14 Aralık 2018, Cuma 11:45:20

İstanbul Havalimanı için otoyollar ücretsiz olacak

İstanbul Havalimanı’na taşınma sırasında görev alacak havalimanına ulaşımı sağlayan Kuzey Otoyolu ücretsiz olacak.
  • açılış sürecinde testler yolcu simülasyonları yapıldı. İyi güzel. Ayın birinde Bütün uçuşların alınması nasıl olacak aklım hafsalım almıyor. Havalimanı Altı forma üstü sorma misali gibi check'in bölgesi tamam, ama hala gate'lerde çalışma devam ediyor. Şeritli bariyerler var uçak körüklerinde onlar sökülmesi gerekliki uçak körüklere yanaşşsın.. tamam havalimanı 2028 tam anlamında tamamlanıyorda 31 Aralıkta ta tamam olan bişey yok. Yazıktır bir ego uğruna bu kadar çalışanın orada eziyet çekmesi. 2021'de açılacak metro içinde metro tabelası konulması ayrı bir handikap. Sadece birazcık MANTIK
  • AHL nin kapanmasına dair çok yukardan birinden aldığım bilgiye göre kesin bilgi gelmedi diyor. Ayın 16 sı oldu hala daha tam kesinleşmedi. noluyor Allah aşkına
  • Ben oLsam ucretsiz falan yapmam bu vatandasta bu akıl oldugu surece ses cıkaramaz biraz kafası çalışan zaten iktidara yalakalıkla paylaşımları ve profil fotograflarıyla devletten parayı vuruyor.
  • Dolarla olsun lutfen , adam soyledi milletin bi yerine koyacaz diye. Durust adam en azindan
  • Usta Başmüdür olsun dertler bitsin
  • Başlıktan, sürekli bedava olduğu anlaşılıyor. Neden sadece taşınma. Taşın altına elini neden hep vatandaş koyuyor? Neden her fatura vatandaşa kesiliyor?
  • Bize ne. Mahsuplaşma yapsınlar o zaman. Mesela ICA personeli de ücretsiz uçsun, park etsin vs. vs.
  • Hükümeti sevmem ama adamlar on numara havalimanı yaptı emeği geçen herkese teşekkür ben İstanbul havalimanından uçtum bir proje bu kadar güzel olur bir an önce açılmalı
  • Şayet insanları şehirden kilometrelerce uzağa gitmeye mecbur bırakıyorsanız metro yapılana kadar vatandaşa da ücretsiz olmalı o otoyollar. Diğer türlü trafik yokken bir saat sürüyor sadece, bir de trafik olunca ne kadar sürer hiç bilemiyorum.
  • Taşına sürecinde ve taşınma araçları için yapılan bir ayrıcalık. Peki taşıma bittikten sonra ne olacak? Abi düşünsenize hem senin vergilerinle yol yapılıyor hemde senden geçmen için para alınıyor! Dünyanın neresinde böyle bir saçma mantık var. Türkiyede bile çok nadirdir!

İstanbul Havalimanı’na taşınma sırasında görev alacak havalimanına ulaşımı sağlayan Kuzey Otoyolu ücretsiz olacak.

İstanbul Havalimanı’na taşınma sürecine ilişkin ilgili kuruluşların toplantıları devam ederken dün gerçekleşen son toplantıda Kuzey otoyolunun ücretsiz kullanılması gündeme geldi.

Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılacak taşınma faaliyetlerinin görüşüldüğü ORAT (Operasyonel Hazırlık ve Havaalanı Transferi) toplantısında, taşınma sırasında görev alacak araçların kuzey otoyolunu ücretsiz kullanması önerisi ortaya atıldı.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre, taşınma süresinde araçların otoyolu ücretsiz olarak kullanması, sonrasında otoyol işletmeci firması ICA’nın ilgili araçlardan kaynaklanan geçiş ücretlerini Karayolları Genel Müdürlüğü’nden tahsil etmesi önerildi.

Konuyla ilgili detayların önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi.

©AirportHaber.com

İstanbul Havalimanı için otoyollar ücretsiz olacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

mantık ~ 5 yıl önce
açılış sürecinde testler yolcu simülasyonları yapıldı. İyi güzel. Ayın birinde Bütün uçuşların alınması nasıl olacak aklım hafsalım almıyor. Havalimanı Altı forma üstü sorma misali gibi check'in bölgesi tamam, ama hala gate'lerde çalışma devam ediyor. Şeritli bariyerler var uçak körüklerinde onlar sökülmesi gerekliki uçak körüklere yanaşşsın.. tamam havalimanı 2028 tam anlamında tamamlanıyorda 31 Aralıkta ta tamam olan bişey yok. Yazıktır bir ego uğruna bu kadar çalışanın orada eziyet çekmesi. 2021'de açılacak metro içinde metro tabelası konulması ayrı bir handikap. Sadece birazcık MANTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
freeshopçu ~ 5 yıl önce
AHL nin kapanmasına dair çok yukardan birinden aldığım bilgiye göre kesin bilgi gelmedi diyor. Ayın 16 sı oldu hala daha tam kesinleşmedi. noluyor Allah aşkına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayfun ~ 5 yıl önce
Ben oLsam ucretsiz falan yapmam bu vatandasta bu akıl oldugu surece ses cıkaramaz biraz kafası çalışan zaten iktidara yalakalıkla paylaşımları ve profil fotograflarıyla devletten parayı vuruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolarla olsun ~ 5 yıl önce
Dolarla olsun lutfen , adam soyledi milletin bi yerine koyacaz diye. Durust adam en azindan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ist ~ 5 yıl önce
Usta Başmüdür olsun dertler bitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sade vatandaş ~ 5 yıl önce
Başlıktan, sürekli bedava olduğu anlaşılıyor. Neden sadece taşınma. Taşın altına elini neden hep vatandaş koyuyor? Neden her fatura vatandaşa kesiliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 5 yıl önce
Bize ne. Mahsuplaşma yapsınlar o zaman. Mesela ICA personeli de ücretsiz uçsun, park etsin vs. vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemalist ~ 5 yıl önce
Hükümeti sevmem ama adamlar on numara havalimanı yaptı emeği geçen herkese teşekkür ben İstanbul havalimanından uçtum bir proje bu kadar güzel olur bir an önce açılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Şayet insanları şehirden kilometrelerce uzağa gitmeye mecbur bırakıyorsanız metro yapılana kadar vatandaşa da ücretsiz olmalı o otoyollar. Diğer türlü trafik yokken bir saat sürüyor sadece, bir de trafik olunca ne kadar sürer hiç bilemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklisin ~ 5 yıl önce
Haklisin mesela eskiden Sarıyerde oturan vatandaş AHL ye 10dk da geliyordu. AHL burunlarının dibinde ne de olsa...
SADECE ~ 5 yıl önce
Taşına sürecinde ve taşınma araçları için yapılan bir ayrıcalık. Peki taşıma bittikten sonra ne olacak? Abi düşünsenize hem senin vergilerinle yol yapılıyor hemde senden geçmen için para alınıyor! Dünyanın neresinde böyle bir saçma mantık var. Türkiyede bile çok nadirdir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000