13 Şubat 2018, Salı 13:30:18

İstanbul için geri sayım başladı

Hızla değişen ve dijitalleşen dünyada yeni nesil gezginlerin beklentilerini karşılamak üzere tasarlanan havayolu markası Joon, İstanbul uçuşlarına başlıyor.
  • bizi kıskanıyorlarr
  • Ikramda domuz eti veriyorlar, kulliyan haram.
  • air france yerine türkiye seferlerine başlıyor olması 3. havalimanı için dünyanın en iyisi olacak aktarma merkezi olacak diyenlere uyanmaları için bir uyarı gibi. delta, air canada, air france son gidenler. bakalım daha ne kadar devam edecek bu trend.
  • Low-cost mıdır bu yov
  • THY'nin dikkat etmesi ve stratejik reaksiyon vermesi gerekli. AİR France >JOON....
  • thy,pegasus ile rekabet edemez..tokatlarlar adamı..
  • tgs joonaa hizmet verecek
  • Bknz.... Best air

Hızla değişen ve dijitalleşen dünyada yeni nesil gezginlerin beklentilerini karşılamak üzere tasarlanan havayolu markası Joon, İstanbul uçuşlarına başlıyor. Paris Charles de Gaulle havaalanından orta mesafe ağında Barcelona, Berlin, İstanbul, Lizbon, Napoli, Oslo, Porto ve Roma'ya, uzun mesafe ağında Fortaleza, Kahire, Cape Town, Mahé ve Tahran'a uçuş gerçekleştirecek Joon, haftada 228 uçuşla toplamda 13 noktaya ulaşacak.

Air France KLM grubunun dijitalleşen dünyaya yönelik tasarladığı yeni havayolu markası Joon pilot ülkeleri arasında seçtiği Türkiye uçuşlarına 25 Mart itibarıyla başlıyor. Kullanıcılarına sunduğu esneklik, kişiye, ihtiyaca uygun hazırlanan hizmetleri ve uzun mesafeli tüm uçuşlarda eğlence içeriği sunan uçak içi TV sistemi ile dikkat çeken Joon, yemek sunumları ve gurme ürün çeşidiyle kendinden söz ettirecek. 

Kabin İçi Eğlence Sisteminde Bir İlk

Joon, tüm uçaklarında kabin içinde eğlence sistemi, spor kıyafetleriyle dikkat çeken dinamik kabin ekibi ve müşteri talebini dikkate alan ekonomi ve business sınıf hizmetleriyle yolcularına pek çok yenilik sunuyor. İmza attığı iş birlikleriyle, dijitalleşme yolculuğunun yepyeni, dinamik ve ayrıcalıklı markası Joon, AirBnb, Travelcar, Waynabox ve BHV Marais gibi yeni nesil seyahat ve deneyim markalarıyla iş birliklerine de imza atarak yolcularına; konaklama, araba kiralama, park, alışveriş ve concierge servislerinde kolaylık içeren kampanya ve fırsatlar sunuyor.



İstanbul için geri sayım başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

yuhh ~ 6 yıl önce
bizi kıskanıyorlarr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucmam ~ 6 yıl önce
Ikramda domuz eti veriyorlar, kulliyan haram.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkram yok ki ~ 6 yıl önce
Business uçmadığınız takdirde ikram yok ama menüdeki sandviçlerin %75'inden fazlasının domuz olduğunu düşünüyorum. Mesela British'te böyle.
Domuz da tanrinin yaratigi bir varlik ~ 6 yıl önce
Sen yeme ben yerim
Yine varoş taksici yorumlari ~ 6 yıl önce
İgrenc yorumlariniz icin teşekkürler
karşıyakalı ~ 6 yıl önce
air france yerine türkiye seferlerine başlıyor olması 3. havalimanı için dünyanın en iyisi olacak aktarma merkezi olacak diyenlere uyanmaları için bir uyarı gibi. delta, air canada, air france son gidenler. bakalım daha ne kadar devam edecek bu trend.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Napalım ~ 6 yıl önce
Onlar uçmuyor diye havaalanı inşaatını mı durduralım? Bunları yazarken içten içe seviniyor musunuz ? Air France star alliance üyesi değil zaten.
Yerli ve Milli ~ 6 yıl önce
O saydıklarının hepsinin yerini TK dolduruyor canım,sıkma canını....
Yorum ~ 6 yıl önce
Yok canım yapılsın tabi, uçak gelmiyors kargaları indiririz. Nasılsa yolcu garantisi cepte. Öderiz, vergiler ne içindir ki?
Star alliance ~ 6 yıl önce
Bunu yazmadan bir kontrol etseydin bari.
Canım ~ 6 yıl önce
Öyle mi canım, yok canım! Herkes bizi kıskanıyor dimi canım. Bak canım daha şimdiden yabancıların %80 ini araplar oluşturuyor.
Bu ~ 6 yıl önce
Low-cost mıdır bu yov

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He yaw heee ~ 6 yıl önce
cost u low !!!!
BİLENLER ~ 6 yıl önce
THY'nin dikkat etmesi ve stratejik reaksiyon vermesi gerekli. AİR France >JOON....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 6 yıl önce
thy,pegasus ile rekabet edemez..tokatlarlar adamı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 6 yıl önce
tgs joonaa hizmet verecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hans uber ~ 6 yıl önce
Bknz.... Best air

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000