22 Aralık 2017, Cuma 14:00:04

İstanbul Yeni Havalimanı'na bir de böyle bakın

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın, tamamlandığında yaşatacağı yolcu deneyimi, 3D animasyon videosu ile anlatıldı.
  • 3. havalimanı tanıtımı mı yoksa türk havayolları reklamı mı türk havayolları yöneticilerine yaptırsalar reklamı ayıp olmasın diye araya diğer türk şirketleri(Onurair,atlas,pegasus,sun express vs)
  • Hayaller 3D Animasyon gerçekler YOLCU YOK
  • Güzel. Ancak sosyal mekanları arttırmak gerekiyor. Bowling, sinema salonu ve tema parkları değer katar. Ayrıca metro da yapılsın.
  • Japonyadaki gibi. Singaporedeki gibi. Daha nice hava alanlari var. buyuk televizyon ekranlari koyun yolcularin hosuna gidecek. Cesitli Etnikler. Her oturma yerinde internetoyunlar eylenceler, VS. ne kadar son teknoloji vasa yapin. Bil hassa. Tuvaletler. Erkek. Olsun kadin Lavabo olsun cok iyi yetistirilmis. Bayan elemanlar simdiden alin egitim verin. Abdes alan yolcularin tuvaleti ve lavabosu ayri bir mekanda olacak. Ayagini lavabonun icinde yikiyor. Gelen gecen yabanci yolcular. Yerler sular icinde o cirkin manzarayi gormesin , cunku bunu yapan genel kurallardan , cok uzak oldugu icin ,yapar! Cuguda temizlikten anlamiyor , simdilik bukadar yaziyorum , dunyanin obur ucundayim , gorduklerimi , Buraya yazarim,
  • Hayırlı olsun inşallah.. doğu ile batı arasında kara köprüsüyüz, belki hava köprüsü de oluruz
  • Efsane olmuş bravo, aracım nerde uygulaması dikkat çekici, birde yürüyen bantlar torontodaki gibi hızlı bantlardan olsa güzel olur, ayrıca metro da ekip odasının altına kadar giderse seviniriz yetkililere duyurulur, metrodan sonra yürüyüş mesafesi kısa olsun lütfen
  • Animasyon muhteşem olmuş. Kim yaptıysa ellerine sağlık. İnşaallah havaalanı tamamlandığında gururla kullanıyor olacağız.
  • Begenmeyen havalimaninda calismasin hatta uçağa binmesin hic yok orasi boyle olmuş burası şöyle olmus ulan daha 50 sene once deden kağni ile geziyordu bu topraklarda teneke kafali
  • Öyle de baksak böyle de baksak hazımsızlar daima istifra ediyorlar...Henüz ilacı bulunmadı bunun!
  • Terminal bolumu gayet guzel olmusa benziyor, ancak hava bolumune de ayni ozen gosterilmeli. 0 dan yapilan bir meydanin pistlerinin neden meydanin her iki tarafinda olmadigini anlamak mumkun degil. 1 nolu pist terminalden 15 km uzakta ve hem geliste ve hem de gidiste kullanilmakta olan 2 nolu pisti kesmek zorunda kalinacak beklemeler dahil 15 dakika ekstra taksi suresi lazim olacak. Bos trafikte terminalden ayrilan bir ucagin havalanmasi 30 dakjyayi bulur. Karda o kadar uzun taksiyollarini temizlemek cok zor olur. Su anda 3 pisti bulanan IST meydaninda yasanan trafik sikisikligi nedeniyle havada ve yerde olan beklemeler 2 pistle acilacak yeni meydanda kriz doguracaktir. Yeni meydana gecisle birlikte tum hava yollari belli saatlerde kapasite artirmak isteyeceklerdir. Terminalin sagindaki pist acilmadan meydanin hava trafigine acilmasi krizlere gel gel yapmak olacaktir.

Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon video ile gün yüzüne çıktı.

200 MİLYON YOLCU/YIL KAPASİTESİ

29 Ekim 2018’de açılması planlanan ve tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın 3D animasyon videosunda; İstanbul’un kültürel mirasından ilham alınarak tasarlanan terminal binasında sunulacak akıllı teknolojilerle yolcu deneyiminin nasıl olacağı anlatılıyor.

Alışveriş ve yeme-içme alanlarındaki ferahlığın göze çarptığı videoda, İstanbul boğazından esinlenerek tasarlanan duty-free alanında, Türkiye pazarına ilk defa girecek uluslararası markaların yanı sıra birçok yerli markanın da sınırsız alışveriş seçeneği sunacağı ve mobil uygulamadan ön sipariş sistemi ile ürünlere beklemeden ulaşılabileceği belirtiliyor.

YENİ TEKNOLOJİK HİZMETLER

Yolcu danışma robotu, aracım nerede uygulaması gibi yepyeni hizmetlerle, yolcuların maksimum konfora, minimum bekleme süresinde ulaşabilecekleri vurgulanırken, havalimanının tamamlandığında yaşatacağı yolcu deneyiminin nasıl olacağına ilişkin daha önce hiç paylaşılmamış bilgiler de videoda yer alıyor.

350’den fazla destinasyona uçulacak İstanbul Yeni Havalimanı’nda, 143 adet yolcu biniş köprüsü, 13 Check-in adası, 468 banko, 114 self check-in, 228 adet pasaport kontrol noktası, 51 Backdrop (bagaj teslim) ünitesi ve e-pasaport girişleri ile benzersiz bir deneyim sunulmaya hazırlanılıyor.

BİLAL EKŞİ'DEN YENİ HAVALİMANI MESAJI

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi de İstanbul Yeni Havalimanı bir mesaj yayınlayarak, "Türk Hava Yolları, yeni havalimanı ile sizlere şahane bir deneyim sunmak için sabırsızlanıyor. Yeni havalimanına yeni süprizler ile geçmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.


İŞTE BÜYÜLEYİCİ GÜZELLİKTEKİ YENİ HAVALİMANI TANITIMI
 

İstanbul Yeni Havalimanı'na bir de böyle bakın

Yorumlar Tüm Yorumlar (80)

birisi ~ 6 yıl önce
3. havalimanı tanıtımı mı yoksa türk havayolları reklamı mı türk havayolları yöneticilerine yaptırsalar reklamı ayıp olmasın diye araya diğer türk şirketleri(Onurair,atlas,pegasus,sun express vs)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayaller ~ 6 yıl önce
Hayaller 3D Animasyon gerçekler YOLCU YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Andromeda ~ 6 yıl önce
Güzel. Ancak sosyal mekanları arttırmak gerekiyor. Bowling, sinema salonu ve tema parkları değer katar. Ayrıca metro da yapılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tamam ~ 6 yıl önce
paintball da yapalım mı?
Her seyi modern istiyorum okadar ~ 6 yıl önce
Japonyadaki gibi. Singaporedeki gibi. Daha nice hava alanlari var. buyuk televizyon ekranlari koyun yolcularin hosuna gidecek. Cesitli Etnikler. Her oturma yerinde internetoyunlar eylenceler, VS. ne kadar son teknoloji vasa yapin. Bil hassa. Tuvaletler. Erkek. Olsun kadin Lavabo olsun cok iyi yetistirilmis. Bayan elemanlar simdiden alin egitim verin. Abdes alan yolcularin tuvaleti ve lavabosu ayri bir mekanda olacak. Ayagini lavabonun icinde yikiyor. Gelen gecen yabanci yolcular. Yerler sular icinde o cirkin manzarayi gormesin , cunku bunu yapan genel kurallardan , cok uzak oldugu icin ,yapar! Cuguda temizlikten anlamiyor , simdilik bukadar yaziyorum , dunyanin obur ucundayim , gorduklerimi , Buraya yazarim,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jakku ~ 6 yıl önce
Benim favori havalimanı Singapur
özüne dön ~ 6 yıl önce
Abdest alacak yolcuya düzgün bir abdest alma mekanı ayarlamak zorundasın. Eğer yapmazsan lavaboda abdest alıyor diye şikayet etme hakkın olmaz. Yabancı yolcunun ne düşündüğünün herhangi bir önemi yok. Onların zaten umurunda değilsin. Yabancıları bu kadar gözünde büyütüp ezikleşmenin alemi yok.
Herşey ~ 6 yıl önce
Dünyanın öbür ucunda olunca Türkçe de bu hale geliyor demek. Yazdığınız yorumu bir daha okuyun lütfen. Ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksınız
Özüne dön ~ 6 yıl önce
Atatürk havalimanında abdest alma yerleri var ama nedense hala lavaboda ayak yıkıyorlar. Bunun sebebi nedir acaba ? Ben söyleyeyim. Cahillik. Sen ne yaparsan yap o insanlar lavaboda ayak yıkayacak. Dinini bildiğin kadar başkasına saygı duymayı da öğreneceksin. Ben elimi yıkarken yanımdaki lavaboda pis ayakları görmek zorunda değilim.
Herşey ~ 6 yıl önce
Sakın japonyadan geri dönme. Ülkem için tehlikesin sen. YAzdıklarına bir bak.
Nuri ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun inşallah.. doğu ile batı arasında kara köprüsüyüz, belki hava köprüsü de oluruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdemlı km1 ~ 6 yıl önce
Efsane olmuş bravo, aracım nerde uygulaması dikkat çekici, birde yürüyen bantlar torontodaki gibi hızlı bantlardan olsa güzel olur, ayrıca metro da ekip odasının altına kadar giderse seviniriz yetkililere duyurulur, metrodan sonra yürüyüş mesafesi kısa olsun lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EA ~ 6 yıl önce
Animasyon muhteşem olmuş. Kim yaptıysa ellerine sağlık. İnşaallah havaalanı tamamlandığında gururla kullanıyor olacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
td ~ 6 yıl önce
Begenmeyen havalimaninda calismasin hatta uçağa binmesin hic yok orasi boyle olmuş burası şöyle olmus ulan daha 50 sene once deden kağni ile geziyordu bu topraklarda teneke kafali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gastroenterolog ~ 6 yıl önce
Öyle de baksak böyle de baksak hazımsızlar daima istifra ediyorlar...Henüz ilacı bulunmadı bunun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xl ~ 6 yıl önce
Terminal bolumu gayet guzel olmusa benziyor, ancak hava bolumune de ayni ozen gosterilmeli. 0 dan yapilan bir meydanin pistlerinin neden meydanin her iki tarafinda olmadigini anlamak mumkun degil. 1 nolu pist terminalden 15 km uzakta ve hem geliste ve hem de gidiste kullanilmakta olan 2 nolu pisti kesmek zorunda kalinacak beklemeler dahil 15 dakika ekstra taksi suresi lazim olacak. Bos trafikte terminalden ayrilan bir ucagin havalanmasi 30 dakjyayi bulur. Karda o kadar uzun taksiyollarini temizlemek cok zor olur. Su anda 3 pisti bulanan IST meydaninda yasanan trafik sikisikligi nedeniyle havada ve yerde olan beklemeler 2 pistle acilacak yeni meydanda kriz doguracaktir. Yeni meydana gecisle birlikte tum hava yollari belli saatlerde kapasite artirmak isteyeceklerdir. Terminalin sagindaki pist acilmadan meydanin hava trafigine acilmasi krizlere gel gel yapmak olacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000