16 Haziran 2018, Cumartesi 10:46:01

İstanbul Yeni Havalimanı'na övgü dolu sözler

29 Ekim’deki açılış için gün sayan İstanbul Yeni Havalimanı, İngiltere’nin dünya çapında yayın yapan kanalı BBC World News’dan övgüler aldı.
  • Adam olun akıllı olun işte böyle
  • Do not swing without support please
  • Ve kesinlikle kalitesiz bir surecle yonetilmektedir, kapali otopark ulasim hicbir sey yoktur, ittirmecedir
  • dünyanın en büyük havalimanı diyorsun, başına koyduğun adama bak. İngilizce konuşamıyor.
  • Tam tersi dogrudur
  • Düşünsenize İngilizler Londra’ya havaalanı yapıyorlar ve bir haber sitesinde Türkler yeni havalimanımızdan övgüyle söz ettiler diye manşet yayınlıyorlar... Ne bu eziklik kardeşim övseler ne olur övmeseler ne olur. Onlar övdüler diye övünecek halimiz yok.
  • Süper akllıca düşünülmüş bir proje milyonlarca insan otobüslerle bu meydana ulaşmaya çalışacak süper gerçekten
  • İçimizdeki irlandalılar rahatsız bu haberden :) Çünkü irlandalı olmak bunu gerektirir haha.
  • Acilsin acilsin.. ulasimda bi rezillik patlasin da o zaman gorcz yapilan yayinlari..
  • Ver coskuyu, ver Mehteri.. Neymis? Türkiye, üreten Doğu ve tüketen Batı’nın arasındaki stratejik konumu ve önemine cok iyiymis. Dalga geciyorlar. Ne zamandan beri Üreten Dogu..Tüketen Bati olmus.. da haberimiz mi yok.. Neymis?..Bölgedeki en önemli "Hub" olacak mis.. Göreceksiniz 10 yil icerisinde "Hub" diye bir sistem kalmayacak. Transit ucuslar da elimizde patlayak… Ingilize bak.. Ic hat ucuslarimizin 12 kat artmasiyla ilgileniyor. Ülkede neredeyse her ile her ilceye bir havaalani yapilmasi bosuna degil. Yeter ki ucunuz diyorlar bize.. Biz ucaklari yapalim siz satin alin ve ucun.. Bütün Avrupa seyahatlerini Demiryolu ve karayolu ile yaparken.. Bize ucun diyorlar.

29 Ekim’deki açılış için gün sayan İstanbul Yeni Havalimanı, İngiltere’nin dünya çapında yayın yapan kanalı BBC World News’dan övgüler aldı. Deneyimli gazeteci Aaron Heslehurst’un yayınına konuk olan İstanbul Yeni Havalimanı İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, havalimanı ile ilgili son bilgileri paylaştı.

“Talking Business with Aaron Heslehurst isimli programda, 29 Ekim’de açılışını yapacak ve bölgedeki en önemli hub olacak İstanbul Yeni Havalimanı için, özellikle uluslararası uçuşlarda dünyanın en kalabalık havalimanlarına güçlü bir rakip geldiğini belirtti.

Türkiye’nin büyük bir ülke olması ve özellikle iç hat uçuşlarındaki talebin son on beş yılda 12 kat artmasından bahseden Kadri Samsunlu; Türkiye’nin, üreten Doğu ve tüketen Batı’nın arasındaki stratejik konumunun önemine değindi.

Uzun menzilli uçuş yapabilme kapasitesine sahip uçakların yaygınlaşması sonrası ‘hub modeli’nin zarar görüp görmeyeceği sorusuna istinaden Samsunlu; İstanbul Yeni Havalimanı’nın bulunduğu bölgeden 3 saat uzaklıkta 60 ülke ve 120 destinasyon olduğunu ve bu ülkelerden diledikleri her yere ulaşabileceklerini iletti.

Yeni havalimanı açıldığında havayolları için slot sorunun ortadan kalkacağına dikkat çeken İGA İcra Kurulu Başkanı Samsunlu, Türk Hava Yolları’nın da yeni destinasyonlara çok daha kolay uçuş açabileceğini düşündüğünü belirtti.

İstanbul Yeni Havalimanı'na övgü dolu sözler

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Avrupa ~ 6 yıl önce
Adam olun akıllı olun işte böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Swing without support ~ 6 yıl önce
Do not swing without support please

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezil bir projedir ~ 6 yıl önce
Ve kesinlikle kalitesiz bir surecle yonetilmektedir, kapali otopark ulasim hicbir sey yoktur, ittirmecedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samsunlu... ~ 6 yıl önce
dünyanın en büyük havalimanı diyorsun, başına koyduğun adama bak. İngilizce konuşamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B.Kury ~ 6 yıl önce
Angela Merkel'de ingilizce bilmiyor
Samsunluya ~ 6 yıl önce
Samsunlu, Sen Samsunun dibisin.. Bütün tartismalari bitirecek yorumu yaptin.. Daha da ötesi yok. Sen dua et Türkce konusabiliyor.. Sadece Arapca ve osmanlica konusabilirdi.
B.kury rumuzuna ~ 6 yıl önce
Dünyada gelirinin yarısından fazlasını ihracattan kazanan tek ülkenin başbakanı ingilizce bilmese de olur ama biliyor nerenden uyduruyorsan artık.
Arff ~ 6 yıl önce
İngilizceyle mi oluyor herşey kardeş burası Türkiye bizim ecdadımız sen sömürgeler gibi Avrupa dillerinde değil Türkçe konuşasın diye kan döktüler kendince eğitim aldığını iddaa edip Batılılara benzemektense dünyayı Türkçe okumak gurur duyulacak birşey
Ingilizler ovuyorsa ~ 6 yıl önce
Tam tersi dogrudur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngilizler ~ 6 yıl önce
Düşünsenize İngilizler Londra’ya havaalanı yapıyorlar ve bir haber sitesinde Türkler yeni havalimanımızdan övgüyle söz ettiler diye manşet yayınlıyorlar... Ne bu eziklik kardeşim övseler ne olur övmeseler ne olur. Onlar övdüler diye övünecek halimiz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 6 yıl önce
Kariliyorum. Ama yoook, yabanci ovduyse haklidir yucedir. Ulkedeki su bati hayranligindan tiksiniyorum artik. Bitmediler
Yanlislik ~ 6 yıl önce
Unuttugunuz konu yeni havalimaninin tum teknik isleri ingilizlerin elindedir. Aslinda kendi sirketlerini ve calisanlarini ovuyorlar. Betoncu, demirci ve hafriyatciyi degil!
W ~ 6 yıl önce
Süper akllıca düşünülmüş bir proje milyonlarca insan otobüslerle bu meydana ulaşmaya çalışacak süper gerçekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aciz muhalefet ~ 6 yıl önce
İçimizdeki irlandalılar rahatsız bu haberden :) Çünkü irlandalı olmak bunu gerektirir haha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metrooooo ~ 6 yıl önce
Acilsin acilsin.. ulasimda bi rezillik patlasin da o zaman gorcz yapilan yayinlari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Inandiniz mi? ~ 6 yıl önce
Ver coskuyu, ver Mehteri.. Neymis? Türkiye, üreten Doğu ve tüketen Batı’nın arasındaki stratejik konumu ve önemine cok iyiymis. Dalga geciyorlar. Ne zamandan beri Üreten Dogu..Tüketen Bati olmus.. da haberimiz mi yok.. Neymis?..Bölgedeki en önemli "Hub" olacak mis.. Göreceksiniz 10 yil icerisinde "Hub" diye bir sistem kalmayacak. Transit ucuslar da elimizde patlayak… Ingilize bak.. Ic hat ucuslarimizin 12 kat artmasiyla ilgileniyor. Ülkede neredeyse her ile her ilceye bir havaalani yapilmasi bosuna degil. Yeter ki ucunuz diyorlar bize.. Biz ucaklari yapalim siz satin alin ve ucun.. Bütün Avrupa seyahatlerini Demiryolu ve karayolu ile yaparken.. Bize ucun diyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000