25 Eylül 2015, Cuma 19:06:18

İstanbul uçağında doğum acil iniş yaptırıyor

Middle East Airlines'in Beyrut-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağında hamile bir kadın doğum sancısı çekince iniş için öncelik istedi.
  • Senin nerde yaşadığını bilmiyorum ama burda öyle! Yanlış bilgi verdiğim yok. saldirmadan arastirirsan iyi olur.
  • 28. haftanın bitiminden itibaren, 36. haftanın sonuna kadar yazılı doktor raporuyla uçabilir. 36.haftanın bitiminden sonra doktor raporuyla olsa dahi yolcu uçuşa kabul edilemez. Doktor raporu uçuş tarihinden maksimum 7 gün önce alınmış olmalıdır.
  • dude e tsk yeni kelime ogretiniz. dili öğreniyorum. fsas ceza hak ediyorlar ...
  • ACENTALAR BILET SATABILIR PARA KAZANMAK ICIN.FAKAT SURE ISINDE HAKLISINIZ 35. HAFTA DAHIL JINEKOLOG RAPORU BILE OLSA HIC BIR SEKILDE UCUSA KABUL EDILEMEZ
  • Tgs alımı var mı acaba çocuğu oraya alsınlar
  • bildigim kadariyla hamile kadınlar 7 aya kadar uçabilirler. 9 ay uçağa almazlar, bırak uçağı travel agency bilet bile satmaz. erken doğum yapmıştır. Allah analı babalı buyutsun. darısı isteyenlerin başına

Middle East Airlines'in Beyrut-İstanbul seferini gerçekleştiren Airbus A330 tipi uçağında hamile bir kadın doğum sancısı çekince iniş için öncelik istedi. 

Hamile yolcunun uçak inişe geçtiği sırada doğum sanısının arttığı ve ilk müdahalenin kabin ekibi tarafından yapıldığı öğrenildi. 

Uçağın birazdan Atatürk Havalimanı'na teker koyacağı ve hamile yolcunun erken doğum yapmak üzere hastaneye kaldırılacağı gelen bilgiler arasında. 

©AirportHaber

İstanbul uçağında doğum acil iniş yaptırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Babe ~ 9 yıl önce
Senin nerde yaşadığını bilmiyorum ama burda öyle! Yanlış bilgi verdiğim yok. saldirmadan arastirirsan iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ugur gürsoy ~ 9 yıl önce
28. haftanın bitiminden itibaren, 36. haftanın sonuna kadar yazılı doktor raporuyla uçabilir. 36.haftanın bitiminden sonra doktor raporuyla olsa dahi yolcu uçuşa kabul edilemez. Doktor raporu uçuş tarihinden maksimum 7 gün önce alınmış olmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
babe ~ 9 yıl önce
dude e tsk yeni kelime ogretiniz. dili öğreniyorum. fsas ceza hak ediyorlar ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DASDAF ~ 9 yıl önce
SARHOS MUSUN YA
FSAS ~ 9 yıl önce
AYNEN HAK EDIYORLAR
FSAS ~ 9 yıl önce
ACENTALAR BILET SATABILIR PARA KAZANMAK ICIN.FAKAT SURE ISINDE HAKLISINIZ 35. HAFTA DAHIL JINEKOLOG RAPORU BILE OLSA HIC BIR SEKILDE UCUSA KABUL EDILEMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 9 yıl önce
Tgs alımı var mı acaba çocuğu oraya alsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Babe ~ 9 yıl önce
bildigim kadariyla hamile kadınlar 7 aya kadar uçabilirler. 9 ay uçağa almazlar, bırak uçağı travel agency bilet bile satmaz. erken doğum yapmıştır. Allah analı babalı buyutsun. darısı isteyenlerin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oyle degil ~ 9 yıl önce
32-36 hafta arasi dr raporu ile ucus izni var heryerde. 36-40 arasi mumkun degil. Buyuk ihtimalle erken dogumdur. Umarim sikinti olmamistir bebek ve anne icin.
dude ~ 9 yıl önce
travel agency = seyahat acentasi.,
OYLE DEGILE HITABEN ~ 9 yıl önce
HER YERDE DEYIP YANLIŞ BİLGİ VERME.MESAJ YAZMADAN ARAŞTIR DA ÖYLE YAZ BİR ZAHMET

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000