19 Eylül 2014, Cuma 18:30:58

ISTANBUL AIRSHOW'A BU FİRMALAR KATILACAK

Mint Fuarcılık tarafından 1996 yılından itibaren, her iki yılda bir İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apron’unda düzenlenen Airex İstanbul fuarları, bu yıldan itibaren, İstanbul’un havacılık merkezi olarak öneminin daha kuvvetli bir şekilde vurgulanması amacıyla İstanbul Airshow adı altında düzenleniyor.
  • http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/184371/sokak-roportajlari-android-deyince-akliniza-ne-geliyor Linkteki videoda Android diyince aklınıza ne geliyor diye soruyorlar. Cevaplardan biri çok ilginç. "Garip yeşil bi varlık işte, böyle antenleri falan var. " diyor. Bu android uygulaması diye her salataya maydanoz yorumcu aynaya bakıp ta videodaki yorumda haklılık payının olup olmadığını söyleyebilirmi bize? Öte yandan iphone uygulamasına da benzer anket yapılsaydı halk nasıl bir yorum yapardı? merak etmiyor değiliz. Rahatsızlık? Evet rahatsızlık var. Daha yaratıcı, daha zeka kokan yorumlar beklentimizden kaynaklanıyor olmalı.
  • 28 Eylül günü halk günü olarak gösteriliyor.Herhangi bir davetiye veya ücret var mı bu gün için? Sivil havacılık kabin hizmetleri öğrencileri olarak ziyaret etmeyi düşünüyoruz.
  • Çocuk sınırlandırması nedir yahu? Yanında velisi olan kişi ile beraber çocuklar girebilsin. Biz uçakları hep görüyoruz, çocuklarımız da göremeyecekse yerin dibine batsın böyle fuar.
  • Fuara gelecekler için bir öneri, ciddi otopark sorunu yüzünden araçla gelmemenizi tavsiye ederim. Sonra uyarilmadık demeyin...
  • nuri Demirağ'ın beşiktaştaki uçak fabrikası o zamanki hükümet tarafından baltalanmadan aralıksız uçak üretimine devam etseydi bugün bir boing ölçekli bir uçak markamız olucaktı
  • Fuara katılacak şirketlerin içine Borajetin yeni uçağı Embraer' i koyupta şirketin adını zikretmeyenlere yazıklar olsun. Bu kadar ilgisizlik alakasızlık olur. O Embraer dediğiniz uçak hangi şirkete tescil edilmiş, kuyruyuğunda ne yazıyor olacak? Fuarcılığı da, haberciliği de, havacılığı da bu kadar biliyorsunuz işte. Bakalım bu yorumu yayınlama cesareti de var mı?
  • Halk gününe katilim için kayit gerekli mi?
  • KLAVYE PILOTLARI IS COMING
  • Aypone kardeş senin yerin burası degil.Ahl ye gelmeden 3km önce bakırköy ruh hastalıkları hastanesine muracat et. Milletin sinirlerini bozma.
  • Halk günü hariç nasıl katılabilirim fuara bilgi verebilecek olan varmı ?

Mint Fuarcılık tarafından 1996 yılından itibaren, her iki yılda bir İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apron’unda düzenlenen Airex İstanbul fuarları, bu yıldan itibaren, İstanbul’un havacılık merkezi olarak öneminin daha kuvvetli bir şekilde vurgulanması amacıyla İstanbul Airshow adı altında düzenleniyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Havacılık ve Uzay Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Devlet Hava Meydanları İşletmesi desteğinde; Türk Hava Yolları, Türk Hava Yolları Teknik ve TAV Havalimanları Holding sponsorluğunda düzenlenen fuar, 25 Eylül’de kapılarını 10. kez ziyarete açacak ve halk günü olan 28 Eylül’e kadar açık kalacak.

Fuara yerli ve yabancı 200’ün üzerinde firma katılıyor.

İŞTE FUARA KATILACAK FİRMALAR

İstanbul Airshow’da; yolcu uçaklarından, iş jetlerine, helikopterlerden, hava ambulans araçları, sportif uçaklar ve ultralightlara kadar tüm hava araçları; uçak motorları, seyrüsefer ve uçuş kontrol sistemleri, simülatörler; yer, kargo, yolcu, ve bagaj sistem ve ekipmanları, apron ve terminal sistemleri; havalimanı güvenlik ve entegrasyon sistemleri; havalimanı tasarım ve inşaatı; havalimanı ve terminal işletmecileri; hava yolları, charter ve hava taksi işletmeleri; havacılık kulüp ve meslek kuruluşları yer alıyor.

Türk Hava Yolları Teknik destekleri ile 2023 yılı hedefleri doğrultusunda yerli imalatçılarımız da uluslararası platformda dünya devleri ile sıcak temas kurma imkanı bulacak.

Katılımcı hava aracı sayısı 40’ın üzerinde olacak.

TAI’nin ürettiği HÜRKUŞ ilk defa İstanbul semalarında uçuş yapacak ve fuarda yerini alacak.

Yeni nesil büyük gövdeli uçaklardan Boeing 747-8I yolcu ve kargo versiyonları 25 Eylül’de, Airbus 350 ise 26 Eylül günü fuarda yerlerini alacaklar.  Embraer ise fuar boyunca E190’ı sergileyecek.

25 Eylül Perşembe günü saat 14:30‘da Türk Hava Yolları Teknik öncülüğünde;  2023 yılı hedefleri çerçevesinde mevcut durum, sorunlar, beklentiler ve çözüm yollarının tartışılacağı “TÜRK SİVİL HAVACILIĞI YAN SANAYİİ” adlı panel fuar alanında hazırlanan konferans salonunda düzenleniyor.

ZİYARET SAATLERİ;

İstanbul Airshow açılış töreni 25 Eylül 2014 Perşembe günü 10:00’da  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımları ile  gerçekleşecek, aynı gün saat 13:00’de ise ziyaretçilere açılacak.

Fuar 25 Eylül Perşembe 13:00-19:00, 26-27 Eylül Cuma ve Cumartesi günleri ise 10:00-19:00 arası ziyaret edilebilecek.

Halk günü olan 28 Eylül Pazar saat 10:00 ziyarete açılacak fuar, 15:00’de 2016 Eylül ayında tekrar buluşmak üzere kapanacak.                 

Güvenlik nedenleri ile ilk 3 gün fuar yalnızca 16 yaşından büyük ziyaretçilere açık olacak.

Halk günü olan 28 Eylül Pazar günü ise büyükleri ile birlikte gelmeleri koşuluyla 12 yaşın üzerindeki meraklılar da ISTANBUL AIRSHOW’u ziyaret edebilecekler.

FUARA NASIL GİDECEKSİNİZ;

Genel Havacılık Apronu girişi Florya tarafında Fabrikalar Caddesi üzerinde Polis Akademisi’ni geçtikten sonra sağ tarafta.

Atatürk Havalimanı Metro Durağı-Fuar Alanı arası saat başlarında,

Fuar Alanı-Metro Durağı arası yarım saatlerde olmak üzere 10:00-18:00 saatleri arası otobüs seferleri düzenlenecektir.

Ziyaretçilerden bu hattı kullanmaları ve mümkün olduğu kadar özel araçlarıyla alana gelmemeleri rica ediliyor. 

ISTANBUL AIRSHOW'A BU FİRMALAR KATILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Android ~ 10 yıl önce
http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/184371/sokak-roportajlari-android-deyince-akliniza-ne-geliyor Linkteki videoda Android diyince aklınıza ne geliyor diye soruyorlar. Cevaplardan biri çok ilginç. "Garip yeşil bi varlık işte, böyle antenleri falan var. " diyor. Bu android uygulaması diye her salataya maydanoz yorumcu aynaya bakıp ta videodaki yorumda haklılık payının olup olmadığını söyleyebilirmi bize? Öte yandan iphone uygulamasına da benzer anket yapılsaydı halk nasıl bir yorum yapardı? merak etmiyor değiliz. Rahatsızlık? Evet rahatsızlık var. Daha yaratıcı, daha zeka kokan yorumlar beklentimizden kaynaklanıyor olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GAktan87 ~ 10 yıl önce
28 Eylül günü halk günü olarak gösteriliyor.Herhangi bir davetiye veya ücret var mı bu gün için? Sivil havacılık kabin hizmetleri öğrencileri olarak ziyaret etmeyi düşünüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Çocuk sınırlandırması nedir yahu? Yanında velisi olan kişi ile beraber çocuklar girebilsin. Biz uçakları hep görüyoruz, çocuklarımız da göremeyecekse yerin dibine batsın böyle fuar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fuara gelecekler için bir öneri, ciddi otopark sorunu yüzünden araçla gelmemenizi tavsiye ederim. Sonra uyarilmadık demeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 10 yıl önce
nuri Demirağ'ın beşiktaştaki uçak fabrikası o zamanki hükümet tarafından baltalanmadan aralıksız uçak üretimine devam etseydi bugün bir boing ölçekli bir uçak markamız olucaktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 10 yıl önce
Fuara katılacak şirketlerin içine Borajetin yeni uçağı Embraer' i koyupta şirketin adını zikretmeyenlere yazıklar olsun. Bu kadar ilgisizlik alakasızlık olur. O Embraer dediğiniz uçak hangi şirkete tescil edilmiş, kuyruyuğunda ne yazıyor olacak? Fuarcılığı da, haberciliği de, havacılığı da bu kadar biliyorsunuz işte. Bakalım bu yorumu yayınlama cesareti de var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuar ~ 10 yıl önce
Fuarlar,imalatçıların, üreticilerin ürünlerini sergilediği ve pazar aradıkları yerlerdir. Parasını ödeyip o ürünü kullanıyorsun diye senin adını kimse zikretmez. Muhtemelen Embraer firması taa Brezilya'dan uçak getirmek yerine ücreti karsılığında Borajet'in uçağını sergilenmek üzerine kiralamıştır. Borajet adını duyurmak isterse kiralar bir stand, yapar reklamını. Tabi üreticilerin fuarında hangi ürününün reklamını yapar bilemeyiz. Umarım fuar bilincin biraz artmıştır.
Yedik ~ 10 yıl önce
Cevabı okuyup, sonra da Listeyi tekrar inceleyince, görüyoruz ki, sanki THY kullandığı Airbusları, Boeingleri kendisi üretiyor, Fuara tüm katılanlar parayı bastırıp stand kiralıyor da adını zikrettiriyormuş gibi algılıyoruz. Oysa siz de çok iyi biliyorsunuz ki bazı kurum ve kuruluşların cebinde akrep vardır, onlar varlığını vermek değil, almak üzerine kurmuşlardır. Adı geçen tüm kurum ve kuruluşların para verip stand kiraladığına inanmıyoruz bu bir. Haberde "Embraer ise fuar boyunca fuarda bizzat stand kiralamayan Borajet' in filosuna yeni kattığı E190’ı sergileyecek" diye bir daha açıklayıcı bilgi almaz isek okuyucu olarak değişik düşüncelere serbest bırakılırız bu iki. Fuara katılan firmalar ise bir taraftan karlı anlaşmalar, reklam yolu ile adını duyurmak isterler iken bizim gibi meraklı ve hevesli insanları da havacılığın içine çekerek, dikkat ilgi ve algıyı yaygınlaştırırlar. Bu da eleceğe yatırımdır. Bu da üç. Son amaca hizmet içinde bedel beklenmez, toplumsal sorumluluktur.
lennox ~ 10 yıl önce
Halk gününe katilim için kayit gerekli mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
KLAVYE PILOTLARI IS COMING

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aypone kardeş senin yerin burası degil.Ahl ye gelmeden 3km önce bakırköy ruh hastalıkları hastanesine muracat et. Milletin sinirlerini bozma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Halk günü hariç nasıl katılabilirim fuara bilgi verebilecek olan varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000