08 Ocak 2019, Salı 11:54:13

"İstanbul Havalimanı'nda bir kadının imzası var"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a inşa edilen 3. havalimanın altında bir kadının imzasının olduğunu söyledi.
  • İşinize gelince hanımefendiler yönetimde üst seviyede olacak gelmeyince de kadınlar şeytan değil mi? Herşeyiniz takiyye. Bakanlığın döneminde ne kazalar oldu hiçbirinde sorumluluk almadın,çocukların önce ido genel müdürüyken ido biletlerini satarak sonra da Hollanda'lılar ile ortak olarak gemicik işlerinden ihya oldular,uçağı kaçıran oğlun için thy uçağı pistten geri döndürüldü,paraları betona yatırdınız,suriyelileri ülkemize soktunuz,İstanbul nüfusu 20 milyonu buldu, ekonomiyi,eğitimi herşeyi bitirdiniz,fetocuları şımartıp bütün kurumları onlara peşkeş çektiniz,Allah'ın sopası bir kere daha kendini gösterdi birbirinize düştünüz hala koltuk,makam,güç,para derdindesiniz!
  • Geçmişte bakan,başbakan şimdi meclis başkanı aynı zamanda belediye başkanı adayı. Benzerleri anca bizim gibi geri kalmış ülkelerde görülebilecek bir olay.
  • Her secimde havalimanini secim malzemesi yaptiniz yetmedi mi,martda secim birde martda tekrar aciliş yapin bu millet artık yemezzz .
  • TBMMM başkanı değil, akp belediye başkan adayı Binali Yıldırım. 'Türk'ün Gazi Meclis'i kalmadığı için artık ortada, aslında doğru bir yaklaşım ama yine de insanın içi acıyor. Kendisine sunulan ezberleri 5 saniye sorgulamaktan acizler anlamaz gerçi. Anayasa'nın amir hükmünün göz göre göre ihlalinin ne anlama geldiğini, nelere yol açacağını bilmez, kültürüm, örfüm diye bildikleri tek şey arap'ın adeti olan zavallılar.
  • o hanımefendi öncesi ve döneminde tamam bazılarında accayiiipp KALKINMA var ancak ADALET aaahhh ah
  • Korkak anayasa ihlalcisi boş yapma iniş yap.
  • Yeni Havaalani üzerinden yerel secim propagandalari erken basladi. Milletin vergileri ile Devlet bankasi kredileri ile yandaslara hortumlanan ve hortumlanacak milyarlarca dolara mal olan havaalani üzerinden daha neler neler görecegiz. kendi atadigi hanimefendiymis.. kendine cikardigi payeye bak..
  • Ne olmuş yani? Bir bakan olarak en doğal şey birilerini bakanlığınıza bağlı bir kurumun başına atamak. Ali olur Veli olur. Ne fark eder yani? Bunun yanında bakanlığınız ve başbakanlığınız dönemde yapılan projeler nedeniyle yüklenicilere ödenen garanti yolcu veya geçiş ücretleri nedeniyle hazineye binen yükten bahseder misiniz biraz. Türkiye yönetilmesi en kolay ülkelerden bir tanesidir. Halkı koyun gibi önüne ne koyarsan yer. Paraya ihtiyacın olduğunda mevcut onlarca vergiye bir vergi daha eklesen bile sesleri çıkmaz. Tam bir deli Dumrul olayı yani.
  • İşin gücün şakşakçılık
  • Eğer zam yüzde 26 altında olursa oylar imamogluna gidecek.taşerondan kazık yedik,eyt dende kazık yedik bu kadar yeter sanırım.Elazıglı yerine Trabzonlu hemşerimizi denicez teşekkürler

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a inşa edilen 3. havalimanın altında bir kadının imzasının olduğunu söyledi.

TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Cemile Sultan Korusu'nda medya temsilcileriyle bir araya geldi. Kameralara kapalı bölümde medya temsilcilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Atatürk Havalimanı'nın taşınması ile ilgili soruya, "Bu konuyla doğrudan ilgilenmiyoruz. Yalnız bildiğim kadarıyla biraz ertelediler. Mart sonu diye. Tam kapasite tabi mart sonunda taşınma olacak. Seneye yayılacakmış" diye cevap verdi.

DÜNYANIN EN BÜYÜK HAVALİMANINDA BİR KADININ İMZASI VAR

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak'ı işaret ederek, "Dünyanın en büyük havalimanının altında bakanlığı memur olarak girip benim Genel Müdür atadığım hanımefendinin imzası var" dedi.

Yıldırım şu şekilde konuştu: "Kadınların iş gücüne katılma oranı da, karar mekanizmalarında yer almaları da gelişmiş tüm ülkelerde tartışılmaya devam eden bir sorun olmaya devam etmektedir. Türkiye seçme ve seçilme hakkıyla başlayarak kadınların sosyal ve siyasal hayata entegrasyonunda görece iyi olsa da, yeterli değil. İstanbul'da kadınların hayatın her alanında etkin olmaları için fırsat eşitliği sağlanması ve şehrin kararlarında söz sahibi olmaları için gerekli ortamı sağlayacağız. Pozitif ayrımcılık gibi uygulamaları sürdürülebilir bulmuyorum, ancak dikkatinizi çekeyim; dünyanın en büyük havalimanının altında bakanlığı memur olarak girip benim Genel Müdür atadığım hanımefendinin imzası var. Büyükşehir'de de elbette üst yönetimde hanımefendilerin yeri olacak" ifadelerini kullandı.

"İstanbul Havalimanı'nda bir kadının imzası var"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

!!! ~ 5 yıl önce
İşinize gelince hanımefendiler yönetimde üst seviyede olacak gelmeyince de kadınlar şeytan değil mi? Herşeyiniz takiyye. Bakanlığın döneminde ne kazalar oldu hiçbirinde sorumluluk almadın,çocukların önce ido genel müdürüyken ido biletlerini satarak sonra da Hollanda'lılar ile ortak olarak gemicik işlerinden ihya oldular,uçağı kaçıran oğlun için thy uçağı pistten geri döndürüldü,paraları betona yatırdınız,suriyelileri ülkemize soktunuz,İstanbul nüfusu 20 milyonu buldu, ekonomiyi,eğitimi herşeyi bitirdiniz,fetocuları şımartıp bütün kurumları onlara peşkeş çektiniz,Allah'ın sopası bir kere daha kendini gösterdi birbirinize düştünüz hala koltuk,makam,güç,para derdindesiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Joker ~ 5 yıl önce
Geçmişte bakan,başbakan şimdi meclis başkanı aynı zamanda belediye başkanı adayı. Benzerleri anca bizim gibi geri kalmış ülkelerde görülebilecek bir olay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Her secimde havalimanini secim malzemesi yaptiniz yetmedi mi,martda secim birde martda tekrar aciliş yapin bu millet artık yemezzz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzan ~ 5 yıl önce
TBMMM başkanı değil, akp belediye başkan adayı Binali Yıldırım. 'Türk'ün Gazi Meclis'i kalmadığı için artık ortada, aslında doğru bir yaklaşım ama yine de insanın içi acıyor. Kendisine sunulan ezberleri 5 saniye sorgulamaktan acizler anlamaz gerçi. Anayasa'nın amir hükmünün göz göre göre ihlalinin ne anlama geldiğini, nelere yol açacağını bilmez, kültürüm, örfüm diye bildikleri tek şey arap'ın adeti olan zavallılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DeHadeMeİ ~ 5 yıl önce
o hanımefendi öncesi ve döneminde tamam bazılarında accayiiipp KALKINMA var ancak ADALET aaahhh ah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnali ~ 5 yıl önce
Korkak anayasa ihlalcisi boş yapma iniş yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müthis ~ 5 yıl önce
Yeni Havaalani üzerinden yerel secim propagandalari erken basladi. Milletin vergileri ile Devlet bankasi kredileri ile yandaslara hortumlanan ve hortumlanacak milyarlarca dolara mal olan havaalani üzerinden daha neler neler görecegiz. kendi atadigi hanimefendiymis.. kendine cikardigi payeye bak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
So what? ~ 5 yıl önce
Ne olmuş yani? Bir bakan olarak en doğal şey birilerini bakanlığınıza bağlı bir kurumun başına atamak. Ali olur Veli olur. Ne fark eder yani? Bunun yanında bakanlığınız ve başbakanlığınız dönemde yapılan projeler nedeniyle yüklenicilere ödenen garanti yolcu veya geçiş ücretleri nedeniyle hazineye binen yükten bahseder misiniz biraz. Türkiye yönetilmesi en kolay ülkelerden bir tanesidir. Halkı koyun gibi önüne ne koyarsan yer. Paraya ihtiyacın olduğunda mevcut onlarca vergiye bir vergi daha eklesen bile sesleri çıkmaz. Tam bir deli Dumrul olayı yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakşakçı ~ 5 yıl önce
İşin gücün şakşakçılık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs zam ~ 5 yıl önce
Eğer zam yüzde 26 altında olursa oylar imamogluna gidecek.taşerondan kazık yedik,eyt dende kazık yedik bu kadar yeter sanırım.Elazıglı yerine Trabzonlu hemşerimizi denicez teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koyun ~ 5 yıl önce
Oyunu maaş oranına göre vereceksen sen olmuşsun demektir zaten. Kaç paraya satarsın geleceğini söyle bakalım??
Cevap ~ 5 yıl önce
Senin tuzun kuru anlaşılan. Kendini satmak değil o. Alınteri parasını istemek. Alnının terinin hakkını da istemesin mi adam Biraz aklınızı kullanım lüffen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000