19 Mayıs 2011, Perşembe 11:30:17

İSTANBUL HAVAYOLLARI’NI UNUTMADILAR

Bir dönem Türk sivil havacılığına damga vuran İstanbul Havayolları’nın eski çalışanları, yıllar sonra bir araya geldi, eski günleri andı.
  • Gerçekten bize olaşmak istiyorsanız öncelikle istanbul havayollarında çalışmış olmanız gerekir kapalı bir grup alduğundan üyemiz olan arkadaşlarınızdan rica edin sadece üyelerimiz sizi ekleyebilir .... eski dostlarınızı hatırlama zamanı :))) H.S.T
  • eğri oturalım doğru konuşalım... İstanbul havayolları çalışnlarıyla güzel ve ahenkli bir şirketti ama yöneticilireyile ASLA değil !!! ..İnsanoğlu zaman geçince kötüleri genelde unutur hep iyileri hatırlar.. Yapılan haksızlıklar diz boyuyken bunlar nasıl unutlulabilir ? Çalışan arkadaşlar eski arkadaşlıkları uğruna tabiki eğlensin göbek atsın ancak şu anda bile ist hv yolları nın uzantısı olduğunu iddia eden ve bünyesinde eski çalışanlarını barındıran şirketteki eski yöneticilerin geçmişteki hatalrını lütfen unutmayın unuturmayın.
  • BU DÜZENLEMEYI ORGANIZE EDEN KISILERE TESEKKÜRÜ BIR BORC BILIYORUM. SACMA SAPAN YORUM YAPAN KISILERE SUNU SÖYLEMEK ISTIYORUM.BIRCOGUMUZ BASKA SIRKETTLERDE GÖREV ALDI YADA BENIM GIBI YURT DISINA YERLESTI BURDA BIR HAVAYOLUNDA CALISMAMA RAGMEN IHY'NDA CALISMAK BENIM ICIN HERZAMAN BIR AYRICALIKTI VE OYLE KALACAK. BIRCOK KISININ TOPLANTIYA KATILAMAMA NEDENI FARKLI YÖNLERE DAGILMIS OLMALARIDIR. ANCAK BILIYORUM KI HERKESIN GÖNLÜ O GECE ORDAYDI HAVACILIK CAMIASINA ÖRNEK OLSUN
  • Birzamanlar bu ailenin bir ferdi olan Atif Semih Merey kaptanima burdan rahmetler diliyorum. Mekanin cennet olsun hocam..
  • yapılan yorumlar arasında istanbul havayollarının kapandığı yıl yolculuk yapmış kişinin yorumunu okudum ve güldüm.Tövbe demişsinizde gerek yok.Zaten istanbul havayolları artık yok.Evet bende o yıl Düsseldorftan İzmire dönmeye çalışıyordum ve daha çocuktum.Şirket iflan edince bilmediğim bir havayoluyla İzmire döndük.daha çocuktum ve uçak çok güzeldi bu uçak çok çirkin diye üzülmüş binmek istememiştim.Nitekim yıllar geçtikten sonra şimdi bir havalimanı çalışanıyım.Birçok firma biliyorum ama İStanbul Havayolları Türkiye sivil Havacılık tarihinde haksızlığa uğramış tek firma.Bence batmadı batırıldı.
  • Yanlış olan bu gecenin nerede nasıl duyurulduğu ve mümkün olan herkese ulaşıldığı hakkında " Sayfamızda 1 ay öncesinden duyuruldu." şeklindeki açıklam, ve sonrasında da bu sayfadan ( nerede hangi sitede vs vs ) haberi olmayanların bu toplantıdan haberi olmayıp sevdiği insanlarla birlikte olamayıp sitem etmelerini yanlış kabul edp hatta onları teknolojiden uzak kalmakla itham eden zihniyetlerdir. Doğru olan ise yıllar sonra bile olsa eski dostlukları unutmayan , hala sıcak tutan, eski güleryüzlülüklerini hal devam ettiren sıcak kanlı eski arkadaşlardır ..
  • Bu sevgiyi anlamadıgınız icin herbirzaman şirket olamıyacaksınız ...istersekte 1000 kişi toplanır merak etmeyin.O erkek yorumunu yapan arkadasın canı sıkılıyor galiba.Bir gecemize katılda senide aramıZa alalım kucaklayalım., Çekemeyenler AnTen taktırsın
  • arkadaşlar gerçekten haberimiz olmadı unutamadığımız bir şirketti.şimdikiler onun yanına yaklaşamazlar.artık anılarımızda kaldı.MAZİDE HOŞ BİR SEDA............
  • ALLAH SAĞLIK VE ŞANSINIZI EKSİK ETMESİN..ÖMÜR BOYU GÜLMEK SİZLERİN OLSUN ..SEVGİ VE SAYGILARIMLA..MT
  • BİLE HALA YORUM YAPMALARI ÇOK GÜZEL...DEMEKKİ GERÇEKTEN UNUTULMAZ BİR ŞİRKET VE ÇALIŞANLARI......ARKADAŞLAR İSTER BİR KİŞİ İSTER BİN KİŞİ BİR ARAYA GELMENİZ OLAĞAN DIŞI MÜKEMMEL BİR SEVGİ VE DUYGUSAL ARKADAŞLIK BAĞI OLMASI TABİKİ BAZI BU GÜZEL GÜNLERİ VE DUYGULARI YAŞAMAYAN LAR TARAFINDAN ELEŞTİRİLER NORMAL..
1980’li yılların ortalarında Türk Hava Yolları’nın tekel olduğu bir dönemde kurularak büyük başarılara imza atan İstanbul Havayolları, Türk sivil havacılığında derin izler bıraktı. O dönem İstanbul Havayolları’nda görev yapan çok sayıda havacı, bugün birçok şirkette üst düzey yönetici olarak havacılık kariyerine devam ederken, birbirleri ile de bağlarını hiçbir zaman koparmadı.

2000 yılında kapanan şirketin çalışanları 10 yılı aşkın aradan sonra yeniden bir araya geldi. İki yıldan bu yana geleneksel hale getirilen İstanbul Havayolları personel buluşmasının üçüncüsü de geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Kumkapı’daki Afrodit restoranda bir araya gelen 80 kadar eski İstanbul Havayolları çalışanları, hem eski anıları tazeledi hem de doyasıya eğlendi.

Facebook’ta kurulan sayfa üzerinden organize olan eski dostlar, bir sonraki buluşma için sözleşerek geceyi noktaladı.













İSTANBUL HAVAYOLLARI’NI UNUTMADILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçekten bize olaşmak istiyorsanız öncelikle istanbul havayollarında çalışmış olmanız gerekir kapalı bir grup alduğundan üyemiz olan arkadaşlarınızdan rica edin sadece üyelerimiz sizi ekleyebilir .... eski dostlarınızı hatırlama zamanı :))) H.S.T

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eğri oturalım doğru konuşalım... İstanbul havayolları çalışnlarıyla güzel ve ahenkli bir şirketti ama yöneticilireyile ASLA değil !!! ..İnsanoğlu zaman geçince kötüleri genelde unutur hep iyileri hatırlar.. Yapılan haksızlıklar diz boyuyken bunlar nasıl unutlulabilir ? Çalışan arkadaşlar eski arkadaşlıkları uğruna tabiki eğlensin göbek atsın ancak şu anda bile ist hv yolları nın uzantısı olduğunu iddia eden ve bünyesinde eski çalışanlarını barındıran şirketteki eski yöneticilerin geçmişteki hatalrını lütfen unutmayın unuturmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU DÜZENLEMEYI ORGANIZE EDEN KISILERE TESEKKÜRÜ BIR BORC BILIYORUM. SACMA SAPAN YORUM YAPAN KISILERE SUNU SÖYLEMEK ISTIYORUM.BIRCOGUMUZ BASKA SIRKETTLERDE GÖREV ALDI YADA BENIM GIBI YURT DISINA YERLESTI BURDA BIR HAVAYOLUNDA CALISMAMA RAGMEN IHY'NDA CALISMAK BENIM ICIN HERZAMAN BIR AYRICALIKTI VE OYLE KALACAK. BIRCOK KISININ TOPLANTIYA KATILAMAMA NEDENI FARKLI YÖNLERE DAGILMIS OLMALARIDIR. ANCAK BILIYORUM KI HERKESIN GÖNLÜ O GECE ORDAYDI HAVACILIK CAMIASINA ÖRNEK OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birzamanlar bu ailenin bir ferdi olan Atif Semih Merey kaptanima burdan rahmetler diliyorum. Mekanin cennet olsun hocam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yapılan yorumlar arasında istanbul havayollarının kapandığı yıl yolculuk yapmış kişinin yorumunu okudum ve güldüm.Tövbe demişsinizde gerek yok.Zaten istanbul havayolları artık yok.Evet bende o yıl Düsseldorftan İzmire dönmeye çalışıyordum ve daha çocuktum.Şirket iflan edince bilmediğim bir havayoluyla İzmire döndük.daha çocuktum ve uçak çok güzeldi bu uçak çok çirkin diye üzülmüş binmek istememiştim.Nitekim yıllar geçtikten sonra şimdi bir havalimanı çalışanıyım.Birçok firma biliyorum ama İStanbul Havayolları Türkiye sivil Havacılık tarihinde haksızlığa uğramış tek firma.Bence batmadı batırıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yanlış olan bu gecenin nerede nasıl duyurulduğu ve mümkün olan herkese ulaşıldığı hakkında " Sayfamızda 1 ay öncesinden duyuruldu." şeklindeki açıklam, ve sonrasında da bu sayfadan ( nerede hangi sitede vs vs ) haberi olmayanların bu toplantıdan haberi olmayıp sevdiği insanlarla birlikte olamayıp sitem etmelerini yanlış kabul edp hatta onları teknolojiden uzak kalmakla itham eden zihniyetlerdir. Doğru olan ise yıllar sonra bile olsa eski dostlukları unutmayan , hala sıcak tutan, eski güleryüzlülüklerini hal devam ettiren sıcak kanlı eski arkadaşlardır ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu sevgiyi anlamadıgınız icin herbirzaman şirket olamıyacaksınız ...istersekte 1000 kişi toplanır merak etmeyin.O erkek yorumunu yapan arkadasın canı sıkılıyor galiba.Bir gecemize katılda senide aramıZa alalım kucaklayalım., Çekemeyenler AnTen taktırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar gerçekten haberimiz olmadı unutamadığımız bir şirketti.şimdikiler onun yanına yaklaşamazlar.artık anılarımızda kaldı.MAZİDE HOŞ BİR SEDA............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALLAH SAĞLIK VE ŞANSINIZI EKSİK ETMESİN..ÖMÜR BOYU GÜLMEK SİZLERİN OLSUN ..SEVGİ VE SAYGILARIMLA..MT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BİLE HALA YORUM YAPMALARI ÇOK GÜZEL...DEMEKKİ GERÇEKTEN UNUTULMAZ BİR ŞİRKET VE ÇALIŞANLARI......ARKADAŞLAR İSTER BİR KİŞİ İSTER BİN KİŞİ BİR ARAYA GELMENİZ OLAĞAN DIŞI MÜKEMMEL BİR SEVGİ VE DUYGUSAL ARKADAŞLIK BAĞI OLMASI TABİKİ BAZI BU GÜZEL GÜNLERİ VE DUYGULARI YAŞAMAYAN LAR TARAFINDAN ELEŞTİRİLER NORMAL..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000