30 Ocak 2019, Çarşamba 22:33:38

İstanbul Havalimanı’nda bir fire daha!

Etiyopya’nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Ethiopian Airlines, İstanbul Havalimanı planlarını bir kez daha erteledi.
  • insanları zorla buraya yöneltmek için Sabiha Gökçen uçuşları süper pahalı olacak
  • Nasıl Yavuz Sultan Selim köprüsü bu yıl zarar etti ve biz milyonlarca TL'yi türk halkı olarak cebimizden ödediysek bu havalimanı da öyle olacak! Adamların da işine geliyor hükümet destekli proje. Hükümetin umrunda mı senin alım gücün düşmüş, elektrik ve su faturasında 10 kalem bedel ödüyorsun, maaşlarda vergiler artıyor! Birilerinin bu yap-devret zararlarını ödemesi lazım! Buraya 170 Tl'ye uçacağıma 100 liraya SAW'a uçar 20 tl'ye karşıya geçerim.
  • isl martta da açılmaz, açılsa bile er uçuşları ist'ten devam eder. Bu yorumum da dursun burda. Mart ayında görüşürüz.
  • KARADENİZİN KESTANE POYRAZI VURUNCA TEYYAREYE O ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ AIRSHOW NASIL OLUYOR HAVADA
  • Dur sen daha dur bu bir sey degil, nah buraya yaziyorum, yabanci havayollarinin gelmesini birak, artan maliyetler dolayisi ile THY de rekabet avantajini kaybedecek ve 2019 kis sezonu itibariyle kuculmeye gitmek zorunda kalacak. Icine siyaset karistirdiklari her sektor gibi havacilikta da cokusumuz yakin.
  • bu yeni havalimanı zorlamasının kazananları Dubai ve SAW operasyonlu Pegasus olacak. Kaybeden THY ve fiyat yükselmesi sebebiyle müşteri olacak.
  • Doğru da yapıyorlar.herkes kendini düşünecek tabi.Doğal bu.En güzeli SAW a gelmek.2.Pist te yapılıyor.Bakın görün çok havayolu SAW ı tercih edecek.IGA fırsatını buldu sanıyor.
  • Betoncular size. Yıllarca sadece büst yapmış köhne zihniyet sizi.
  • Yahu THY bile Mart ayında sefer azaltacak. Adamlar da Nisan demişler. Bunun nesi fire?
  • BU HAVALİMANI NERESİNDEN TUTARSANIZ TUTUN FİYASKO , 1 KİŞİNİN KEYFİ İÇİN VE 1 İSİM SİLİNSİN DİYE YAPILAN KOSKOCA AMA İÇİ BOŞ HAVALİMANI.

Etiyopya’nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Ethiopian Airlines, İstanbul Havalimanı planlarını bir kez daha erteledi.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında uçuşlara başlayacağını duyuran havayolu şirketi, Addis Ababa-İstanbul arasında gerçekleştireceği seferleri bir kez daha erteledi.

Kasım ayındaki uçuş planlanlarını önce Aralık 2018’e daha sonra da Mart 2019’a erteleyen Ethiopian, şimdi de Nisan ayında uçuşlara başlama kararı aldı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Ethiopian’nın İstanbul Havalimanı’ndaki hizmet fiyatlarını yüksek bulduğu ve diğer havayolu şirketlerinin gerçekleştireceği operasyonlar sonrası elde edilecek geri dönüşlere göre seferlere başlama kararı aldığı öğrenildi.

Öte yandan bir çok yabancı havayolu şirketinin İstanbul Havalimanı’ndaki yüksek hizmet tarifesi nedeniyle temkinli olduğu ve seferleri son güne kadar ertelemeye çalıştığı iddia edildi.

İstanbul Havalimanı’nda bir fire daha!

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Sabiha Gökçen ~ 5 yıl önce
insanları zorla buraya yöneltmek için Sabiha Gökçen uçuşları süper pahalı olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Külliyen Zarar ~ 5 yıl önce
Nasıl Yavuz Sultan Selim köprüsü bu yıl zarar etti ve biz milyonlarca TL'yi türk halkı olarak cebimizden ödediysek bu havalimanı da öyle olacak! Adamların da işine geliyor hükümet destekli proje. Hükümetin umrunda mı senin alım gücün düşmüş, elektrik ve su faturasında 10 kalem bedel ödüyorsun, maaşlarda vergiler artıyor! Birilerinin bu yap-devret zararlarını ödemesi lazım! Buraya 170 Tl'ye uçacağıma 100 liraya SAW'a uçar 20 tl'ye karşıya geçerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
concerned citizen ~ 5 yıl önce
isl martta da açılmaz, açılsa bile er uçuşları ist'ten devam eder. Bu yorumum da dursun burda. Mart ayında görüşürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIRSHOW ~ 5 yıl önce
KARADENİZİN KESTANE POYRAZI VURUNCA TEYYAREYE O ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ AIRSHOW NASIL OLUYOR HAVADA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha dur ~ 5 yıl önce
Dur sen daha dur bu bir sey degil, nah buraya yaziyorum, yabanci havayollarinin gelmesini birak, artan maliyetler dolayisi ile THY de rekabet avantajini kaybedecek ve 2019 kis sezonu itibariyle kuculmeye gitmek zorunda kalacak. Icine siyaset karistirdiklari her sektor gibi havacilikta da cokusumuz yakin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kazananlar ~ 5 yıl önce
bu yeni havalimanı zorlamasının kazananları Dubai ve SAW operasyonlu Pegasus olacak. Kaybeden THY ve fiyat yükselmesi sebebiyle müşteri olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 5 yıl önce
Doğru da yapıyorlar.herkes kendini düşünecek tabi.Doğal bu.En güzeli SAW a gelmek.2.Pist te yapılıyor.Bakın görün çok havayolu SAW ı tercih edecek.IGA fırsatını buldu sanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LGM ~ 5 yıl önce
Slotu alırsa gelir tabiiki!
Çatlayın ~ 5 yıl önce
Betoncular size. Yıllarca sadece büst yapmış köhne zihniyet sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
utan biraz ~ 5 yıl önce
AKP büst mü satıp 60 milyar dolar özelleştirme geliri elde etti? O kadar fabrika yerden mi bitti?
Uzaydan ~ 5 yıl önce
geldin sanırım kardeş? Açılan gazoz fabrikası bile yokken olanlarda ona buna satılırken sen meydanlarda meeeee meeee diye dolaşıyordun sanırım biraz ottan kafanı kaldır Ahaberden başka şeyler seyret. Amerikanın bizi kıskandığına inanıyorsun heralde. Olmayan şeyler çalışmaz zaten
Utan biraza ~ 5 yıl önce
Görende dünyanın en büyük fabrikaları bizdeydi zannedecek. Sırf zarar eden ve gelişen dünyanın karşısında devlete külfet olan kuruluşlar özelleştirildi sadece. İyi de oldu. İmf ye köle etmiştiniz elhamdülillah bugün dünya bizsiz bir adım atamıyor.
Mühendis ~ 5 yıl önce
Yahu THY bile Mart ayında sefer azaltacak. Adamlar da Nisan demişler. Bunun nesi fire?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FİYASKO ~ 5 yıl önce
BU HAVALİMANI NERESİNDEN TUTARSANIZ TUTUN FİYASKO , 1 KİŞİNİN KEYFİ İÇİN VE 1 İSİM SİLİNSİN DİYE YAPILAN KOSKOCA AMA İÇİ BOŞ HAVALİMANI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 5 yıl önce
Adini gazi Mustafa Kemal yap herkez seve seve gelsin.
IST TK ~ 5 yıl önce
Bu kadar fanatik olmayın! Adını Atatürk koysalardı bu kadar eksik, bu kadar yetersizlik birden bire ortadan mı kalkacaktı? Ya da sırf adı yüzünden görmezden gelip eleştirmeyecek miydiniz? Bu basit düşünce yapısından kurtulun. Önce tamamen hazır hale gelsin. İsim dediğin değişir, bugün olmazsa yarın değiştirirler.
Zeynep ~ 5 yıl önce
Aynen sıze katılıyorum sırf ısım silmek ıcın
Fiyasko ~ 5 yıl önce
Adı istet Mustafa Kemal olsun, istet Fatih Sultan Mehmet istet yavuz ister selim istet alparslan ne istersen iste o olsun. Burda yazılanlar isminden değil geresizliğinden ve abartılmasından, şuan 1nci etap bitti aynı yöne bakan saçma sapan 4 pist var, tüm pistlerin terkedişleri yada girişleri diğer pistleri kesiyor, hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir kafını bir önder söyleyeli 80 yıl olmuş, sizin zihniyetiniz bu adamın değil kendini sözlerini bile alamadığından ilimsiz pist yapınca böyle oluyor, dubai , chars de goulle , amsterdam , münih hava limanlarını biraz inceleyip , hele bide ilim kullanıp rüzgar , zemin, meteo, coğrafik şartların etüdü yapılsaydı , o zaman harcanan paraya helal olsun çok efektif ve güzel bi liman olacak derdik. Boş hava limanında şuanda 26 dakika yerde taksi yapıyoruz, artık siz düşünün dolu halini, bide yolcuların seyehatinin uzaması yakılan yakıtın artması maliyetler bilet fiyatları derken zincirleme olarak bu liman gelecek de çok konuşulmaya devam edecek çünkü hep kabus hep sırtımızda kambur olacak, bi de vaadedilen garanti yolcu sayısı ve yıllık garanti parayı öğrensek keşke

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000