16 Mayıs 2018, Çarşamba 09:14:59

İstanbul Yeni Havalimanı Erdoğan'ı bekliyor

Ramazanda İstanbul Yeni Havalimanı'nda tarihi bir ilk yaşanabilir. İlk etabı 29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın, ramazan ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı iftarda konuk edeceği öğrenildi.
  • 2021'DEN ÖNCE TAM ANLAMIYLA AÇILMAZ
  • Dunya dobra ve entelekt insani Erdogan fasist avrupa liderlere karsi ve dusmanlara karsi D E V A M diyoruz!! European Turks are with you!
  • ATA
  • Yeni Atatürk limanına mı geliyor?
  • Her platformda akp nin haberlerini gormekten biktimmmmmmmm
  • A340-500 ike gelsin erdogan!
  • Sevgili editör lütfen yeni havalimanı haberlerini tarar mısın 2 aydır nasıl olurda %85 i biten diye devamlı haber yapılır.. iki aydır hiç mi ilerleme yok yoksa iki ay önce abartıldı mı
  • Başkentray gibi bir sürü eksik varken açarlar merak etmeyin. Ehonomimiz çoh eyi.
  • İceride kahpece, arkadan vururcasına muhalefet eden hainlere inat sen bu vatanı yüceltmeye devam ediyorsun. Ama maalesef bu milletin kahramanları olduğu gibi hainleri de var ama seni durduramayacaklar.
  • boş işler ilk önce dolar neden 4.50 bunun hesabını ver

Ramazan ayında yeni havalimanında iftar yapacağı öğrenilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uçakla gelerek bir ilki gerçekleştirebilir.

Havalimanın işletmesini yürüten İGA da, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakla gelecekmiş gibi' hazırlıklarını sürdürüyor. Erdoğan'ın uçakla gelmesi halinde, havalimanına inen ilk uçak cumhurbaşkanının uçağı olacak. Yeni havalimanının pisti bir süre önce ışıklandırılmış, tüm testlerden geçirilerek hazır hale getirilmişti.

Yüzde 85'i tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda ramazanda bir ilk gerçekleşebilir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçen yıllarda olduğu gibi İstanbul Yeni Havalimanı işçileri ile iftarda bir araya gelmesi bekleniyor. Daha önce de İstanbul Yeni Havalimanı Merkez Şantiyesi'nde işçilerle iftarda buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu kez uçakla gelebileceği konuşulmaya başlandı. Beklentiler gerçekleşirse Erdoğan'ın uçağı, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk teker koyan uçak olacak.

İGA DA UÇAKLA GELECEKMİŞ GİBİ HAZIRLIK YAPIYOR

Habertürk'ün edindiği bilgilere göre, İstanbul Yeni Havalimanı'nın işletmesini yürüten İGA 'Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakla gelecekmiş gibi' hazırlık yapıyor. Daha önce 3 bin 750 metre uzunluğunda, 60 metre enindeki ilk pistin ışıklandırması da yapılmıştı.Tüm testlerin de başarıyla yapıldığı havalimanın ilk pisti inişe uygun hale getirilmişti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da, "İlk iniş için Sayın Cumhurbaşkanımıza davetimizi ilettik. Üçüncü havaalanı pistimizi hazır hale getirmek önemliydi" demişti. İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında çalışan sayısı ise 36 bine ulaştı.

İstanbul Yeni Havalimanı Erdoğan'ı bekliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

SzF ~ 6 yıl önce
2021'DEN ÖNCE TAM ANLAMIYLA AÇILMAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Made in London ~ 6 yıl önce
Dunya dobra ve entelekt insani Erdogan fasist avrupa liderlere karsi ve dusmanlara karsi D E V A M diyoruz!! European Turks are with you!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Londrasever ~ 6 yıl önce
Ordan atıp tutma gel se türkiyede yaşa liderni burda destekle.avrupadaki akıllılar oralardan ancak sallar böyle
London ~ 6 yıl önce
Ne Türkçe düzgün ne de İngilizce. Yazık size valla
Yeni Atatürk Havalimani ~ 6 yıl önce
ATA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liman ~ 6 yıl önce
Yeni Atatürk limanına mı geliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Offf ~ 6 yıl önce
Her platformda akp nin haberlerini gormekten biktimmmmmmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
İlk defa mı duydun?
xx ~ 6 yıl önce
Gerçek müslüman değilsiniz boşuna tutuyorsunuz orucu
A340-500 ~ 6 yıl önce
A340-500 ike gelsin erdogan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetmez ~ 6 yıl önce
A350 -1000 le gelsin . Yakında alır bitane
%85 ~ 6 yıl önce
Sevgili editör lütfen yeni havalimanı haberlerini tarar mısın 2 aydır nasıl olurda %85 i biten diye devamlı haber yapılır.. iki aydır hiç mi ilerleme yok yoksa iki ay önce abartıldı mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
29 ekim ~ 6 yıl önce
Başkentray gibi bir sürü eksik varken açarlar merak etmeyin. Ehonomimiz çoh eyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyüksün Reis ~ 6 yıl önce
İceride kahpece, arkadan vururcasına muhalefet eden hainlere inat sen bu vatanı yüceltmeye devam ediyorsun. Ama maalesef bu milletin kahramanları olduğu gibi hainleri de var ama seni durduramayacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayat ~ 6 yıl önce
Fazla terledi ülke, bu film sona erdiğinde sen ve sen gibiler terden uyanıp utanacaksınız. Hain kelimesi de hiç bu kadar ayağa düşmemişti.
Vatan haini ~ 6 yıl önce
derken. pkk ile pazarlik yapanlardan, Baskent ankaraya kürdistan bayragini dikenlerden, 18 Ege adamizin yunanistan tarafindan isgaline 10 yildir ses cikarmayanlardan mi bahsediyorsun. yoksa daha dün mecliste gazzede olanlara karsi muhalefetin israil ile olan anlasmayi iptal edelim teklifine ret oyu vererek Kabul ettirmeyen akp ve mhp den mi bahsediyorsun. Haydi sim kos... yeni kapida Cuma namazindan sonra israili protesto mitingine katil.. alkisla reisini..
Ahmed ~ 6 yıl önce
İsmi ile konuşamayanlar, siz sadece elestirirsiniz. Başka da bir halta yaramaz, bir baltaya sap bile olamazsınız. Nerde iktidariniz on senedir. Konuşmak sizin işiniz, yapmak gördüğün gibi kaliteli insanların işi. Yapmak yıkmak nedir önce onu anla sonra konuş. Halkcilik nedir onu anla, halk seçiyor kardesiiim. Kim lazım size asacak kesecek o zaman sesiniz kesilir. İyilik de yaramıyor. Dünyayı bı gez gel on senede Türkiye çağ atladı. Peki sen ne yaptın. Sadece güzel bı iş ya da araba hedefin yat kat. İ phone bilmem ne. Şu gayrete bak hitabete bak İsrail'e Amerika'ya diklenen adam CHP'nin bilmem ne önerisini kabul etmemiş. Etmem ben de etmem. Yaptıkları yolu geçmeden on kere düşünürüm. Çünkü o zihniyet bunu istedi. Bu hale getirdi. Önce uslup, güven tevzi et. Sonra eleştir. Halk gerçekten çok akıllı. İşini biliyor. Sadece benim çıkarımı kim düşünüyorsa ona bakarım. Sana tavsiyem gözünü aç. Gönlünü aç bir kez daha düşün.
w ~ 6 yıl önce
boş işler ilk önce dolar neden 4.50 bunun hesabını ver

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000