağın inebilmesi için sadece asfalta mı ihtiyaç var? 3 km asfalt çek uçak inebilir de. böyle devam; 2023 !
  • Sunexpress 3. Havalimaninda var mi ?
  • NEDEN BAHSEDIYOR BU?
  • Helal olsun be,,,yapanlardan yaptıranlardan Allah razı olsun
  • Herşey ülkemiz için güzel olur inşaallah....

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan 3. Havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Arslan 3. Havalimanı'nın teknik altyapısının hazırlandığını ve istenmesi durumunda 1'inci piste bugün itibariyle uçak inebileceğini vurguladı.

Bakan Arslan, 3. havalimanını havadan inceledi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yüzde 80'i tamamlanan 3. havalimanı inşaatını havadan inceledi.

Bakan Arslan, sabah saatlerinde 3. havalimanında incelemelerde bulundu. Yüzde 80'i tamamlanan havalimanı inşaatını helikopterle havadan inceleyen Arslan, ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Bakan Arslan, 29 Ekim 2018'de İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılacağını ve taşınma sürecinin toplam 48 saatte gerçekleşeceğini ifade etti. Arslan, taşınma sürecinden sonra Atatürk Havalimanı'nın sadece genel havacılık alanında hizmet edeceğini belirtti.

460 ODALI HAVALİMANI OTELİ YAPILACAK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni havalimanında yolcuların konforuna da büyük önem verileceğine dikkat çekerek, "Atatürk Havalimanı'nda 80 oda kapasiteli bir otel bulunuyor. Burada çok daha büyüğü yapılarak yolcuların konforuna da ne derece önem verildiğini göreceğiz. İstanbul Yeni Havalimanı'nda 460 oda kapasiteli büyük bir otel de yolcuların hizmetine sunulacak. Havalimanı içerinde yer alacak bu otel Türkiye'nin en büyük havalimanı oteli olarak faaliyet gösterecek" dedi.

33 MİLYON TL TASARRUF SAĞLANACAK

Bakan Arslan, yeni havalimanı terminallerinde kullanılan özel camların güneşten maksimum verimin alınmasına olanak sağlayacağını ve havalimanı arazinde kurulan sistemle yağmur sularının kullanılma elverişli hale getirileceğini belirtti. Arslan, bu sayede hem elektrik hem de su kullanımında yılda  33 milyon TL tasarruf sağlanacağını söyledi.

UDH Bakanı Arslan, havalimanına ulaşımın kolaylaştırılması için de altyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirtti.

GÜVENLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİLECEK

Havalimanında güvenliğin  en üst sevide tutulacağını söyleyen Arslan, 3 bin 500 güvenlik personelinin havalimanında görev yapacağını ve kurulacak özel kamera sistemiyle birlikte havalimanının 2,5 kilometre yakınından itibaren tüm hareketlerin izleneceğini ifade etti. Bakan Arslan, güvenlik konusunda en son teknolojik sistemlerden faydalanılacağını söyledi. 



























































İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 80'i tamamlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

bence ~ 6 yıl önce
daha çok ince işçilik işi var. %80'i bitti sözü bence gerçeği yansıtmıyor. fotoğraflarda görülen taksi yolları olsun körüklerin bulunduğu yerler olsun halen topraklarla dolu. he bir de unutmadan şu 1. ve 2. fotoğraftaki kişi millete küfür eden değilmiydi? siyah pardesülü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak sesi ~ 6 yıl önce
yaptığım yorumu anlamayanlara; kuzeyden rüzgar estiği zaman( istanbul’da hep kuzeyden eser) uçaklar karadan iniş yapacak, kalkış yapan uçaklarda karadeniz üzerinden kalkış yapacak. bunun için bazı bölgeler uçak sesinden çok rahatsız olacak.( ataköy gibi) ben yanlış bilgi veriyorsam burada teknik konuları bilen yetkililer beni düzeltsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmiş ~ 6 yıl önce
Valla bitmiş. Duvarları falan boyamışlar. Yeter işte. Asfaltı döktün iş bitti değil mi ? Buna kim inanır ? Cahil cühela. Herşey bir yana Dünyanın en büyüğü diyorlar ama hala yürüyen yollar iki tane. Kime yetecek bunlar. AHL de yetmediğini görmediniz mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calmislar AMA Yapmislar... ~ 6 yıl önce
Hurra, harale gurele is bitiriliyor ve daha sonra alt yapisi tamamlanmamis, ulasim sorunlari cozulmemis yarim yamalak, bir metrosu bile bulunmayan Ve bir cok problemi olan havalimani ortaya cikiyor. Plansiz, programsiz, kesilerek, kirpilarak onun bunun cebini doldurgu projeler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alı pendaz ~ 6 yıl önce
ıga havalımanına 250 yataklı guzel bır hastane yakısır TURKIYENIN YILDIZLI PUROJELERINE devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asfalt ağladı be ~ 6 yıl önce
uçağın inebilmesi için sadece asfalta mı ihtiyaç var? 3 km asfalt çek uçak inebilir de. böyle devam; 2023 !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xq ~ 6 yıl önce
Sunexpress 3. Havalimaninda var mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slm ~ 6 yıl önce
NEDEN BAHSEDIYOR BU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Robot ~ 6 yıl önce
Derhal gereği yapılsın
Ali ~ 6 yıl önce
Helal olsun be,,,yapanlardan yaptıranlardan Allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnşaallah ~ 6 yıl önce
Herşey ülkemiz için güzel olur inşaallah....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000