11 Aralık 2018, Salı 08:30:22

İstanbul Havalimanı'ndan Adana seferleri başladı

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan Adana'ya tarifeli sefer başlattı.
  • Adana ya ucus olsa nolur, bizim eve yol yok. Olsa otopark yok. Işınlanacaz da mı uçuşa gidecez?
  • Tam tasinmaya 15-20 gun kaldi. Hala birer ikiser sefer ISL`ye aktariliyor. Gunde 1000 sefer yapildigi goz onunde bulundurulursa, her hafta yaklasik 10 ucusun kaydirilmasi gerekir ancak henuz bu yonde bir adim yok. Aralik sonu tam tasinma yine mi erteleniyor acaba?

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan Adana'ya tarifeli sefer başlattı.

Öğleden sonra havalimanına gelmeye başlayan yolcular, kontuarda işlemlerini yaptırdı.

Biniş kartlarını alarak bagajını teslim eden yolcular, güvenlik kontrollerinin ardından tarifeli uçağın hareket edeceği körüğe gitti.

İstanbul Havalimanı'ndan Adana'ya ilk tarifeli uçuşunu yapan "TK2046" sefer sayılı THY uçağı, saat 18.30'da hareket etti.

Adana'ya tarifeli seferlerin haftanın her günü karşılıklı icra edileceği öğrenildi.

Adana seferleriyle birlikte Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'ndan sefer düzenlediği nokta sayısı 7'ye yükseldi.

Türk Hava Yolları, dün İstanbul Havalimanı-Trabzon arasında da ilk tarifeli seferini gerçekleştirmişti.
 

İstanbul Havalimanı'ndan Adana seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Oldu bitti ~ 5 yıl önce
Adana ya ucus olsa nolur, bizim eve yol yok. Olsa otopark yok. Işınlanacaz da mı uçuşa gidecez?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delay ~ 5 yıl önce
Tam tasinmaya 15-20 gun kaldi. Hala birer ikiser sefer ISL`ye aktariliyor. Gunde 1000 sefer yapildigi goz onunde bulundurulursa, her hafta yaklasik 10 ucusun kaydirilmasi gerekir ancak henuz bu yonde bir adim yok. Aralik sonu tam tasinma yine mi erteleniyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayır ~ 5 yıl önce
taşınma tek seferde olacak reis, biraz sabır. şimdilik test uçuşları bunlar. yoksa 60 liradan bilet satıp zararına uçmanın anlamı yok. baktılar millet gelip uçuyor buradan, taşınmayı 30 aralık'a çektiler. yoksa mart-nisan gibi taşınmayı planlıyorlardı. kapişko?
Atc2 ~ 5 yıl önce
Ayda1200-1400 seferi yönetecek Havalimanı ,yönetici ve çalışan yetersizliklerinin bile farkında olamayıp biz burayı şu tarihte ancak açabiliriz diyebilecek bunun hesabını ve aksiyonu alabilecek bilgili ve dik duruşlu omurgalı adam mı var orada.
tabii ki ~ 5 yıl önce
oy veren kitleye propaganda mazlemesi lazim. actik mi actik. eksik acilmis, yanlis acilmis onemli degil.. tum acilislar gibi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000