14 Ocak 2019, Pazartesi 09:52:00

İstanbul Havalimanı Times Square Meydanı'nda

29 Ekim’de resmi açılışı yapılan ve tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak ‘İstanbul Havalimanı’nın yurt dışı tanıtımı tam gaz devam ediyor.
  • Bu ilanların verildiği ülkeler bize ne yapsa müstahak.
  • Tayms sikerde gormek beni gurulandirdi!!
  • Boşa para kardeşim. Dünyada kimse aktarma yapacağa havalimanına göre biletini almaz
  • "Future way of travel"!!!! Yaziklar olsun size IGA, havaliminina milyarlarce dolar para harciyorsunuz, ondan sonra boyle dandik, hic orjinaligi olmayan, gramatik olarak sorunlu bir sloganla dunyaya lanse ediyorsunuz. Esege altin semer giydirsende esek yine esek!
  • BENCE POŞET ÜZERİNE REKLAM VERİLSE DAHA İYİ ZAMANI YAKALAYAN ÇALIŞMA OLURDU..
  • Politikadan ziyade CDG, AMS, FRA vb hub'larin tamamindan cok daha iyisi ile insallah havacilikta bir dunya merkezi haline gelmemizi saglayacak, paramizin hakkini verecek bir yatirim olarak iyi isletilir ve potansiyelimizi gosteririz...
  • bence tam taşınılsın, işler tıkırına girsin öyle yapın reklamı.bu acele nedir
  • Yapma ya?!
  • Bunlara ne kadar para harcanmıştır acaba? Havalimanı yaptık diye reklam veren kaç ülke vardır? Millete kendimizi güldürüyoruz bunu yaparken de onları zengin ediyoruz. Ne güzel...
  • Amerika,Fransa,Almanya,Hollanda, Rusya,İngiltere bize ne yapsa az. Aleyhimize ne varsa yapan, teröristlere ve hainlere destek verenlere daha çok reklam verilsin,zengin edilsin ki onlar bize daha çok dümen yapsınlar !

29 Ekim’de resmi açılışı yapılan ve tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak ‘İstanbul Havalimanı’nın yurt dışı tanıtımı tam gaz devam ediyor.

29 Ekim tarihinde aralarında The Financial Times, Wall Street Journal ve New York Times gibi 9 büyük uluslararası gazetede tam sayfa ilan çalışması yapılan havalimanının tanıtımı için ayrıca dev sektörel dergilere de ilanlar verilmişti. İstanbul Havalimanı’nı inşa eden ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla kurulan İGA şirketinin Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül, yeni havalimanını yurtdışında ilanlar dışında açıkhava reklamlarıyla da tanıttıklarını belirterek şunları söyledi:

LONDRA VE BERLİN

“Avrupa’nın en gözde noktalarından Londra’da Victoria ve Berlin Alexanderplatz meydanlarında ilan konsepti ile çalışmalar yaptık. Son olarak 7 Ocak 2019 tarihi itibariyle New York Times Square meydanında 2’si dijital olmak üzere 3 ayrı reklam kullanımı yaptık. Times Square’de havalimanın ödüllü hava trafik kontrol kulesi ile terminal binasından oluşan reklam kreatifini sergiliyoruz. 2 dev ekranda havalimanı ve İstanbul’un reklamı yapılıyor. 1 binaya da İstanbul Havalimanı’nın ilanı giydirildi. 3 Şubat’a kadar yeni havalimanımızın tanıtımları bu ünlü meydanda devam edecek” dedi.

GÜNDE 1.8 MİLYON KİŞİ

New York’a seyahat eden Amerikan vatandaşlarının olduğu kadar, yabancı turistlerin de en önemli uğrak yerlerinden olan Times Square Meydanı’nı günde ortalama 1 milyon 800 bin kişi ziyaret ediyor. Havalimanının lale figürlü kulesi ve havadan çekilmiş görselinin yer aldığı dev tanıtımda, “Seyahatin gelecekteki yolları: İstanbul Yeni Havalimanı” ifadesi yer alıyor. Benzer tanıtım 29 Ekim’de dünyanın en büyük gazetelerinde de tam sayfa olarak yer almıştı. (Hürriyet)

HANGİ GAZETELERDE İLANLAR YER ALDI

The Financial Times Gazetesi (Global)– 29 Ekim

The Wall Street Journal Gazetesi (ABD) – 29 Ekim

The New York Times Gazetesi (ABD) – 29 Ekim

Suddeutche Zeitung (Almanya) – 29 Ekim

The Times (İngiltere) – 29 Ekim

The Guardian (İngiltere) – 29 Ekim

Le Monde (Fransa) – 29 Ekim

Le Figaro (Fransa) – 29 Ekim

Algemeen Dagblad (Hollanda) – 29 Ekim

Kommersant (Rusya) – 31 Ekim

Stern Dergisi Almanya– 15 Kasım

Guangzhou Daily (Çin) -7 Kasım

Argumenti I Fakti Gazetesi (Rusya) 7 Kasım

AÇIK HAVA KULLANIMLARI

Londra – Victoria: 19 Kasım-2 Aralık/17 Aralık-30 Aralık 2018

Berlin - Alexanderplatz: 9 Kasım– 3 Aralık 2018

NY Times Square Tower: 7 Ocak-3 Şubat 2019

İstanbul Havalimanı Times Square Meydanı'nda

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Yazıklar olsun ~ 5 yıl önce
Bu ilanların verildiği ülkeler bize ne yapsa müstahak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 5 yıl önce
Tayms sikerde gormek beni gurulandirdi!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye ~ 5 yıl önce
Boşa para kardeşim. Dünyada kimse aktarma yapacağa havalimanına göre biletini almaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilir Kisi ~ 5 yıl önce
"Future way of travel"!!!! Yaziklar olsun size IGA, havaliminina milyarlarce dolar para harciyorsunuz, ondan sonra boyle dandik, hic orjinaligi olmayan, gramatik olarak sorunlu bir sloganla dunyaya lanse ediyorsunuz. Esege altin semer giydirsende esek yine esek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 5 yıl önce
BENCE POŞET ÜZERİNE REKLAM VERİLSE DAHA İYİ ZAMANI YAKALAYAN ÇALIŞMA OLURDU..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkun gucu ~ 5 yıl önce
Politikadan ziyade CDG, AMS, FRA vb hub'larin tamamindan cok daha iyisi ile insallah havacilikta bir dunya merkezi haline gelmemizi saglayacak, paramizin hakkini verecek bir yatirim olarak iyi isletilir ve potansiyelimizi gosteririz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
llllll ~ 5 yıl önce
bence tam taşınılsın, işler tıkırına girsin öyle yapın reklamı.bu acele nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISL ~ 5 yıl önce
Yapma ya?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 5 yıl önce
Bunlara ne kadar para harcanmıştır acaba? Havalimanı yaptık diye reklam veren kaç ülke vardır? Millete kendimizi güldürüyoruz bunu yaparken de onları zengin ediyoruz. Ne güzel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh bee ~ 5 yıl önce
Amerika,Fransa,Almanya,Hollanda, Rusya,İngiltere bize ne yapsa az. Aleyhimize ne varsa yapan, teröristlere ve hainlere destek verenlere daha çok reklam verilsin,zengin edilsin ki onlar bize daha çok dümen yapsınlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000