25 Mart 2020, Çarşamba 14:55:53

İstanbul Havalimanı'ndaki skandalın faturası kesildi!

Türk vatandaşlarının tahliyesi için gerçekleştirilen operasyonlar sırasında skandal bir olay meydana gelmişti. Karantinaya götürülen vatandaşların bulunduğu otobüs durdurularak bir kişi sivil araçla karantinadan kaçırılmaya çalışılmıştı. Olayın faturası mülki idare amirliğine kesildi.
  • Karantinadan cikarilan yolcu ve yakinlarina hicbir sozum yok, onlar zaten bitmis. Ama orada gorev basindaki, sozde kamuya hizmet eden personelin yetkilileri her kimse bir an evvel gorevi birakmaya davet ediyorum.
  • Kamu hizmetinde nasıl başarılı bir iş silsile ile yapılıyorsa,başarısızlıkla veya suçla sonuçlanmış bir işte de silsile vardır.Sırasıyla otobüsü durduran resmi kişiler, bayanın kimlik tespitini yapan,diğer araca alan hepsi cezalandırılmalı ki herkes işini düzgün yapsın.
  • Bunun faturası tek kişiye degil iga niye araç gönderdi kurumsal iletişim bunun içindemi?fatırası kesilmeli
  • Kız İstanbul da karantinayı nerede geçiriyor acaba?
  • İGA’da Arapça bağrışarak ortalığı terör ortamına çeviren gruba karşı etkisiz ve tepkisiz kalan emniyet güçlerinin sorumlusu kim? Yeni MİA mı, eskisi mi?
  • Ancak Türkiye gibi geri kalmış ülkelerde görülebilecek bir olay oluyor ve sonuçta sadece bir kişi ceza alıyor o da görevden alınıyor yarın başka bir yere atanır olur biter. Böyle hayati bir konuda kızın babası nasıl 'ricacı' olur, mülki idare amiri nasıl 'tamam' der,polisler devletin kararını nasıl 'uygulamaz' ama burası Türkiye maalesef. Kimse polisleri hoş görmesin, onlara orada görev veren devletin kararını uygulamıyorlar,mülki idare amirininkini uyguluyorlar yani asli görevlerini yapmıyorlar. Aklı başında bir ülkede bunu yapsan ki aklına bile getiremezsin, ne içişleri bakanı kalır ne vali ne emniyet müdürü ne de polis. Biz bu kafada oldukça hiçbir zaman ileri gidemeyiz, gidemiyoruz da ama kimin umurunda?
  • Bu insanlar emir komuta zincirine bağlı gibi hareket ediyorlar Oysa tamamı bir fiyaskodur; bu yaptıkları hiç bile aslında! Kendi ekabinesindekileri giriş turnike kapılarında tutuyorlar. Kendinden olmayanları ise işten çıkarmak için psikoloji hastanesi gataya sevk ediyorlar!!! Bununlada yitinmeyip kendi adamlarını görmezden gelip işini yapan personeli kendi personeliyle kavga ettirmeye çalışıyorlar. Daha yürümeyi bilmiyen müptezelleri girişlerde saflandırıyorLar işleri görülsün diye
  • Orada iga aracının ne işi vardı bu faturayı sayın bakanın igaya da kesmesi gerekmezmi? İga kurumsal iletişimden habersiz bu işler olmaz iga ceosu da bu işte sorumludur bir vali tek başına yapamaz.
  • Umarım soyadı gibi Hak yemez
  • Polise küfreden,it diyen, yolculara ne oldu? Onlar sövdü etti bişey oldu mu? yok olmadı. şimdi sıcacık evlerinde twitterdan gene devlete sövüyorlardır. Merak ettiğim diğer bir konu da biz karantinaya gidiyoruz o nereye gidiyor diyenler nerede karantinada kaldılar... Eminimki evlerine gitmişlerdir. Emniyetin tek hatası iletişimsizlik. Eğer iletişim kurmayı bilen biri olsaydı olay bu raddelere gelmezdi. Neyse artık eski amir gitti yenisi geldi,hayırlı uğurlu olsun.

Türk vatandaşlarının tahliyesi için gerçekleştirilen operasyonlar sırasında skandal bir olay meydana gelmişti. Karantinaya götürülen vatandaşların bulunduğu otobüs durdurularak bir kişi sivil araçla karantinadan kaçırılmaya çalışılmıştı. 

Paris-İstanbul seferiyle Türkiye'ye getirilen vatandaşlar karantinaya götürülürken bir kadının otobüsten indirilmesiyle patlak veren olayların faturası İstanbul Havalimanı Mülki İdare amirine kesildi.

Havalimanının açılışından bu yana görevi yürüten Mülki İdare Amiri İsmail Şanlı, görevden alındı.

YERİNE HAKYEMEZ ATANDI

İstanbul Havalimanı İşletmeicisi İGA'ya ait sivil bir araçla durdurularak otobüsten indirilen şahsın yaşadığı olayın sorumlusu olarak görevden alınan Şanlı'nın yerine Hakan Hakyemez atandı.

Son olarak İçişleri Bakanlığı'nda Mülkiye Müfettişi olarak görev yapan Hakan Hakyemez'in geçtiğimiz yılın Kasım ayında birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseldiği öğrenildi.



KKTC SİVİL HAVACILIK DAİRESİ MÜDÜRÜNÜN KIZI ÇIKTI

Öte yanda karantinaya götürülenler arasından polis gözetiminde indirilen kişinin KKTC Sivil Havacılık Dairesi Genel Müdürü Mustafa Sofi'nin kızı Güzide Sofi olduğu ortaya çıkmıştı.

Güzide Sofi'nin Fransa'nın başkenti Paris'te eğitim gördüğü bilgisine ulaşılmıştı.

İşte İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri İsmail Şanlı'yı görevinden eden o skandalın görüntüleri:
 



©AirportHaber.com

İstanbul Havalimanı'ndaki skandalın faturası kesildi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Karantina ~ 4 yıl önce
Karantinadan cikarilan yolcu ve yakinlarina hicbir sozum yok, onlar zaten bitmis. Ama orada gorev basindaki, sozde kamuya hizmet eden personelin yetkilileri her kimse bir an evvel gorevi birakmaya davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
may-kıl ~ 4 yıl önce
Kamu hizmetinde nasıl başarılı bir iş silsile ile yapılıyorsa,başarısızlıkla veya suçla sonuçlanmış bir işte de silsile vardır.Sırasıyla otobüsü durduran resmi kişiler, bayanın kimlik tespitini yapan,diğer araca alan hepsi cezalandırılmalı ki herkes işini düzgün yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga aracı ne alaka ? ~ 4 yıl önce
Bunun faturası tek kişiye degil iga niye araç gönderdi kurumsal iletişim bunun içindemi?fatırası kesilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerede ~ 4 yıl önce
Kız İstanbul da karantinayı nerede geçiriyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
İGA’da Arapça bağrışarak ortalığı terör ortamına çeviren gruba karşı etkisiz ve tepkisiz kalan emniyet güçlerinin sorumlusu kim? Yeni MİA mı, eskisi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dingo'nun ahırı ~ 4 yıl önce
Ancak Türkiye gibi geri kalmış ülkelerde görülebilecek bir olay oluyor ve sonuçta sadece bir kişi ceza alıyor o da görevden alınıyor yarın başka bir yere atanır olur biter. Böyle hayati bir konuda kızın babası nasıl 'ricacı' olur, mülki idare amiri nasıl 'tamam' der,polisler devletin kararını nasıl 'uygulamaz' ama burası Türkiye maalesef. Kimse polisleri hoş görmesin, onlara orada görev veren devletin kararını uygulamıyorlar,mülki idare amirininkini uyguluyorlar yani asli görevlerini yapmıyorlar. Aklı başında bir ülkede bunu yapsan ki aklına bile getiremezsin, ne içişleri bakanı kalır ne vali ne emniyet müdürü ne de polis. Biz bu kafada oldukça hiçbir zaman ileri gidemeyiz, gidemiyoruz da ama kimin umurunda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fanus ~ 4 yıl önce
Dünya ya dön, nerede yaşıyorsan sen Türkiyeye hiç geldinmi gördünmü nasıl bir yerde yaşıyorsun yada neresi ileri onu söyle
TEKCATİ ~ 4 yıl önce
Bu insanlar emir komuta zincirine bağlı gibi hareket ediyorlar Oysa tamamı bir fiyaskodur; bu yaptıkları hiç bile aslında! Kendi ekabinesindekileri giriş turnike kapılarında tutuyorlar. Kendinden olmayanları ise işten çıkarmak için psikoloji hastanesi gataya sevk ediyorlar!!! Bununlada yitinmeyip kendi adamlarını görmezden gelip işini yapan personeli kendi personeliyle kavga ettirmeye çalışıyorlar. Daha yürümeyi bilmiyen müptezelleri girişlerde saflandırıyorLar işleri görülsün diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga aracının ne işi var ~ 4 yıl önce
Orada iga aracının ne işi vardı bu faturayı sayın bakanın igaya da kesmesi gerekmezmi? İga kurumsal iletişimden habersiz bu işler olmaz iga ceosu da bu işte sorumludur bir vali tek başına yapamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı İşler ~ 4 yıl önce
Umarım soyadı gibi Hak yemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALIVELI ~ 4 yıl önce
Polise küfreden,it diyen, yolculara ne oldu? Onlar sövdü etti bişey oldu mu? yok olmadı. şimdi sıcacık evlerinde twitterdan gene devlete sövüyorlardır. Merak ettiğim diğer bir konu da biz karantinaya gidiyoruz o nereye gidiyor diyenler nerede karantinada kaldılar... Eminimki evlerine gitmişlerdir. Emniyetin tek hatası iletişimsizlik. Eğer iletişim kurmayı bilen biri olsaydı olay bu raddelere gelmezdi. Neyse artık eski amir gitti yenisi geldi,hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000