31 Temmuz 2008, Perşembe 14:07:03

İstanbul, Royal Jordanian'a kapak oldu

Ürdün’ün resmi Havayolu şirketi Royal Jordanian’a ait Royal Wings dergisinin Temmuz- Ağustos sayısının kapağında İstanbul yer alıyor.
  • iğrenç bi başlık

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Jane Taylor’ la yapılan röportajı Temmuz- Ağustos sayısında yayınlayan Royal Wings Dergisinin kapağında Sultan Ahmet Parkı’ndan bir görüntü yer aldı.

70’li yılların başında bir film projesi için İstanbul’a geldiğinde hayran olduğu güzelliklerin fotoğraflarını çekerek başladığı fotoğrafçılık sanatında oldukça başarılı bir profesyonel olmayı başaran Jane Taylor, dünyanın dört bir yanında yüzlerce başarılı fotoğrafın ve ödülün sahibi. ‘Imperial Istanbul’, ‘Yemen: Land And People’ ve ‘Jordan: Images From The Air’ adlı eserleri de yayınlayarak, fotoğrafçılık konusunda bir ekol haline gelen fotoğrafçı, röportajda övgüyle söz ettiği İstanbul’un tüm dünyada fotoğraf çekmek için en zengin güzelliklere sahip ilk üç şehirden biri olduğunu anlatıyor.

Ayrıca İstanbul’un kendisine fotoğrafçılık konusunda ilham verişi dolayısıyla da oldukça özel olduğunu belirten Jane Taylor, fotoğrafçılık hakkında ipuçları verdiği röportajda Nemrut’tan bir görüntüye de yer vermiş.

Royal Wings

İstanbul, Royal Jordanian'a kapak oldu

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
iğrenç bi başlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000