16 Ekim 2018, Salı 18:41:09

İstanbul Yeni Havalimanı'ndan yeni tanıtım filmi: "Biz Hazırız"

İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletmecisi İstanbul Grand Airport (İGA), açılışa sayılı günler kala yeni reklam filmini yayınladı.
  • Neye hazirsiniz? Anlayamadigim sey, aranizda hic bu havalimaninda operasyon yapmak zorunda kalacak bir kurumda calisan kimse yok mu? Gidip goren, denetleyen gozlemleyen yok mu? Burada duzgun bir operasyon yapilabilmesi icin en az 6-7 aya daha ihtiyac var, ki bu da hizli bir ilerleme ile ancak. Bu kadar odadaki fili gormezden gelen bir mecra, bir topluluk, gercekten butun havacilik sektoru olarak incelenmemiz gerekiyor. Toplumlar tarihi acisindan bir fenomen olabiliriz. Boylesine buyuk ve ciddi bir gercegin inatla gormezden gelinmesini inanailmaz buluyorum.
  • Begendim.
  • Sadece kapıdan girip kapıya giden bir kadını çekmişler. Reklam havalimanı reklamı ama havalimanı hariç herşey var gibi. Bu havalimanında iç ulaşım için metro olacaktı nerede? neden onu göstermiyorsunuz? reklam bu değil midir? Ulaşımı neden göstermiyorsunuz? Metro hattını... Yoksa yetişmedi mi? Servis yapacak yeni otobüsleri neden göstermiyorsunuz? yetişmedi mi? Normalde imkan ve olanaklarıyla reklam yapılır. Bomboş kapı pencereyi çekmezsin.
  • Sırf tükürdüklerini yalamamak için hazır olmayan bir havalimanını yarım yamalak kısmi bir şekilde daha yolu bile doğru düzgün yokken 29 Ekim'de açacaklar! Daha fazla rezil olacaz haberleri yok! Yolcular sağında solunda inşaat görünce daha mı az prestij kaybedicez yani?
  • İlk phase de yer alan 09 - 27 pistleri yok, yatırım hatası, LTBA daki 05 - 23 pistinin kış kullanım ortalamasına hiç mi bakmadınız , baştan SMS failure
  • Zeki MÜREN i de orada görecekmiyiz.?
  • Ilginctir bu yeni havaalani Katar daki Hamad uluslararasi havaalanini andiriyor. Thy nin ucus ekibide sanki Katar in uniformalari gibi. Guzel olmus. Begendim.
  • Abi herşeye tamam da çocuğun elinde niye 2 tane tuvalet rulosu var nereden bulmuş? anası neden izin vermiş üstüne niye gözüne dokundurmasına bişey demiyor?
  • nedir bu eziklik,yabancı hayranlığı burası TÜRKİYE tanıtımı bile yabancı dille yapmışınız sonrada milliyim,yerliyim diye övünülür tek kelimeyle yazık.!!!
  • Sahsen basi acik kadin gormek istemiyorum

İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletmecisi İstanbul Grand Airport (İGA), açılışa sayılı günler kala yeni reklam filmini yayınladı.

29 Ekim Pazartesi günü resmi açılış töreni gerçekleştirilecek İstanbul Yeni Havalimanı'nın yeni tanıtım filmi "Biz Hazırız" sloganı ile İGA'nın resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 

İşte İstanbul Yeni Havalimanı'nın yeni tanıtım filmi;

İstanbul Yeni Havalimanı'ndan yeni tanıtım filmi: "Biz Hazırız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Haziriz? ~ 5 yıl önce
Neye hazirsiniz? Anlayamadigim sey, aranizda hic bu havalimaninda operasyon yapmak zorunda kalacak bir kurumda calisan kimse yok mu? Gidip goren, denetleyen gozlemleyen yok mu? Burada duzgun bir operasyon yapilabilmesi icin en az 6-7 aya daha ihtiyac var, ki bu da hizli bir ilerleme ile ancak. Bu kadar odadaki fili gormezden gelen bir mecra, bir topluluk, gercekten butun havacilik sektoru olarak incelenmemiz gerekiyor. Toplumlar tarihi acisindan bir fenomen olabiliriz. Boylesine buyuk ve ciddi bir gercegin inatla gormezden gelinmesini inanailmaz buluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grb ~ 5 yıl önce
Begendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temasız bir reklam ~ 5 yıl önce
Sadece kapıdan girip kapıya giden bir kadını çekmişler. Reklam havalimanı reklamı ama havalimanı hariç herşey var gibi. Bu havalimanında iç ulaşım için metro olacaktı nerede? neden onu göstermiyorsunuz? reklam bu değil midir? Ulaşımı neden göstermiyorsunuz? Metro hattını... Yoksa yetişmedi mi? Servis yapacak yeni otobüsleri neden göstermiyorsunuz? yetişmedi mi? Normalde imkan ve olanaklarıyla reklam yapılır. Bomboş kapı pencereyi çekmezsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çoook hazırız ~ 5 yıl önce
Sırf tükürdüklerini yalamamak için hazır olmayan bir havalimanını yarım yamalak kısmi bir şekilde daha yolu bile doğru düzgün yokken 29 Ekim'de açacaklar! Daha fazla rezil olacaz haberleri yok! Yolcular sağında solunda inşaat görünce daha mı az prestij kaybedicez yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ready, really !!! ~ 5 yıl önce
İlk phase de yer alan 09 - 27 pistleri yok, yatırım hatası, LTBA daki 05 - 23 pistinin kış kullanım ortalamasına hiç mi bakmadınız , baştan SMS failure

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:-) ~ 5 yıl önce
Zeki MÜREN i de orada görecekmiyiz.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok benzer ~ 5 yıl önce
Ilginctir bu yeni havaalani Katar daki Hamad uluslararasi havaalanini andiriyor. Thy nin ucus ekibide sanki Katar in uniformalari gibi. Guzel olmus. Begendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 5 yıl önce
Abi herşeye tamam da çocuğun elinde niye 2 tane tuvalet rulosu var nereden bulmuş? anası neden izin vermiş üstüne niye gözüne dokundurmasına bişey demiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kqndekjn ~ 5 yıl önce
nedir bu eziklik,yabancı hayranlığı burası TÜRKİYE tanıtımı bile yabancı dille yapmışınız sonrada milliyim,yerliyim diye övünülür tek kelimeyle yazık.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Besim ~ 5 yıl önce
yerliyim milliyim yalanı teranesi makarnacı kitleyi gaza getirmek ellerine biraz daha malzeme vermek icindir :) adamların sosyal medyada tartisacak bilgi birikimi yok heryere milliyim yerliyim yazmak zaman kazandırıyor :) Zaten okuyan arastiran dunyadan bihaber olmayan bir kitleyi yerli milli yalanıyla kandıramazsın.
Cvp ~ 5 yıl önce
Sahsen basi acik kadin gormek istemiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O zaman ~ 5 yıl önce
Yallah arabistana.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000