04 Nisan 2018, Çarşamba 13:51:47

İstanbul Yeni Havalimanı üzerinden kara propaganda!

İstanbul Yeni Havalimanı'na karşı duyulan hazımsızlık, ABD'ye de bulaştı. Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan'ın geçtiğimiz pazartesi günü 3. Havalimanı'na ilişkin bilgi kirliliğinin giderilmesi için açıklamada bulunmuştu.
  • titanik gibi batan avrupa bizi cok kiskaniyo!! catlasinlar. beter olsunlar. yoksuluk gun gectikce artis gosteriyo. bu baslangic 2023 bekleee!!!
  • Kiskanmiyorlar onlar demokratik dusunceli insanlar sadece
  • Avrupa ve Amerika'nın havaalanı yaptıracak gücü olmadığı için acayip kuduruyorlar, demekki, bütün mesele, büyük havaalanı yapmakmış, bir de enayi Avrupa'nın yavaş yavaş vazgeçtiği nükleer santrali kurdukmu, Çatlasalar da patlasalar da, dünyanın en gelişmiş ülkesi oluruz....
  • sadece abd degil. hollanda ve almanya kuduruyo. yeni havalimani hakkinda cok cirkin itiraflar atiyorlar. hepsi kustah ve kiskanc. pisss
  • Ozaman ne diyoruz bizi çekemiyenler anten taksın
  • Manhattan dan buyuk alani mah vettik diye seviniyor, onun yerine kompakt cozumler sunulabilirdi bazi alanlarda
  • Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın; bu iş hakkıyla, helaliyle, tamamıyla 29 Ekim’e kadar bitmez. Bitirmek için de bu kadar aceleye gerek yok; geç olsun, güç olmasın. Elbet bitecek, nedir bu kadar acele? Kime ne ispatlıyoruz ki? Atatürkçü ve de milliyetçi bir insan olarak ben de çok isterim böyle özel bir günde açılmasını ama biraz da gerçekçi olmak lazım, daha çok iş var.
  • Bos haber acilinca gorurlerrrrr cekemeyenler....
  • Abd, avrupa, rusya bize karşı her haltı yiyorlar biz de onları daha da zengin etmek için elimizden geleni yapıyoruz, onlardan durmadan uçak, araba, icat alıyor, ihaleleri, işleri onlara saçıyoruz !
  • Bu ulkeyi derhal CHP yada IYP yonetmeye baslamassa propagandada yaparlar baska seylerde

3. Havalimanı'na karşı duyulan hazımsızlık, ABD'ye de bulaştı. Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan'ın geçtiğimiz pazartesi günü 3. Havalimanı'na ilişkin bilgi kirliliğinin giderilmesi için açıklamada bulunmuştu.

ABD'li medya kuruluşu Bloomberg, Bakan Arslan'ın sözlerini çarpıtarak, havalimanının açılmadan batışa geçtiğini yazdı.

"AÇILMADAN MALİ SIKINTI ÇEKİYOR"

Dünyanın en büyük havalimanını inşa eden konsorsiyumun maddi sıkıntılar yaşadığını yazan Bloomberg, havalimanının henüz açılmamış olmasından dolayı maaliyet fazlalığı nedeniyle iflas bayrağı hazırladığını iddia etti.

Yalan üzerine inşa edilen haberde yer alan kıskançlık belirtileri de gözden kaçmadı.

"MANHATTAN'DAN BÜYÜK"

Dünyanın en büyük havalimanı olduğu belirtilen haberde, Manhattan'dan bile büyük bir sulak arazinin, bir yılda 200 milyon yolcuyu ağırlayabilecek bir tesise, transit geçiş güzergahına dönüşmesi iğneleyici bir dil ile yazıldı.

İnşaatın kreditörlere ve sözleşme tarafı idarelere taahhüt edilen sürelerde tamamlanamamasının ya da yatırım dönemi maliyetlerinin öngörülen tutarlarda bitirilememesinin, proje parametrelerinde değişikliklere neden olduğuna dikkati çeken Arslan, bunların da süre veya maliyet revizyonlarına yol açtığını ve ek finansman ihtiyacı doğurduğunu söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı üzerinden kara propaganda!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

batan gemi titanik ~ 6 yıl önce
titanik gibi batan avrupa bizi cok kiskaniyo!! catlasinlar. beter olsunlar. yoksuluk gun gectikce artis gosteriyo. bu baslangic 2023 bekleee!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MCCARRAN ~ 6 yıl önce
Kiskanmiyorlar onlar demokratik dusunceli insanlar sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağ atladık ~ 6 yıl önce
Avrupa ve Amerika'nın havaalanı yaptıracak gücü olmadığı için acayip kuduruyorlar, demekki, bütün mesele, büyük havaalanı yapmakmış, bir de enayi Avrupa'nın yavaş yavaş vazgeçtiği nükleer santrali kurdukmu, Çatlasalar da patlasalar da, dünyanın en gelişmiş ülkesi oluruz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b ~ 6 yıl önce
sadece abd degil. hollanda ve almanya kuduruyo. yeni havalimani hakkinda cok cirkin itiraflar atiyorlar. hepsi kustah ve kiskanc. pisss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ~ 6 yıl önce
İktidar da geçen sene Hollanda'ya 22 milyar euro Almanya'ya 15 milyar euro ABD ye 15 milyar dolarlık ihale, iş verdi bu nasıl iş peki? Bize her haltı yapanları daha da zengin etmek,vatandaşlarını kimlikle ya da kapıda vizeyle ülkemize sokup vergisiz ev, arsa almalarına izin vermek nasıl bir kafadır bilen var mı?
Hans ~ 6 yıl önce
Alman niye kudursun inşaatta kullanılan kablolar, elektronik sistemler, köprüler vs hep onların icadı.Bizim sayemizde boyuna para kazanıyorlar halimize bakıp gülüyorlar.
b ~ 6 yıl önce
hans kimseye gulmuyorlar. inan!! iyide yasa gor avrupa nasil politika uyguluyo
b ~ 6 yıl önce
Kuduruyorlarmış. Komik olmadan önce Türkçe yazmayı öğrenin. Yazınızı anlamak için google ile tercüme ettirdim. Ve anladımki sizin dünyadan haberiniz yok. Tek tavsiyem var. Vatanınızı bizim kadar sevin ve biraz okuyun.
b ~ 6 yıl önce
naiv kustahlar sizi. kafanizi kumdan cikarsaniz gercegi gorursunuz. dunyadan haberim yokmus... haha hollandada yeni havalimani hakkinda neler soyluyorlar bilmiyorsunuz. sahidim! bos konusmayin. isine gelmiyo turkceye camur at. basit insan seni.
alamanci ~ 6 yıl önce
hepiniz gelin medeni olan almanya ya hollandaya. sizi cok guzel yasam bekliyor....
Dogrucu ~ 6 yıl önce
Ozaman ne diyoruz bizi çekemiyenler anten taksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrucu ~ 6 yıl önce
Anten takıp makarna yemeye devam. Bizler vatanseverler ülkemizi koruruz. Siz gidip çiftlik banka para yatırın.
Manhattan ~ 6 yıl önce
Manhattan dan buyuk alani mah vettik diye seviniyor, onun yerine kompakt cozumler sunulabilirdi bazi alanlarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
29 Ekim ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın; bu iş hakkıyla, helaliyle, tamamıyla 29 Ekim’e kadar bitmez. Bitirmek için de bu kadar aceleye gerek yok; geç olsun, güç olmasın. Elbet bitecek, nedir bu kadar acele? Kime ne ispatlıyoruz ki? Atatürkçü ve de milliyetçi bir insan olarak ben de çok isterim böyle özel bir günde açılmasını ama biraz da gerçekçi olmak lazım, daha çok iş var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okan ~ 6 yıl önce
Bos haber acilinca gorurlerrrrr cekemeyenler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müstahak bize ~ 6 yıl önce
Abd, avrupa, rusya bize karşı her haltı yiyorlar biz de onları daha da zengin etmek için elimizden geleni yapıyoruz, onlardan durmadan uçak, araba, icat alıyor, ihaleleri, işleri onlara saçıyoruz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST-BHX ~ 6 yıl önce
Bu ulkeyi derhal CHP yada IYP yonetmeye baslamassa propagandada yaparlar baska seylerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000